Yıldırım Akbulut

Yıldırım Akbulut

Son dakika yıldırım akbulut haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yıldırım akbulut gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yıldırım akbulut haber sayfamızda...

Yıldırım Akbulut

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 929 yıldırım akbulut haberi bulunmuştur.
Yıldırım, Şentop ve Yılmaz YİK üyesi oldu
Yıldırım, Şentop ve Yılmaz YİK üyesi oldu Ağırlıklı olarak daha önce TBMM Başkanlığı yapan isimlerden oluşan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu’nun (YİK) yeni üyeleri Binali Yıldırım, Mustafa Şentop ve İsmet Yılmaz oldu.
23.11.2023 Gündem
Turgut Özal'ın son uçuşu! Kokpitte her şeyi anlatmış: 'İstifa edeceğim'
Turgut Özal'ın son uçuşu! Kokpitte her şeyi anlatmış: 'İstifa edeceğim' Türkiye’nin 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın başkanlık koltuğuna oturmasının üzerinden tam 34 yıl geçti. Özal görevi başında hayata gözlerini yummadan 2 gün önce 11 günde 5 Türk Cumhuriyeti'ni ziyaret etmişti. 8'inci Cumhurbaşkanı ile son uçuşu yapan Kaptan Pilot Necati Özgür, kokpitte yaşananları ilk kez anlattı.
9.11.2023 Gündem
Uçak kazası tatbikatı gerçeği aratmadı
Uçak kazası tatbikatı gerçeği aratmadı Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda, 155 yolcu, 6 mürettebatın bulunduğu uçakta meydana gelen yangına müdahale tatbikatı gerçeği aratmadı. 
7.11.2023 Haberler
Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşümü sonuna kadar devam ettireceğiz
Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşümü sonuna kadar devam ettireceğiz Bakan Özhaseki, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunu hatırlatarak "Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın durumunu bilerek hareket etmek durumundayız." ifadelerini kullandı.
7.09.2023 Gündem
'Yüzyılın felaketi'nde 3. gün! İşte deprem bölgesinde son durum
'Yüzyılın felaketi'nde 3. gün! İşte deprem bölgesinde son durum AFAD, 6 Şubat'ta 04.17'de Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Aynı gün Elbistan'da da saat 13.24'te 7.6 büyüklüğünde ikinci bir büyük deprem daha meydana geldi. Depremin 10 ilde birden şiddetli şekilde hissedildiği açıklandı. Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'dan haberler de gelmeye devam ediyor.
9.02.2023 Gündem
Ata’nın 61 silah arkadaşı burada
Ata’nın 61 silah arkadaşı burada ‘Milli Mücadele’nin kahramanları ile devlet erkânının ebedi istirahatgâhı olarak 1981’de kurulan Devlet Mezarlığı’da, Cemal Gürsel, Cevdet Sunay, Fahri Korutürk, Kenan Evren, Bülent Ecevit gibi liderlerin yanı sıra Milli Mücadele’nin 61 komutanının kabri yer alıyor...
1.09.2022 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu 1 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını açıkladı.
13.05.2022 Gündem
Reklam alanı kiralama ihalesi
Reklam alanı kiralama ihalesi Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda bulunan reklam alanları 1 yıllığına kiraya verilecek.
14.01.2022 Ekonomi
Yer: Erzincan! Gerçeğini aratmadı
Yer: Erzincan! Gerçeğini aratmadı Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda düzenlenen uçak kazası tatbikatı gerçeğini aratmadı. Senaryo gereği, havalimanına inişte kaza kırıma uğrayan uçakta yangın söndürme, kurtarma ve yaralıların tahliyesi gerçekleştirildi.
5.11.2021 Gündem
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın vefatının üzerinden bir yıl geçti
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın vefatının üzerinden bir yıl geçti Türk siyaset tarihinde bakanlık, başbakan yardımcılığı ve başbakanlık görevlerini üstlenen Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin üzerinden bir yıl geçti.
29.10.2021 Siyaset
Tunceli'de bir asker şehit oldu
Tunceli'de bir asker şehit oldu Tunceli'nin Ovacık bölgesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu. 2 teröristin etkisiz hale getirildiği Eren-7 Operasyonu'nda şehit olan uzman çavuş Burak Tortumlu'nun şehadet haberi, Erzurum'daki ailesine verildi.
21.10.2021 Gündem
Eski Başbakan merhum Yıldırım Akbulut'un ismi Erzincan Havalimanı'na verildi
Eski Başbakan merhum Yıldırım Akbulut'un ismi Erzincan Havalimanı'na verildi Erzincan Havalimanı isim değiştirme töreni, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi.
20.07.2021 Siyaset
Resmen yayımlandı! Erzincan Havalimanı'nın adı değişti
Resmen yayımlandı! Erzincan Havalimanı'nın adı değişti Erzincan Havalimanı'nın isminin, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı olarak değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
1.07.2021 Gündem
ÖZEL - İbrahim Özdemir açıkladı! Fatih Terim hayır derse listede 3 teknik adam var
