Yıl

Yıl

Son dakika yıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yıl haber sayfamızda...

Yıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 543.454 yıl haberi bulunmuştur.
Erik ten Hag'dan FA Cup tepkisi! 'Yorumlarınız utanç verici'
Erik ten Hag'dan FA Cup tepkisi! 'Yorumlarınız utanç verici' Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Coventry maçına dair eleştirileri cevapladı.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı köyün yakınlarında insana ait olduğu iddia edilen iskelet parçaları bulundu. Gelen son dakika bilgisine göre, iskeletin yanında elbise parçaları ve kredi kartları da bulundu.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocuklarla buluştu! 'Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocuklarla buluştu! 'Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Külliye'de çocuklarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Sizler bizim geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudusunuz. Her biriniz büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarları olacaksınız." dedi.
23.04.2024 Gündem
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık'
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık' Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin suskunluğunu bozdu. Nuri Şahin, Antalyaspor günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
23.04.2024 Antalyaspor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz ""Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Dusan Vlahovic: Hiçbir şey bilmiyorum ve ilgilenmiyorum!
Dusan Vlahovic: Hiçbir şey bilmiyorum ve ilgilenmiyorum! Juventus'un 24 yaşındaki yıldızı Dusan Vlahovic, geleceğine dair açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 İtalya Serie A
Yüzlerce kişi 'Azap yokuşu'na akın etti: Bütün dileklerim gerçek oldu
Yüzlerce kişi 'Azap yokuşu'na akın etti: Bütün dileklerim gerçek oldu Büyükada'daki Aya Yorgi Kilisesi'nde 23 Nisan yoğunluğu yaşandı. Kilise dilek dilemek ve gezmek için gelen yerli ve yabancı yüzlerce turistin akınına uğradı. Turistler 'Azap Yokuşu' olarak bilinen orman yolundaki ağaçlara ip bağlayarak yokuşu tırmandı ardından da Aya Yorgi Kilisesi’nde mum yakıp dilek diledi.
23.04.2024 Gündem
Tuğba Yurt, Radyo D'ye konuk oldu
Tuğba Yurt, Radyo D'ye konuk oldu Yeni şarkısı 'Dünya Hevesi' ile müzik listelerinde yükselişe geçen Tuğba Yurt, Radyo D’de Fatih Uslu'nun sorularını yanıtladı.
23.04.2024 Cadde
Manş Denizi'ni geçmeye çalışan göçmen teknesinde facia: En az beş ölü
Manş Denizi'ni geçmeye çalışan göçmen teknesinde facia: En az beş ölü Fransa ile İngiltere arasındaki Manş Denizi'ni geçmeye çalışan bir göçmen teknesinde 1'i çocuk olmak üzere en az beş kişi hayatını kaybetti.
23.04.2024 Dünya
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor”
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor” Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, halı fuarlarının sektör açısından önemli buluşma noktaları olduğunu söyledi.
23.04.2024 Ekonomi
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor Çeşme Yarı Maratonu, 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde koşulacak. Ege'nin büyüleyici atmosferinde, tarih ve doğanın kucaklaştığı bir rota üzerinde koşmak isteyenler Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda bir araya gelecek. Çeşme, Ilıca ve Alaçatı'nın eşsiz güzelliklerinde 4 Mayıs Cumartesi günkü yarışa dahil olmak isteyenler 1 Mayıs Çarşamba gününe kadar kayıt yaptırabilecek.
23.04.2024 Diğer
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Özel Oturumu'nda konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, 'Gerçekten sivil, darbelerin gölgelerinden kurtulmuş anayasa yapması Meclis'in boynunun borcudur. Öncelikli gündem asra uygun anayasa. Bu haftayı geride bırakıp partilerle yapacağımız temaslarla bu süreci başlatacağız' dedi.
23.04.2024 Gündem
Berberde korkunç an! Traş olurken dili boğazına kaçtı
Berberde korkunç an! Traş olurken dili boğazına kaçtı Bursa’da tıraş olduğu sırada dili boğazına kaçan kişiyi berberi kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansırken tıraşa devam eden kahraman berber o anları anlattı.
23.04.2024 Haberler
BU SENEKİ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ VE KONSERLERİ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ İstanbul, Ankara ve İzmir'de 23 Nisan etkinlileri ve ücretsiz konserler nerede, saat kaçta yapılacak?
