Yid

Yid

Son dakika YİD haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan YİD gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan YİD haber sayfamızda...

Yid

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 373 yid haberi bulunmuştur.
Kalem kalem yeni harç ve tarifeler! 2024 trafik cezaları, cep telefonu kaydı...
Kalem kalem yeni harç ve tarifeler! 2024 trafik cezaları, cep telefonu kaydı... Yeni yılla birlikte yürürlüğe giren düzenlemelerle köprü geçişinden cep telefonu kaydına, değerli kâğıtlardan trafik cezalarına kadar birçok şeye zam geldi.
3.01.2024 Ekonomi
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu!
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! Karayollları Genel Müdürlüğü(KGM), yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Haberler
OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ 2024 | Yeni yılın ilk zammı! 15 Temmuz, Fatih Sultan Mehmet, Osmangazi, Çanakkale geçiş ücretleri ne kadar oldu?
OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ 2024 | Yeni yılın ilk zammı! 15 Temmuz, Fatih Sultan Mehmet, Osmangazi, Çanakkale geçiş ücretleri ne kadar oldu? Otoyol ve köprü geçiş ücretleri 2024 yılı için ne kadar olduğu yılın ilk gününde merak konusu oldu. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zamlar, ekim ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 1 Ocak 2024’e ertelenmişti. Yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş ücretleri açıklandı. İşte15 Temmuz, Fatih Sultan Mehmet, Osmangazi, Çanakkale geçiş ücretleri...
1.01.2024 Bilgi Rehberi
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi...
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi... Karayollları Genel Müdürlüğü(KGM), yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Avrasya Tüneli, 10 Kasım'da araç geçişinde rekor tazeledi. 86 bin 576 birim araç ile günlük trafik garanti rakamı aşılmakla birlikte aynı zamanda en son 26 Ekim’de görülen 86 bin 359 birim araçlık rekor kırıldı.” dedi.
12.11.2023 Ekonomi
Ulaşımın Yüzyılı! Yeni döneme damga vuracak projeler
Ulaşımın Yüzyılı! Yeni döneme damga vuracak projeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonunu yansıtan ulaşımla ilgili projelerin 2003 yılından itibaren Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hayata geçirilmesiyle sektörde 20 yılda tarihi bir dönüşüm yaşandı. Şimdi Türkiye yerli ve milli teknolojilerle gelecek yüzyıla hazırlanıyor.
28.10.2023 Ekonomi
Türkiye Yüzyılı'na damga vuracak yeni projeler…
Türkiye Yüzyılı'na damga vuracak yeni projeler… Seyahat süresi 1 Saat 15 dakika olarak öngörülmektedir. Ülkemizin en kalabalık şehirleri olan Başkent Ankara ile İstanbul arasında en hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde ulaşım imkânının sağlanması amaçlanıyor
28.10.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Terör örgütlerinin belini kırdık
Bakan Uraloğlu: Terör örgütlerinin belini kırdık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "FETÖ'den DEAŞ'ına, PKK'sına terör örgütlerinin belini kırdık. Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde yürütmüş olduğumuz operasyonlar ile sınırlarımızı artık terör örgütlerinin bataklığı olmaktan çıkartarak güven tesis ettik. Bu günlerde devam etmekte olan Pençe Kilit Operasyonları kapsamında da kahraman askerlerimiz başarılı operasyonlarla terör mensuplarını etkisiz hale getirmeye devam ediyor" dedi.
12.08.2023 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan 'YİD Havalimanları' hakkında açıklama
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan 'YİD Havalimanları' hakkında açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan, bazı basın yayın organlarında Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ile yapılan havalimanları hakkında çıkan haberler için, “Yalan, iftira ve kötü niyet” denildi.
6.06.2022 Ekonomi
Çöpün gücü adına
Çöpün gücü adına 11 şehirde 14 noktada katı atık tesisleri işleten Ali Kantur, “Türkiye’de üretilen katı atığın yüzde 22-25’ini biz bertaraf edip, saatte yaklaşık 100 MW elektrik üretiyoruz” diyor
6.06.2022 Milliyet Executive
Aydın-Denizli Otoyolu yılda 731 milyon lira tasarruf sağlayacak
Aydın-Denizli Otoyolu yılda 731 milyon lira tasarruf sağlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Aydın-Denizli Otoyolu'nun tamamlanmasıyla zamandan 560 milyon lira, akaryakıttan 168 milyon lira ve karbondioksit salımının engellenmesiyle 3 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 731 milyon lira tasarruf edilecek” dedi.
2.06.2022 Ekonomi
1915 Çanakkale Köprüsü’nün istihdam alanındaki başarıları ödüllendirildi
1915 Çanakkale Köprüsü’nün istihdam alanındaki başarıları ödüllendirildi 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi’ni başarıyla tamamlayan ve işletmesini yürütmekte olan DL E&C, Limak, SK ecoplant ve Yapı Merkezi ortaklığının istihdam çalışmaları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödüllendirildi.
26.05.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: “1 haftada 290 bin araç, Osmangazi Köprüsü'nü kullandı"
Bakan Karaismailoğlu: “1 haftada 290 bin araç, Osmangazi Köprüsü'nü kullandı" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yap-İşlet-Devret projelerinin uzun vadeli planlar olduğunu söyleyerek “İstanbul-İzmir Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nden 29 Nisan-4 Mayıs tarihlerinde, yani sadece 1 haftada 290 bin araç geçti. Yani, garanti karşılama oranı yüzde 120'nin üzerine çıktı” dedi.
