Yıpranmış Saç

Yıpranmış Saç

Son dakika yıpranmış saç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yıpranmış saç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yıpranmış saç haber sayfamızda...

Yıpranmış Saç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 172 yıpranmış saç haberi bulunmuştur.
Doğala dönüş modası!
Doğala dönüş modası! Pandemi sonrası kadınlarda sarı saç yerine doğal tonlara geçiş olduğunu belirten kuaför Eray Yurga’ya sezon trendlerini sorduk.
19.10.2022 Cadde
Elmanın Faydaları Nelerdir? Elmada Hangi Vitaminler Var?
Elmanın Faydaları Nelerdir? Elmada Hangi Vitaminler Var? Elma en çok tüketilen meyvelerin başında yer alıyor. Zengin içeriği ve C vitamini ile pek çok şeye faydaları bulunuyor. Ağaç meyvesi olan elmanın sarı, kırmızı ve yeşil renklerde çeşitleri vardır. A, E, B6, C, K, B1, B2 vitaminleri ve sağlığa olan faydaları saymakla bitmeyen elma ntioksidanlar, flavanoidler ve diyet lifi açısından oldukça zengindir. Elma kalbe, kan şekerine, beyin ve sinir sistemine, kemik hastalıklarına ve cilde iyi gelir. Kilo vermeye yardımcı olan elmanın kolesterol düşürücü özelliği bulunur. Elmanın faydaları nelerdir? diyorsanız “Elmada hangi vitaminler var?” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Yıpranmış saçlara ne iyi gelir? Yıpranmış saç bakımı nasıl yapılmalıdır?
Yıpranmış saçlara ne iyi gelir? Yıpranmış saç bakımı nasıl yapılmalıdır? En güzel aksesuarımız olan saçlarımız deniz, tuzlu su, güneş, rüzgar, saç şekillendiricileri ve tarak darbeleri nedeniyle çoğu zaman yıpranıyor ve kırılıp kopmalara neden olabiliyor. Evde yıpranmış saçları beslemek için kendi imkanlarınız ile yapabileceğiniz pek çok doğal bakım bulunuyor. Bu saçların eski canlılığına kavuşması için yıpranmış saçlara ne iyi gelir sizler için derledik...
13.01.2021 Sağlık
Saç bakım sırlarında uzman tavsiyesi
Saç bakım sırlarında uzman tavsiyesi Saç bakım herkesin mutlaka dikkat etmesi gereken bakım sırlarının başında geliyor. Peki doğru saç bakımı nasıl yapılmalı? Saç bakım sırları neler? Saç boyatırken neye dikkat etmek gerekir? Saç boyası sırasında hangi işlemler saçı yıpratır? Saç şekillendirme ve renklendirme uzmanı Selçuk Sümer, saç güzelliğinin püf noktalarını anlatırken saç bakımı hakkında merak edilen tüm sorulara da yanıt verdi.
22.07.2020 Saç Bakımı
Serenay Sarıkaya’nın sırrı ortaya çıktı
Serenay Sarıkaya’nın sırrı ortaya çıktı Head&Shoulders, Yeni Supreme Arındırıcı ve Besleyici ürün serisini 10 Mart Salı günü marka yüzü Serenay Sarıkaya ev sahipliğinde Sanayi313’te tanıttı.
11.03.2020 Yaşam
Sonbaharda güçlü saçlar için uzmanından öneriler
Sonbaharda güçlü saçlar için uzmanından öneriler Sonbahar geldi, yazın yıpranan saçlar için şimdi bakım zamanı. Deniz, havuz, güneş saçların zayıflamasına, kurumasına ve yıpranmasına sebep oluyor. Evde uygulanabilecek basit tekniklerle sağlıklı saçlara kavuşmak mümkün.
17.10.2018 Saç Bakımı
Yazın elektriklenen saçlar için öneriler
Yazın elektriklenen saçlar için öneriler Yazın güzelliğinizin elektriklenen saçlar tarafından baltalamasına izin vermeyin. Saçlarınızın neden elektriklendiğini anlamak, sorunu çözmenin yarısıdır. Diğer yarısı ise saç dokunuza göre doğru ürünü ve bu ürünü nasıl kullanacağınızı bilmek. İşte ünlü saç uzmanlarının elektriklenmeyi önleyen önerileri…
11.07.2018 Saç Bakımı
Mevsim geçisinden saçlarınız etkilenmesin
Mevsim geçisinden saçlarınız etkilenmesin Kış soğuklarının veda edip sımsıcak günlerin göz kırptığı bahar ayları saçların ve cildin üzerinde yıpratıcı etkiler bırakabiliyor.
Isana Hair Professional ile saç bakımı
Isana Hair Professional ile saç bakımı Yaz mevsiminin sıcak günleri kapıda...
Saç dökülmesine ne iyi gelir?
Saç dökülmesine ne iyi gelir? Saç dökülmesi, her yaştan insanın rastlayabileceği bir durumdur. Dış görüntümüzü tamamlayan saçlarımız, vücudumuzda kaynaklanan eksikliklerden dökülür. Bu eksiklikler erkeklerde demir, kadınlarda ise çinko eksikliğidir.
18.04.2018 Gündem
Hangi Yağlar Kilo Vermeye Yardımcı Oluyor?
Hangi Yağlar Kilo Vermeye Yardımcı Oluyor? Diyet yaparken faydalanmamız gereken yağlar neler?
18.04.2017 Diyetler
Kilo vermeye yardımcı yağlar neler?
