Sinsice gelip bir anda saldırdı! İnternet çalkalanıyor...
Sinsice gelip bir anda saldırdı! İnternet çalkalanıyor... Evinin bahçesinde sakince oturup çalışan bir adam yaşadığı dehşet verici olayla sarsıldı. İnternete yüklenen görüntüleri izleyenler hayatlarının şokunu yaşadı.
13.03.2022 Dünya
Yılan köpeğe böyle saldırdı
Yılan köpeğe böyle saldırdı Bursa’da genç kızın gezmeye çıkardığı köpeğe saldıran yılan cep telefonu kameralarınca kaydedildi.
13.06.2020 Haberler
Yılanları uysallaştırmasıyla bilinen Hussin, yılan sokması sonucu öldü
Yılanları uysallaştırmasıyla bilinen Hussin, yılan sokması sonucu öldü Malezya'da insanların yaşam alanlarına giren yılanları yakalayan bir yardım ekibinin lideri olan Ebu Zarrin Hussin, bir kral kobra tarafından ısırılması sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Yaşadığı şehirde ünlü olan Hussin, yılan saldırısı sonucu hayatını kaybetti.
23.03.2018 Hayat
Yılanı okşama isteği kötü bitiyordu
Yılanı okşama isteği kötü bitiyordu Bahçesinde bulduğu yılanı okşamak isteyince az daha ısırılıyordu. Görüntüler, ABD’nin güneydoğusunda yer alan Alabama eyaletinden. Bahçesinde bir yılan olduğunu fark eden yaşlı kadın, cep telefonuyla onu kaydetmeye koyuldu. Yılana dokunmak da isteyen kadın, tam da bu sırada hayvanın saldırısına maruz kaldı. Yılanın ısırdığı cep telefonu yere düşerken, kadınsa büyük korku yaşadı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Yılandan korkunç saldırı!
Yılandan korkunç saldırı! Kafesin teline konan sineği parmağıyla öldüren adam içerideki yılanın saldırısına uğradı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Bir anda adama saldırdı
Bir anda adama saldırdı Duvarın dibinden fırlayan yılan genç adama zor anlar yaşattı. Bir anda adamın üzerine sıçrayan yılanın, saldırıdan sonra geri dönmesi dikkat çekti.
11.09.2019 İlginç Videolar
Oyuncak yılan saldırısı
Oyuncak yılan saldırısı Bir grup çalışanın arkadaşlarına yaptıkları eşek şakası.
11.09.2019 İlginç Videolar