Yıldırım Düşmesi

Yıldırım Düşmesi

Son dakika yıldırım düşmesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yıldırım düşmesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yıldırım düşmesi haber sayfamızda...

Yıldırım Düşmesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.620 yıldırım düşmesi haberi bulunmuştur.
Pakistan’daki sel felaketi: Can kaybı 87'ye yükseldi
Pakistan’daki sel felaketi: Can kaybı 87'ye yükseldi Ülkede etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı seller ve düşen yıldırımlar sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı en az 87'ye, yaralı sayısı ise 82’ye yükseldi.
20.04.2024 Dünya
Pakistan'da şiddetli yağışlar ve yıldırım düşmesi sonucu en az 55 kişi can verdi
Pakistan'da şiddetli yağışlar ve yıldırım düşmesi sonucu en az 55 kişi can verdi Yetkililer, hayatını kaybedenlerden çoğunun buğday hasadı sırasında yıldırım isabet eden çiftçilerden oluştuğu bilgisini paylaştı.
16.04.2024 Dünya
25 günlük bebeğin ağlaması faciayı önledi! Aile kabusa uyandı
25 günlük bebeğin ağlaması faciayı önledi! Aile kabusa uyandı Adana’nın Kozan ilçesinde, 25 günlük bebeğin ağlamasıyla fark edilip erken müdahaleyle söndürüldü.
7.03.2024 Gündem
Maç oynarken yıldırım düştü, hayatını kaybetti!
Maç oynarken yıldırım düştü, hayatını kaybetti! Endonezya oynanan maç sırasında 34 yaşındaki futbolcu sahada yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
12.02.2024 Futbol
Antalya'yı fırtına vurdu! 'Vatandaşlar dışarıya çıkmasın'
Antalya'yı fırtına vurdu! 'Vatandaşlar dışarıya çıkmasın' Meteorolojinin kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 'turuncu' kodlu uyarıda bulunduğu turizm şehri Antalya’da, dünyaca ünlü falezlere çarpan dev dalgalar 30 metre havaya yükseldi. Kaleiçi Limanı'nda tekneler beşik gibi sallanırken, THY Antalya'ya yönelik 11 uçuşunu iptal ettiğini duyurdu. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Antalya’da 90 kg’ye kadar yağış olabilir, su baskını yapabilir. Yağışla birlikte rüzgar artacak. İnşallah afet durumuna geçmez.' dedi.
21.12.2023 Gündem
AFAD tek tek açıkladı! İşte aşırı yağışlardan etkilenen illerde son durum
AFAD tek tek açıkladı! İşte aşırı yağışlardan etkilenen illerde son durum İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye genelinde aşırı yağışlar ve fırtına nedeniyle şu ana kadar bin 336 ihbar alındığını belirtti. AFAD'dan 12 mürettebat bulunan ve irtibat kesilen kargo gemisi ile ilgili de açıklama yapıldı.
19.11.2023 Gündem
Balıkesir'de orman yangını kontrol altına alındı
Balıkesir'de orman yangını kontrol altına alındı Balıkesir'in Kepsut ilçesinde gece saatlerinde çıkan orman yangını yaklaşık 4 saatlik bir mücadele ile söndürüldü.
4.11.2023 Gündem
Karanlıkdere Kanyonu'nda çıkan yangın günler sonra kontrol altına alındı
Karanlıkdere Kanyonu'nda çıkan yangın günler sonra kontrol altına alındı Burdur’da 4 Ekim’de başlayıp 6 Ekim'de kontrol altına alındıktan sonra tekrar başlayan Karanlıkdere Kanyonu yangını kontrol altına alınarak söndürüldü.
10.10.2023 Gündem
Yer: Hakkari! Yıldırım düşmesi sonucu 62 küçükbaş öldü
Yer: Hakkari! Yıldırım düşmesi sonucu 62 küçükbaş öldü Hakkari'de Gelişen köyü kırsalında yıldırım düşmesi sonucu 62 küçükbaş öldü.
6.10.2023 Gündem
Hakkari'de feci olay! 62 hayvan telef oldu
Hakkari'de feci olay! 62 hayvan telef oldu Hakkari'nin Derecik ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu 62 küçükbaş hayvan telef oldu. Çoban ise şans eseri yara almadan kurtuldu.
5.10.2023 Gündem
İngiltere biyogaz tesisinde büyük patlama! Açıklama yapıldı
İngiltere biyogaz tesisinde büyük patlama! Açıklama yapıldı İngiltere’nin Oxfordshire kenti yakınlarındaki biyogaz tesisine düşen yıldırım sonucu patlama meydana geldi. Patlamanın ardından açıklama yapıldı.
2.10.2023 Haberler
İngiltere biyogaz tesisinde patlama! Açıklama yapıldı
İngiltere biyogaz tesisinde patlama! Açıklama yapıldı İngiltere’nin Oxfordshire kenti yakınlarındaki biyogaz tesisine düşen yıldırım sonucu patlama meydana geldi. Patlamanın ardından açıklama yapıldı.
2.10.2023 Dünya
Yıldırım sürüye isabet etti! 25  koyun telef oldu