Kilo vermeye yardımcı yağlar neler? Diyet yaparken tüketmemiz gereken ve kilo vermemize yardımcı olan faydalı yağları öğünlerimizden eksik etmemeliyiz
Dove yeni saç bakım serisi ile zamanı geri alın
Dove yeni saç bakım serisi ile zamanı geri alın Dove Advanced Hair Series’in Yeni Varyantı Regenerate Nourishment Serisi ile işlem görmüş, yıpranmış saçlar ilk yıkamadan itibaren eski sağlıklı görünümüne kavuşuyor
Kırılmış Saçlar Bakım İle Düzelir Mi?
Kırılmış Saçlar Bakım İle Düzelir Mi? Saçlarımızın kırılmasını nasıl engelleriz? Kırılmış ve yıpranmış saçlara bakım yaparak sağlıklı olmasını sağlayabilir miyiz? Cadde Kuaför'den Mustafa Altay'a sorduk...
Yıpranmış saçlara buğday lifi çözümü
Yıpranmış saçlara buğday lifi çözümü Sofraların vazgeçilmezi ekmeğin hammaddesi buğdayın özellikle yıpranarak dökülen saçlarda mucizevi etkisi olduğu bildirildi
19.12.2014 Saç Bakımı
Dünyanın modası
Dünyanın modası ‘Retrosuperfuture’ gözlükler, Hollywood yıldızlarından başlayarak dünya plajlarına yayılmaya devam ediyor.
24.07.2013 Cadde
Güneşlenirken saçlarınızı hem koruyun, hem de bakım yapın!
Güneşlenirken saçlarınızı hem koruyun, hem de bakım yapın! Yıpranmış saçlara Mango etkisi “Sadece Eczanelerde”
18.06.2013 Estetik
Altın sıvı 'argan yağı' ile güzelleşin!
Altın sıvı 'argan yağı' ile güzelleşin! Fas kadınlarının yüzlerce yıldır kullandığı bu mucizevi ürün, artık tüm dünya kadınlarıyla birlikte bizim de hayatımıza giriyor. İşte argan yağının faydaları:
23.05.2013 Güzellik
Cilt ve saçlara acil bakım!
Cilt ve saçlara acil bakım! Güneş, deniz ya da havuz... Bütün bir kış hayalini kurduğumuz bu faktörler aslında saçları ve cildi yıpratıyor. Özellikle güneş ve denizden yıpranmış saç ve cildi tekrar toparlamak için ne yapmalı?
7.07.2008 Kadın Sağlığı
Cilt ve saçlar en çok yazın bakım ister
Cilt ve saçlar en çok yazın bakım ister Güneş, deniz ya da havuz... Bütün bir kış hayalini kurduğumuz bu faktörler aslında saçları ve cildi yıpratıyor. Özellikle güneş ve denizden yıpranmış saç ve cildi tekrar toparlamak için ne yapmalı?
5.07.2008 Pazar
Saçlarınızla büyüleyin!
Saçlarınızla büyüleyin! Saçlarımızın modeli konusunda hepimiz zaman zaman kararsız kalmışızdır. Acaba kısa bir model mi tercih etsem? Saçım çok kuru ne yapmalıyım? İşte bu sorularınızı cevaplamakta size yol gösterecek birkaç ipucu...
24.05.2007 Estetik
F ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
F ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: F Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının yaşadıkları heyecanlardan birisi de isim konusu. Yeni doğacak bebeklerine anlamları güzel, modern, değişik, keşfedilmemiş ve nadir bulunan isimleri vermek isteyen anne baba adayları derin bir araştırma içerisine giriyor. Kız bebeklerine verecekleri isim konusunda çiftler seçici davranıyor. Hem eğlenceli hem de eğlenceli geçen bu süreçte karar vermek de zor oluyor. Kız bebekler için Kur’an’da geçen birbirinden güzel anlamları bulunan isimler yer alıyor. F harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “F ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
1 gecede ısı kullanmadan saçları kıvır kıvır yapmanın yolu! Birkaç tel toka yeterli
1 gecede ısı kullanmadan saçları kıvır kıvır yapmanın yolu! Birkaç tel toka yeterli Saçlarınız ısıyla şekil vermekten yorulmuş ve yıpranmış olabilir. O halde saçlarınızı ısısız şekillendirebileceğiniz modellere başlamanın tam zamanı. Aşırı sıcaktan kaynaklanan saç hasarlarına son vermek için evinizdeki birkaç eşyayı kullanmak yeterli. Hem paradan hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak ısısız saç şekillendirme yöntemleri haberimizde.
18.12.2023 Saç Bakımı
Saç bakımında fark yaratmak için balın gücünü keşfedin!
Saç bakımında fark yaratmak için balın gücünü keşfedin! Bakımlı saçlara sahip olmanın, günün her saati iyi hissetmenin anahtarı olduğunu biliyor muydunuz? Doğanın mucizeleri saç bakımında da size yol gösteriyor ve hayalinizdeki saçların yolu tabiatın ürünlerinden geçiyor…Haydi beraber keşfedelim!
20.09.2023 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Yıpranmış Saç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.