Sultangazi'de yılan paniği; dumanla çıkarmaya çalıştılar
Sultangazi'de yılan paniği; dumanla çıkarmaya çalıştılar Sultangazi'de binanın önünde görülen yılan paniğe neden oldu. Yılan çevre sakinleri ve çocukların meraklı gözlerle izlediği 1 saat süren çalışmalar sonrası bulunduğu yerden çıkartılarak doğaya salındı. Öte yandan Balıkesir'in Bandırma ilçesinde de aracın altına giren yılan paniğe sebep oldu.
11.05.2022 Gündem
Denizli'de yılan paniği
Denizli'de yılan paniği Denilzi'de kentin en işlek yerlerinden olan Bayramyeri Meydanı'ndaki bir işyerinin önündeki kolinin altına giren yılan çevredekileri korkuttu. Yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılan itfaiye ekiplerince yakalanarak doğaya bırakıldı. 
10.06.2020 Haberler
Cuma namazı sırasında ortaya çıkan 2 metrelik yılan panik yarattı
Cuma namazı sırasında ortaya çıkan 2 metrelik yılan panik yarattı Zonguldak Alaplı İlçesinde bir okul bahçesindeki yılan cemaatin Cuma namazı kılınacağı saatte paniğe neden olurken, yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalandı.
30.05.2020 Haberler
Araçta yılan paniği
Araçta yılan paniği Adıyaman'da, hareket halindeki otomobilin içinde görülen yılan, paniğe neden oldu.Sürücü, otomobil ile hareket halindeyken, araç içerisinde boyu 1 metreden daha büyük bir yılan olduğunu gördü. Otomobilde bulunanlar panik içerisinde bağrışırken, sürücünün yol kenarına park ettiği araçtakiler hızla inerek uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri 1 saat süren çalışmanın ardından yılanı yakaladı Sürücünün park ederek içerisindekilerin terk ettiği otomobildeki yılan, itfaiye ekipleri tarafından yakalanarak, doğaya salındı. Olay, dün öğleden sonra Adıyaman-Kahta karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen sürücü, otomobil ile hareket halindeyken, araç içerisinde boyu 1 metreden daha büyük bir yılan olduğunu gördü. Otomobilde bulunanlar panik içerisinde bağırışırken, sürücünün yol kenarına park ettiği araçtakiler hızla inerek uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri 1 saat süren çalışmanın ardından yılanı yakaladı. Otomobilden çıkarılan yılan doğaya salınmak üzere götürüldü. Yılanın çıkarılmasıyla rahat nefes alan araçtakiler, yola devam ettiler.
11.09.2019 Yaşam
Manisa'da yılan paniği
Manisa'da yılan paniği MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, bir apartmanın birinci kat balkonundaki saksılar arasındaki bir yılan itfaiye ekipleri tarafından özel aparatla yakalanıp, götürüldüğü Irlamaz Çayı kenarında doğal ortamına bırakıldı. Altay Mahallesi, Bilge Sokak'taki beş katlı bir apartmanda, Nurayat Yörükoğlu'na ait birinci kattaki dairenin balkonuna çıkan evin sahibinin bakıcısı Havva Karaaslan, bugün saat 10.00 sıralarında bir yılan olduğunu fark etti. Saksılar arasındaki yılanı görünce paniğe kapılan bakıcının çığlıklarına koşan komşular, durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekipleri, 1 metre boyundaki yılanı özel bir aparatla etkisiz hale getirip, yakaladı ve bir çuvala koydu. Yılanın yakalanmasıyla etraftakiler herkes rahat bir nefes aldı. Yılan itfaiye ekipleri tarafından Irlamaz Çayı kenarına götürülüp, burada doğal ortamına bırakıldı.
11.09.2019 Yaşam
Kocaeli'de yılan paniği yaşanıyor
Kocaeli'de yılan paniği yaşanıyor Kocaeli’de sıcak hava sebebiyle yuvalarından çıkan yılanlar ev ve iş yerlerini mesken tuttu.
11.09.2019 Haberler