Yik

Yik

Son dakika YİK haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan YİK gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan YİK haber sayfamızda...

Yik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 622 yik haberi bulunmuştur.
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı!
İstanbul’da riskli okullarda son durum ne? Okul binalarının deprem sınavı! 6 Şubat Depremleri ve ardından yaşanan depremler, okul binalarının afetlere dayanıklılık durumunu tekrar gündeme getirdi.
20.04.2024 Eğitim
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 41 ilde zehir tacirlerine operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde düzenlenen Narkoçelik-12 operasyonlarında 268 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını belirtti.
18.04.2024 Gündem
SON DAKİKA: Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Eda Erdem teşekkürü! Merakla beklenen heykel açıldı: Gurununu yaşıyorum
SON DAKİKA: Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Eda Erdem teşekkürü! Merakla beklenen heykel açıldı: Gurununu yaşıyorum Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Voleybol
İYİ Parti'de 16 kişi, 'Akşener timsah gözyaşı döküyor' diyerek istifa ettiler
İYİ Parti'de 16 kişi, 'Akşener timsah gözyaşı döküyor' diyerek istifa ettiler Aralarında Kurucular Kurulu Üyesi Binnur Karadağlı ve il yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu 16 kişi İYİ Parti’den istifa etti.
15.02.2024 Gündem
TÜSİAD’da ‘Özilhan’ gitti ‘Aras’ geldi
TÜSİAD’da ‘Özilhan’ gitti ‘Aras’ geldi Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD), olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. TÜSİAD Başkanlığına yeniden Orhan Turan seçilirken, YİK Başkanı Tuncay Özilhan ise başkanlığı Ömer Aras’a devretti. Özilhan, TÜSİAD’da Onursal Başkan olarak görevine devam edecek.
9.02.2024 Ekonomi
Yıldırım, Şentop ve Yılmaz YİK üyesi oldu
Yıldırım, Şentop ve Yılmaz YİK üyesi oldu Ağırlıklı olarak daha önce TBMM Başkanlığı yapan isimlerden oluşan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu’nun (YİK) yeni üyeleri Binali Yıldırım, Mustafa Şentop ve İsmet Yılmaz oldu.
23.11.2023 Gündem
75 kişilik MKYK’ya 49 yeni isim girdi
75 kişilik MKYK’ya 49 yeni isim girdi Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçildiği kongrede asıl heyecan, MKYK üyelikleri için yaşandı. MKYK’nın yüzde 65’i değişti, listeye 49 yeni isim girdi, 26 kişi de yerini korudu. Birçok eski bakan MKYK’da yer alırken, Binali Yıldırım ve Nurettin Canikli gibi AK Parti’nin ağır toplarının listede yer almaması dikkat çekti.
8.10.2023 Gündem
Ercan: Kentsel değil yapısal dönüşüm var
Ercan: Kentsel değil yapısal dönüşüm var Yüksek Jeofizik Mühendisi, Deprem Uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali kapsamında “17 Ağustos depreminin 24. yılında deprem gerçeği” konulu söyleşide, deprem konusunda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
19.08.2023 Gündem
Vali açıkladı: Bu yıl bin 95 sınıflı 50 okulun inşaatı tamamlanarak hizmete alınacak
Vali açıkladı: Bu yıl bin 95 sınıflı 50 okulun inşaatı tamamlanarak hizmete alınacak Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin'de şu anda bin 978 sınıflı 104 okul yapım projesinin devam ettiğini dile getirerek, "Okul inşaatlarımız tamamlandığında toplam bin 95 snıflı 50 okulumuz eğitim öğretim hizmetlerine sunulmuş olacaktır" diye konuştu.
18.08.2023 Eğitim
‘Yeni model’ refah artışını sağlayacak
‘Yeni model’ refah artışını sağlayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi görüşme sonrası “Ülkemizin yatırım, ihracat, üretim, istihdam noktasında güçlü bir şekilde toplumda refah artışını sağlayacak modelle yolumuza devam edeceğiz” dedi.
17.06.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek iş dünyası ve bankacılarla görüştü! Peş peşe açıklamalar
Bakan Şimşek iş dünyası ve bankacılarla görüştü! Peş peşe açıklamalar Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün İş dünyası temsilcileri ve bankacılarla görüştü. Bakan Şimşek görüşme sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
16.06.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek TÜSİAD yönetimi ile görüştü!
Bakan Şimşek TÜSİAD yönetimi ile görüştü! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek TÜSİAD yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Şimşek ardından bankacılarla bir araya gelecek.