BU SENEKİ 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ VE KONSERLERİ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ İstanbul, Ankara ve İzmir'de 23 Nisan etkinlileri ve ücretsiz konserler nerede, saat kaçta yapılacak? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ve konserlerinin nerelerde olduğu araştırılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinlik ve konserlerle kutlanacak. Büyükşehir Belediyeleri İstanbul, Ankara, İzmir 23 Nisan etkinlikleri ve konserlerini paylaştı. Peki İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konuya ilişkin paylaşımı
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Dalgıçlar 23 Nisan Çocuk Bayramını su altında kutladı
Dalgıçlar 23 Nisan Çocuk Bayramını su altında kutladı Fethiye’de bir grup dalgıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı denizin dibinde Türk bayrağı açarak kutladı. Dalış okulu sahibi Önder Diktaş, çocuk bayramını her yıl deniz dibinde kutladıklarını kaydetti.
23.04.2024 Haberler
Berberde korkunç an! Traş olurken dili boğazına kaçtı
Berberde korkunç an! Traş olurken dili boğazına kaçtı Bursa’da tıraş olduğu sırada dili boğazına kaçan kişiyi berberi kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansırken tıraşa devam eden kahraman berber o anları anlattı.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, HANGİ TARİHLERDE KUTLANIYOR? Hıdırellez nedir, duası nasıl? 2024 Hıdırellez hangi güne denk geliyor?
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, HANGİ TARİHLERDE KUTLANIYOR? Hıdırellez nedir, duası nasıl? 2024 Hıdırellez hangi güne denk geliyor? Hıdırellez tarihi araştırılıyor. 2024 yılı Mayıs ayının yaklaşması ile birlikte Hıdırellez aramaları da arttı. Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir. Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır. Peki, bu yıl Hıdırellez Günü hangi tarihlere denk geliyor?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Carys Dougles annesi Catherine Zeta-Jones'un 25 yıl önceki elbisesini giydi!
Carys Dougles annesi Catherine Zeta-Jones'un 25 yıl önceki elbisesini giydi! Catherine Zeta-Jones ile Michael Douglas, 24 yıl önce dünyaevine girmişti. İkilinin Carys adını verdikleri kızları, 21'inci yaşına bastı. Doğum günü kutlamasında çekilen karelerini peş peşe paylaşan Dougles, annesinin 1999'da ödül alırken giydiği pembe elbisesiyle objektiflere poz verdi.
23.04.2024 Cadde
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi Alman hükümetinin küçük ortağı FDP'nin talepleri Berlin’de kulisleri karıştırdı, koalisyonun bozulabileceği iddia ediliyor.
23.04.2024 Dünya
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ (38) için istenen ceza belli oldu.
23.04.2024 Gündem
Kurtulmuş'tan makamı devralan Aysima: Türkiye'nin geleceği için umut dolu adımlarla ilerleyelim
Kurtulmuş'tan makamı devralan Aysima: Türkiye'nin geleceği için umut dolu adımlarla ilerleyelim TBMM Başkanı Kurtulmuş, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' vesilesiyle Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocukları kabul etti.
23.04.2024 Gündem
Mansur Yavaş koltuğunu otizmli Muhammed'e bıraktı
Mansur Yavaş koltuğunu otizmli Muhammed'e bıraktı Kendisine sosyal medya hesabından mesaj göndererek otizmli oğlu Muhammed Uğur için 23 Nisan’da koltuğuna oturmasını isteyen anneye kayıtsız kalmayan Yavaş, “Tabii ki koltuk Muhammed Uğur’un hakkı, Onu tanıdığımız için çok mutluyuz” dedi.
23.04.2024 Gündem
23 NİSAN MESAJLARI SÖZLERİ Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 23 Nisan için Atatürk sözleri - Resimli, yazılı, kısa, sözlü, yeni 23 Nisan kutlama mesajları
23 NİSAN MESAJLARI SÖZLERİ Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 23 Nisan için Atatürk sözleri - Resimli, yazılı, kısa, sözlü, yeni 23 Nisan kutlama mesajları 23 Nisan mesajlarını sizler için derledik. Türkiye'de 23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanır. Bu özel gün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 23 Nisan 1920'de açılmasıyla ve Türk ulusunun egemenliğini ilan etmesiyle bağlantılıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu günü çocuklara armağan etmiş, çocukların geleceğin yöneticileri ve ülkenin umudu olduğunu vurgulamıştır. Bu nedenle, 23 Nisan aynı zamanda dünya çocuklarına armağan edilen ilk bayramdır. Her yıl, bu önemli gün, çeşitli etkinlikler, törenler ve kutlamalarla coşkuyla karşılanır. İşte bugünün anlam ve önemine uygun 23 Nisan kutlama mesajları ve Atatürk sözleri.
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları
Ünlü isimlerden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı paylaşımları Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 23 Nisan 1920'de açtığı Türkiye Büyük Millet Meclisi, 104 yaşında. Magazin dünyasının ünlü isimleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla kutluyor.
23.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.