Yıldız

Yıldız

Son dakika yıldız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yıldız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yıldız haber sayfamızda...

Yıldız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 116.999 yıldız haberi bulunmuştur.
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı
Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan depremi! Resmen açıklandı Ankaragücü'nün sezon başında Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın son durumu belli oldu.
23.04.2024 Ankaragücü
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki hakem konuşmaları ortaya çıktı
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki hakem konuşmaları ortaya çıktı Süper Lig’de 33’üncü hafta maçlarının tamamlanmasının ardından VAR kayıtları yayınlandı. Haftanın en çok tartışılan pozisyonları arasında yer alan Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararında hakemler arasındaki konuşmalar netlik kazandı.
23.04.2024 Süper Lig
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir ismin peşine düştüğü öğrenildi. Ada basını, siyah-beyazlıların 22 yaşındaki Yunan hücumcuyla ilgilendiğini öne sürdü.
23.04.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların İngiliz yıldızın peşine düştüğü iddia edildi. Bordo-mavililerin gündemine gelen yıldız futbolcunun transferine Abdullah Avcı'nın onay verdiği aktarıldı.
23.04.2024 Trabzonspor
Icardi'den Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı
Icardi'den Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı Galatasaray'da Mauro Icardi, 23 Nisan ile ilgili paylaşımında Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçından bir görsel kullandı.
23.04.2024 Galatasaray
İmamoğlu'nun koltuğuna oturan 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim'den telefonla talimat
İmamoğlu'nun koltuğuna oturan 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim'den telefonla talimat İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu, Zeytinburnu Haluk Ündeğer İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Ali Selim Metli'ye devretti.
23.04.2024 Gündem
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milli Takım eleştirilerine sert yanıt: Boş yapmasınlar ya!
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milli Takım eleştirilerine sert yanıt: Boş yapmasınlar ya! Inter'in 20. şampiyonluğunda başarılı performansıyla başrolü oynayan Hakan Çalhanoğlu, Instagram canlı yayınında milli takım eleştirilerine ateş püskürdü.
23.04.2024 İtalya Serie A
Zehra Güneş'ten Melissa Vargas taktiği! İtalya'ya gitti
Zehra Güneş'ten Melissa Vargas taktiği! İtalya'ya gitti VakıfBank'ta sezonu tamamlayan milli voleybolcu Zehra Güneş sezonun kapanmasının ardından İtalya'ya gitti. Zehra'nın İtalya seyahatinin nedeni belli oldu.
23.04.2024 Voleybol
Barcelona'da Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı! El Clasico'da Ancelotti'ye bizzat söyledi
Barcelona'da Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı! El Clasico'da Ancelotti'ye bizzat söyledi Geçtiğimiz günlerde Real Madrid'in, Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği El Clasico'da Ancelotti ile Xavi bir süre sohbet etmiş ve konuşulanlar merak konusu olmuştu. Görüşmenin detayları ortaya çıkarken Xavi'nin Arda Güler pişmanlığı dikkatleri çekti.
23.04.2024 İspanya La Liga
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip!
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip! Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Semih Kılıçsoy için Premier Lig'in dev takımları yakın takipte bulunuyor. 18 yaşındaki forvet, attığı goller ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirirken Avrupa kulüplerinin onun için kurguladıkları transfer planı da ortaya çıktı.
23.04.2024 Beşiktaş
Eyüpspor, Cenk Tosun'u kadrosuna katmak istiyor
Eyüpspor, Cenk Tosun'u kadrosuna katmak istiyor Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun'la RAMS Başakşehir ve Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor ilgileniyor.
23.04.2024 1.Lig
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
‘Küflü çikolata’ tartışması! CEO Aslı Yıldız istifa etti
‘Küflü çikolata’ tartışması! CEO Aslı Yıldız istifa etti Sahibi olduğu Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun verdiği “Karşında biz ve dev Migros var” ifadelerini kullanması tepki çekmişti.
23.04.2024 Gündem
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yılın ilk 3 ayında Adana'da ihracatın yüzde 9 arttığını belirterek, "Bu başarıların asıl sahipleri Adanalı girişimci kardeşlerimi yürekten kutluyorum" dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de Fred fırtınası! Gol sevinci dikkat çekti
Fenerbahçe'de Fred fırtınası! Gol sevinci dikkat çekti Fenerbahçe, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Fred, müsabakada attığı golden sonra dikkat çeken bir sevince imza attı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luka Modric'in geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. Hırvat yıldızla ilgili transfer iddiaları Eyüpspor tarafından yalanlanmıştı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş'ın gelecek sezon için dünyaca ünlü teknik direktörü gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlılarda ikinci başkan Hüseyin Yücel'in dünyaca ünlü teknik direktörle görüşeceği aktarıldı.
22.04.2024 Beşiktaş
Portekiz'de Viktor Gyökeres, Sporting Lizbon'u sırtladı!
Portekiz'de Viktor Gyökeres, Sporting Lizbon'u sırtladı! Sporting Lizbon'un yıldızı Viktor Gyökeres, bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırttı.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalarına başlayan kurmayların ilk transferini bitirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun sözleşme şartları netlik kazandı.
22.04.2024 Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket Irak'a 12 yıl sonra resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verirken 'Kalkınma Yolu Anlaşması'nın hayati önemde olduğuna vurgu yaptı.
22.04.2024 Gündem
Eskişehir'de aranan DEAŞ şüphelisi yakalandı
Eskişehir'de aranan DEAŞ şüphelisi yakalandı Eskişehir'de terör örgütü DEAŞ’a üye olduğu gerekçesiyle aranan şüpheli yakalandı.
22.04.2024 Gündem
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 'Çocuk Özel Oturumu' düzenlendi. Özel oturumda başkanlığa seçilen Aysima Arslan'ın konuşması büyük beğeni topladı.
22.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
Saliha Şahin: Olimpiyatta şampiyonluk yaşamak istiyorum
Saliha Şahin: Olimpiyatta şampiyonluk yaşamak istiyorum Polonya'da Chemik Police ile şampiyonluk yaşayan milli yıldız Saliha Şahin, hem sezonu değerlendirirken hem de Filenin Sultanları'ndaki hedeflerinden bahsetti.
22.04.2024 Voleybol
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi!
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi! Galatasaray'da son haftaların parlayan yıldızı Dries Mertens, Pendikspor karşısında alınan 4-1'li galibiyetin mimarlarından oldu. Belçika basını Dries Mertens'e övgüler yağdırdı.
22.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Yıldız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.