9.05.2022 Ekonomi
Karaismailoğlu'ndan 'Ukrayna' açıklaması: O gemileri oradan almamız gerek!
Karaismailoğlu'ndan 'Ukrayna' açıklaması: O gemileri oradan almamız gerek! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin Ukrayna'nın Karadeniz sahillerinde bekleyen 22 gemisi bulunduğunu belirterek, "Bunlardan çoğu Türk sahipli. Türk bayraklı olanlar da var içinde. O gemileri oradan almamız gerekiyor." dedi. Geçiş garantisi tartışmaları hakkında da konuşan Bakan Karaismailoğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün devlete devredileceği tarihi açıkladı.
15.04.2022 Haberler
Karaismailoğlu'ndan 'Ukrayna' açıklaması: O gemileri oradan almamız gerek!
Karaismailoğlu'ndan 'Ukrayna' açıklaması: O gemileri oradan almamız gerek! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin Ukrayna'nın Karadeniz sahillerinde bekleyen 22 gemisi bulunduğunu belirterek, "Bunlardan çoğu Türk sahipli. Türk bayraklı olanlar da var içinde. O gemileri oradan almamız gerekiyor." dedi. Geçiş garantisi tartışmaları hakkında da konuşan Bakan Karaismailoğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün devlete devredileceği tarihi açıkladı.
15.04.2022 Ekonomi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu’nun iddialarına yalanlama!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu’nun iddialarına yalanlama! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün grup toplantısında yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirilen projelere yönelik iddialarını yalanladı.
30.03.2022 Ekonomi
1915 Çanakkale Köprüsü tamamlandı
1915 Çanakkale Köprüsü tamamlandı 2023 metrelik orta açıklığıyla 'dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü' olan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Malkara-Çanakkale Otoyolu, planlanandan 18 ay önce tamamlanarak hizmete açıldı...
28.03.2022 Vitrin
1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ bugün açıldı mı? 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ geçiş ücreti ne kadar, kaç TL, güzergahı nerede?
1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ bugün açıldı mı? 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ geçiş ücreti ne kadar, kaç TL, güzergahı nerede? 1915 Çanakkale Köprüsü için büyük gün geldi. Bugün açılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü için heyecan dorukta. Hakkında peş peşe sorular sorulan 1915 Çanakkale Köprüsü güzergahı nerede, geçiş ücreti ne kadar, kaç euro, kaç TL? İşte 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında tüm merak edilenler...
18.03.2022 Gündem
Ankara-Niğde Otoyolu indirimli geçiş ücretleri belli oldu
Ankara-Niğde Otoyolu indirimli geçiş ücretleri belli oldu Ankara-Niğde Otoyolu'nda uygulanacak indirimli geçiş ücretleri belli oldu.
13.07.2021 Ekonomi
Ramazan şiiri - Mehmet Akif Ersoy
Ramazan şiiri - Mehmet Akif Ersoy 11 Ayın sultanı olarak nitelenen Ramazan ayı Müslüman aleminin en kutsal aylarından birisidir. Ramazan ayında müslümanlar oruç tutarak nefislerini ıslah etmeye çalışır ve ihtiyaç sahiplerinin halinden anlamaya çalışırlar.
3.11.2023 Şiirler
Yap işlet devret modeliyle yapılacak! İhaleye açıldı
Yap işlet devret modeliyle yapılacak! İhaleye açıldı Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi kapsamında Çeşmeli-Kızkalesi kesiminin yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapımı için ihale açıldı.
7.05.2021 Ekonomi
Son dakika: Bakan Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması
Son dakika: Bakan Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nde yapım çalışmalarının başlamasına çok kısa zaman kaldığını belirterek, "Kanal İstanbul, dünya deniz ticaretinde önemli bir işlev üstlenerek Türkiye’nin lojistik gücünü ve altyapısını tamamlayacak uluslararası bir su yolu olarak görev yapacak." dedi.
30.03.2021 Ekonomi
Son dakika haberi | Vergide yeni dönem! Bakan Elvan açıkladı: Kalıcı olacak...
Son dakika haberi | Vergide yeni dönem! Bakan Elvan açıkladı: Kalıcı olacak... Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Ekonomi Reform Paketi"nin ayrıntılarını paylaştı. Bakan Elvan "850 bin esnafa vergi muafiyeti istisna uygulamamız 2021 yılı kazançlarıyla başlayacak ve kalıcı olarak uygulanacak. dedi. Kripto para ve altın ile ilgili de açıklamalarda bulunan Elvan, "Dijital para ile kriptoyu karıştırmamak lazım. TL karşılığı dijital paradan bahsediyoruz. Kripto paralarla ilgili çok ciddi kaygılarımız var. Altına yönelik bazı tedbirler aldık, tüm aktörleriyle yeniden düzenlenecek. Piyasada kayıt dışılığın azaltılması konusunda tedbirler almaya başladık ve bunlara devam edeceğiz." dedi.
16.03.2021 Ekonomi
Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan'da yapılacak
Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan'da yapılacak Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi Nakkaş-Başakşehir (bağlantı yolları dahil) kesiminin yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri işi yapım döneminin müşavirlik hizmeti ihalesi 12 Nisan'da gerçekleştirilecek.
15.03.2021 Ekonomi
Orta Doğu’nun ticaret kapısı Çukurova havalimanından açılacak
Orta Doğu’nun ticaret kapısı Çukurova havalimanından açılacak Ortadoğu’ya ticaretin arttırılmasını stratejik hedef olarak belirleyen Türkiye, Adana ve Mersin arasında yer alan “Çukurova Bölgesel Havalimanı” tamamlandığında bölgenin havayolu taşımacılığında kavşak haline getirilmesini hedefliyor.
11.03.2021 Vitrin

Benzer Haber Etiketleri

Yid ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.