TBMM Başkanı Şentop'tan 'güçlendirilmiş parlamenter sistem' açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan 'güçlendirilmiş parlamenter sistem' açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, güçlendirilmiş parlamenter sistemin, parlamentoyu güçlendiren değil, hükümeti, yürütmeyi güçlendiren bir sistem olduğunu belirterek, "Bugün zaten güçlendirilmiş bir yürütme var. Güçlendirilmiş yürütmeden şikayetçi olup da dönüp dolaşıp yürütmeyi güçlendiren bir sistem önerisinde bulunmayı biraz ilgi çekici buluyorum." dedi.
14.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar: Yine çuvalladılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar: Yine çuvalladılar Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yerleşkesinde "Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" fidan dikimi programında bir konuşma yaptı. Erdoğan açıklamalarında fidan dikim etkinliği hakkındaki eleştirilerle ilgili, "Kalbi nefretle kuruyanlara inat geçen sene diktiğimiz fidanların hemen hepsi bu yıl boy veriyor, filiz veriyor. Yine çuvalladılar." ifadelerini kullandı.
11.11.2020 Siyaset
Çıkan haberler sonrası Bakan Varank olaya el attı
Çıkan haberler sonrası Bakan Varank olaya el attı Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin AR-GE Laboratuvarı'nın kapatılacağı haberleri üzerine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank olaya el attı, açık kalmasını sağladı. Doç Dr. Sinan Kıvrak twitter hesabında, ''Problemin çözülmesine bizzat müdahil olan sayın bakanımıza @varank , değerli yardımcılarına ve dahi bilgimiz dahilinde olmayıp problemin çözülmesine katkıda bulunan tüm devlet büyüklerimize şahsım ve öğrencilerim adına gönülden teşekkürlerimi sunarım'' şeklinde teşekkür paylaşımında bulundu.
11.09.2019 Haberler
Kapatılmayacak! Çıkan haberler sonrası Bakan Varank olaya el attı
Kapatılmayacak! Çıkan haberler sonrası Bakan Varank olaya el attı Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin AR-GE Laboratuvarı'nın kapatılacağı haberleri üzerine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank olaya el attı, açık kalmasını sağladı.
13.07.2018 Gündem