İNCİ TANELERİ AZEM KİMDİR, gerçek adı nedir? İnci Taneleri'nin Azem'i Yılmaz Erdoğan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
İNCİ TANELERİ AZEM KİMDİR, gerçek adı nedir? İnci Taneleri'nin Azem'i Yılmaz Erdoğan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İnci Taneleri dizisi Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda pek çok isim yer alıyor. Yılmaz Erdoğan ayrıca dizide Azem YüceDağ karakterini canlandıracak. Peki İnci Taneleri'nin Azem'i Yılmaz Erdoğan kimdir, kaç yaşında?
25.01.2024 Bilgi Rehberi
Yılmaz Erdoğan kimdir, kaç yaşında? Yılmaz Erdoğan biyografisi...
Yılmaz Erdoğan kimdir, kaç yaşında? Yılmaz Erdoğan biyografisi... Yılmaz Erdoğan 4 Kasım 1967 yılında Hakkari'de dünyaya geldi. Oyuncu, yazar, şair ve seslendirme sanatçısı olan Yılmaz Erdoğan aynı zamanda komedyen ve yönetmen kişiliği ile de biliniyor. Kariyerine 1998 yılında Olacak O Kadar komedi programının senaryo yazar kadrosunda yer alarak başladı. İşte Yılmaz Erdoğan hakkında merak edilenler...
13.11.2021 Cadde
Yılmaz Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli?
Yılmaz Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli? Yılmaz Erdoğan kimdir? Türk dizi ve sinemasının önemli isimlerinden biri olan ve son olarak Organize İşler Sazan Sarmalı ile büyük başarı yakalayan Yılmaz Erdoğan ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik.
18.02.2019 Gündem
Yılmaz Erdoğan kimdir, kaç yaşında? Yılmaz Erdoğan biyografisi
Yılmaz Erdoğan kimdir, kaç yaşında? Yılmaz Erdoğan biyografisi Yılmaz Erdoğan Türk oyuncu, yazar ve yönetmendir. Birçok diz ve filmde rol alan usta oyuncu yönettiği birçok filmle de adından sıkça söz ettirmektedir. Son olarak Organize İşler Sazan Sarmalı filmini çeken Yılmaz Erdoğan hem filmde rol aldı. Hemde filmi yönetti. Peki Yılmaz Erdoğan kimdir?
8.02.2019 Gündem