Yıldırım sürüye isabet etti! 25 koyun telef oldu Bitlis'in Güroymak ilçesinde yıldırım düşmesi sonucunda 25 koyun telef oldu.
2.10.2023 Gündem
Hayvanlarını otlatırken yıldırım isabet etti! Kurtarılamadı
Hayvanlarını otlatırken yıldırım isabet etti! Kurtarılamadı Çorum’un Eşençay Köyü’nde hayvanlarını otlatan Alper Tapan (37) yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
1.10.2023 Gündem
Son dakika... AKOM ve Meteoroloji’den bugün ve yarın için yeni uyarı geldi!
Son dakika... AKOM ve Meteoroloji’den bugün ve yarın için yeni uyarı geldi! İstanbul başta olmak üzere tüm yurtta etkili olan sağanak yağışlarla ilgili AKOM’dan ve Meteoroloji'den açıklama yapıldı. AKOM, İstanbulluları mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda da uyardı. Meteoroloji'de yeni haritayı paylaştı.
1.10.2023 Gündem
Küle dönen evde 14 gündür yavrularını arıyor! 'Sesi evlerimize kadar geliyor'
Küle dönen evde 14 gündür yavrularını arıyor! 'Sesi evlerimize kadar geliyor' Antalya’da iki hafta önce kullanılmayan tarihi evde çıkan yangında anne bir kedinin 6 yavrusunu kaybettiği ortaya çıktı. 14 gündür evin içinde ve etrafında yavrularını arayan anne kedi, mahalle sakinlerini de hüzne boğdu.
1.10.2023 Gündem
Artvin'den yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı
Artvin'den yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı Artvin'de bir ağaca yıldırım düşmesi sonucu başlayan orman yangını, vatandaşlar ve ekipler tarafından kontrol altına alındı.
1.10.2023 Gündem
Manisa'da bir eve yıldırım isabet etti!
Manisa'da bir eve yıldırım isabet etti! Manisa’da yıldırım düşmesi sonucu bir evde yangın çıktı. Taş ev ile eve bitişik halde bulunan samanlar çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
28.09.2023 Gündem
Üzerine yıldırım düştü, gözlerini açtığında inanamadı: İzi çıkmış
Üzerine yıldırım düştü, gözlerini açtığında inanamadı: İzi çıkmış Yaylada hayvan otlatan Mustafa Can Bilgili (18) ile Yusuf Can (18) yağmur başlayınca ıslanmamak için açtıkları şemsiyenin altına girdi. Can: "Gözümü açtığımda doktorlar müdahale ediyordu. Şemsiye ile boynumdaki zincir kolye parçalanmış, zincir derimi yakmış ve izi çıkmış. Kolyeme ne olduğunu bilmiyorum görenler parçalandığını söylüyor" dedi.
15.09.2023 Gündem
Almanya'da fırtına kaosu! Üzerine yıldırım düşen kişi öldü
Almanya'da fırtına kaosu! Üzerine yıldırım düşen kişi öldü Almanya’nın Rheinland-Pfalz eyaletinde şiddetli fırtına ve dolu şiddetini artırdı. Fırtına esnasında üzerine yıldırım düşen bir kişi ise hayatını kaybetti.
13.09.2023 Dünya
Muğla'da 1 günde düşen yıldırımlar nedeniyle 36 yangın çıktı
Muğla'da 1 günde düşen yıldırımlar nedeniyle 36 yangın çıktı Muğla'da orman ve makiliklerde yıldırım düşmesi sonucu 36 yangın çıktı. Yangınlar, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
5.09.2023 Gündem
Uşak'ta sağanak yağış! Çok sayıda ev ve iş yerini su bastı
Uşak'ta sağanak yağış! Çok sayıda ev ve iş yerini su bastı Uşak'ta şiddetli sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu; çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.
2.09.2023 Gündem
Başkent dahil! Meteoroloji'den yeni rapor: Peş peşe sağanak yağış uyarısı
Başkent dahil! Meteoroloji'den yeni rapor: Peş peşe sağanak yağış uyarısı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Birçok ile sarı kodlu uyarı verildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sağanak yağışın devam edeceği tarihi açıkladı. İşte detaylar...
2.09.2023 Gündem
Son dakika: Bingöl'de alevlerle mücadele! Havadan ve karadan müdahale
Son dakika: Bingöl'de alevlerle mücadele! Havadan ve karadan müdahale Yurdun birçok bölgesinde orman yangını çıktı. Bingöl'de yangınları söndürme çalışmaları sürerken Antalya'da 2 gündür ilerleyen alevlerin ardından Bolu'daki yangınlarda kontrol altına alındı.
16.08.2023 Gündem
Bolu'daki yangın 68 saat sonra kontrol altına alındı
Bolu'daki yangın 68 saat sonra kontrol altına alındı Bolu'nun Göynük ilçesinde, önceki gün saat 17.00 sıralarında yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangını, bugün saat 13.00 sıralarında kontrol altına alındı.
29.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yıldırım Düşmesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.