16.06.2023 Ekonomi
Soylu: Can kaybı 48 bin 448’e çıktı
Soylu: Can kaybı 48 bin 448’e çıktı İçişleri Bakanı Soylu, deprem felaketinde şu ana kadar 48 bin 448 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu.
14.03.2023 Gündem
Deprem felaketinde can kaybı 48 bin 448 oldu
Deprem felaketinde can kaybı 48 bin 448 oldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 48 bin 448 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
13.03.2023 Haberler
İzmir'de risk taşıyan 8 okulun tahliyesine başlandı
İzmir'de risk taşıyan 8 okulun tahliyesine başlandı İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger tarafından açıklanan, kentte depremsellik testleri sonunda tahliyesine karar verilen son 8 okulun tahliyeleri başladı.
21.02.2023 Gündem
‘35 okulu hazırlayıp öğretime kazandırdık’
‘35 okulu hazırlayıp öğretime kazandırdık’ Deprem nedeniyle okullara verilen ara sona erdi, bölge dışındaki 71 ilde ders zili çaldı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir’deki okulların depreme dayanıklılığına ilişkin açıklama yaptı, “Toplam 128 yıkım kapsamındaki okuldan 35 okulun yapımı tamamlanarak eğitim-öğretime kazandırılmıştır” dedi.
20.02.2023 Ege
İzmirli iş insanları ikinci yüzyıla hazır
İzmirli iş insanları ikinci yüzyıla hazır Türk iş dünyasının en güçlü sivil toplum kuruluşları arasına yer alan Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD) JW Marriott Ankara Otel’de düzenlenen Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısında İZSİAD yönetimi de yer aldı.
15.12.2022 Ege
YİK toplantısı sonrası açıklama! Türkiye Yüzyılı vurgusu
YİK toplantısı sonrası açıklama! Türkiye Yüzyılı vurgusu Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşti.
29.11.2022 Siyaset
Yüksek İstişare Kurulu toplandı
Yüksek İstişare Kurulu toplandı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı.
29.11.2022 Siyaset
Karamollaoğlu’nun rakibi yarıştan çekildi
Karamollaoğlu’nun rakibi yarıştan çekildi Altılı masanın ortaklarından Saadet Partisi önümüzdeki hafta pazar günü 8. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirecek.
23.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Türkiye'yi, ekmeğimizi ve Diyarbakır'ı büyüteceğiz
Bakan Soylu: Türkiye'yi, ekmeğimizi ve Diyarbakır'ı büyüteceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi liderlerin yüzyılda bir geldiğini belirterek, "Biz yakalamışız, çalışıp gayret gösterip bizim bundan önce çektiklerimiz de hafızanızda canlanmasın. O eski günlere dönmemiz artık mümkün değil. Allah'ın izni ve inayetiyle hedefimiz gelecek, hedefimiz aydınlıktır. Türkiye'yi, ekmeğimizi ve Diyarbakır'ı büyüteceğiz" dedi.
22.10.2022 Siyaset
Survivor Yunus Emre Özden'in sevgilisi Beria Gözen: Beni dövdü, evden attı!
Survivor Yunus Emre Özden'in sevgilisi Beria Gözen: Beni dövdü, evden attı! Fenomen yarışma 'Survivor'da ilk olarak 2020 yılında mücadele eden, Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olduğu 'All Star' sezonunda da boy gösteren Yunus Emre Özden, 3.5 yıllık sevgilisi Beria Gözen'e şiddet uygulamakla suçlanıyor. Savcılığa gidip sevgilisinden şikayetçi olan Beria Gözen, karma dövüş (MMA) sporcusu Özden'in geçtiğimiz günlerde kendisini dövüp, evden attığını iddia etti.
2.10.2022 Cadde
Tedirgin eden görüntü! Binlerce ölü balık kıyıya vurdu
Tedirgin eden görüntü! Binlerce ölü balık kıyıya vurdu İzmir'in Dikili ilçesi Çandarlı Körfezi'ne dökülen Bakırçay'da toplu balık ölümleri yaşandı.
25.09.2022 Gündem
Bakan Özer: Öğretmen ve polisleri karşı karşıya getiren her türlü manipülasyona karşı duruyoruz
Bakan Özer: Öğretmen ve polisleri karşı karşıya getiren her türlü manipülasyona karşı duruyoruz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Devlet ile özel öğretim kurumlarındaki öğretmenlerimizi ayırt etmiyoruz. Her birinin çok daha iyi ortamlarda eğitim vermelerini sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 2 güzide meslek grubu olan öğretmen ve polisleri karşı karşıya getirmeyle ilgili her türlü manipülasyona şiddetle karşı duruyoruz" dedi.
31.08.2022 Gündem
Bakan Özer'den 'yardımcı kaynak' duyurusu
Bakan Özer'den 'yardımcı kaynak' duyurusu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Nevşehir’de yaptığı açıklamada bu yıl ilk defa yardımcı kaynakların da öğrencilere dağıtılacağını söyledi.
19.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.