ÖZEL - İbrahim Özdemir açıkladı! Fatih Terim hayır derse listede 3 teknik adam var Galatasaray başkan adayı İbrahim Özdemir, yönetimlerde 25 yıldır zafiyet bulunduğunu söyledi. Galatasaray başkan adayı, “Biz Fatih Hoca’ya çağrıda bulunduk. Eğer sorduğumuz soruya olumlu ya da net bir cevap alırsak evet... Olmazsa Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak isimler portföyümüzde duruyor." dedi.
17.06.2021 Galatasaray
TBMM Başkanı Şentop, Devlet Mezarlığı'nı ziyaret etti
TBMM Başkanı Şentop, Devlet Mezarlığı'nı ziyaret etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Devlet Mezarlığı'nda İstiklal Savaşı kahramanlarının kabirlerini ziyaret ederek, karanfil bıraktı.
23.04.2021 Siyaset
Yıldırım Akbulut'un adı, memleketi Erzincan'da havalimanına verildi
Yıldırım Akbulut'un adı, memleketi Erzincan'da havalimanına verildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'nda duyurmasının ardından Erzincan Havalimanı'nın adı, 'Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı' olarak değiştirildi.
23.04.2021 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, YİK Toplantısı'na başkanlık etti
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, YİK Toplantısı'na başkanlık etti Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde, Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'na başkanlık etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Yüksek İstişare Kurulu'nda yeni anayasa, antidemokratik girişimler ve sözde Ermeni soykırımı iftirası ele alındı.
22.04.2021 Siyaset
Son dakika... 128 milyar dolar tartışmaları ve Kabine değişikliğiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama
Son dakika... 128 milyar dolar tartışmaları ve Kabine değişikliğiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. 128 milyar dolar tartışmaları, CHP'li Engin Altay'ın sözleri ve Kabine'deki revizyona ilişkin çarpıcı ifadelere yer verdi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
21.04.2021 Siyaset
‘Akbulut, genel müdürü ölümden böyle kurtardı’
‘Akbulut, genel müdürü ölümden böyle kurtardı’ Milliyet’in duayen foto muhabiri Mustafa İstemi ölümsüzleştirdiği o anı anlattı...
18.04.2021 Siyaset
Akbulut’u devletin zirvesi uğurladı
Akbulut’u devletin zirvesi uğurladı Tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yıldırım Akbulut, dün devletin zirvesinin katıldığı törenlerle son yolculuğuna uğurlandı.
16.04.2021 Siyaset
Yıldırım Akbulut kim, neden öldü? Yıldırım Akbulut nereli, kaç yaşındaydı? İşte, hayatı...
Yıldırım Akbulut kim, neden öldü? Yıldırım Akbulut nereli, kaç yaşındaydı? İşte, hayatı... Yıldırım Akbulut'un yaşamı gündemde merak ediliyor. Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son dakika gelen habere göre yaşamını yitirdi. Akbulut, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görüyordu. Peki Yıldırım Akbulut kimdir, neden öldü? İşte Yıldırım Akbulut'un biyografisi...
15.04.2021 Gündem
Memleketi Erzincan’da, Yıldırım Akbulut üzüntüsü
Memleketi Erzincan’da, Yıldırım Akbulut üzüntüsü Eski Başbakan ve Meclis Başkanı Yıldırım Akbulut’un vefatı memleketi Erzincan’da büyük üzüntüyle karşılandı. Bir zamanlar birbirlerine siyasette rakip olduklarını söyleyen İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Yıldız, Erzincan’ın yetiştirdiği bürokrat ve devlet adamlarından birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Babası Bahattin Bütün ile Yıldırım Akbulut’un birlikte siyaset yaptıklarını ifade eden Orhan Bütün, makam aracı olarak kullandığı klasik otomobili garajdan çıkararak, kent merkezinde kısa bir tur attı.
15.04.2021 Haberler
Memleketi Erzincan’da, Yıldırım Akbulut üzüntüsü
Memleketi Erzincan’da, Yıldırım Akbulut üzüntüsü Eski Başbakan ve Meclis Başkanı Yıldırım Akbulut’un vefatı memleketi Erzincan’da büyük üzüntüyle karşılandı. Bir zamanlar birbirlerine siyasette rakip olduklarını söyleyen İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Yıldız, Erzincan’ın yetiştirdiği bürokrat ve devlet adamlarından birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Babası Bahattin Bütün ile Yıldırım Akbulut’un birlikte siyaset yaptıklarını ifade eden Orhan Bütün, makam aracı olarak kullandığı klasik otomobili garajdan çıkararak, kent merkezinde kısa bir tur attı.
15.04.2021 Siyaset
Son dakika! Yıldırım Akbulut'a son görev! Erdoğan cenaze törenine katıldı
Son dakika! Yıldırım Akbulut'a son görev! Erdoğan cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
15.04.2021 Siyaset
Eski Başbakan Akbulut vefat etti
Eski Başbakan Akbulut vefat etti Eski Başbakan ve TBMM Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Yıldırım Akbulut 86 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Akbulut dün yaşama veda etti.
15.04.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yıldırım Akbulut ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.