Yırtık

Yırtık

Son dakika yırtık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yırtık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yırtık haber sayfamızda...

Yırtık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.330 yırtık haberi bulunmuştur.
BTM girişimi Almanya’dan yatırım aldı
BTM girişimi Almanya’dan yatırım aldı Otomotiv endüstrisinde kalite kontrolü yapay zeka destekli kameralarla sağlayan Academic Sight, otomasyon sektörünün önde gelen firmalarından Alman Robodex’ten yatırım aldı.
19.04.2024 Ekonomi
Gençler için ayağa kalktı
Gençler için ayağa kalktı Kalça labrum kasındaki yırtık nedeniyle ameliyat olan Aydilge, 15 gün sonra gençler için ayağa kalktı.
16.04.2024 Cadde
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde Bu sezon en çok maç oynayan Süper Lig takımı olan F.Bahçe’de toplamda 18 futbolcu sakatlık yaşadı. Sarı-lacivertlilerde üst üste gelen sakatlık haberleri teknik heyetin elini kolunu bağlarken, kurulan alternatifli kadro en az hasarla bugünlere gelinmesini sağladı.
13.04.2024 Fenerbahçe
Sivasspor'da Azizbek Turgunboek ve Ali Şaşal Vural şoku!
Sivasspor'da Azizbek Turgunboek ve Ali Şaşal Vural şoku! Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da Azizbek Turgunboev'in sağ kasığında 2'nci derece yırtık, Ali Şaşal Vural'ın ise bileğinde darbeye bağlı ödem tespit edildiği açıklandı.
10.04.2024 Sivasspor
Bayern Münih'e Sacha Boey müjdesi! Resmen açıklandı
Bayern Münih'e Sacha Boey müjdesi! Resmen açıklandı 2021 yılında Galatasaray'a transfer olan Sacha Boey, kış transfer döneminde bonservis rekoru kırarak Alman devi Bayern Münih'e transfer olmuştu. Bu sezon şampiyonluk hedefinden epey uzak kalan Bavyera ekibi, 23 yaşındaki yıldız oyuncuyla ilgili gelişmeyi resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.
9.04.2024 Almanya Bundesliga
MHP, Kütahya'da seçimlerin iptali için YSK'ya olağanüstü itirazda bulundu
MHP, Kütahya'da seçimlerin iptali için YSK'ya olağanüstü itirazda bulundu Kütahya'da seçimleri kaybederek 2'nci olan MHP'li Alim Işık, YSK'ya olağanüstü itirazda bulunduklarını belirtti.
8.04.2024 Gündem
Ankaragücü'nde Alper Uludağ'ın tedavisine başlandı!
Ankaragücü'nde Alper Uludağ'ın tedavisine başlandı! Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde alt adalesinde yırtık ve dizinde menisküs zorlanması meydana gelen Alper Uludağ'ın tedavisine başlandı.
5.04.2024 Ankaragücü
Aydilge acil ameliyata alındı! 'Sahnede biraz fazla zıplamışım'
Aydilge acil ameliyata alındı! 'Sahnede biraz fazla zıplamışım' Ünlü şarkıcı Aydilge, Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurdu. Kalçasında labrum yırtığı bulunan Aydilge, sevenlerinden dua istedi.
2.04.2024 Magazin
Aydilge acil ameliyata alındı! 'Sahnede biraz fazla zıplamışım'
Aydilge acil ameliyata alındı! 'Sahnede biraz fazla zıplamışım' Ünlü şarkıcı Aydilge, Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurdu. Kalçasında labrum yırtığı bulunan Aydilge, sevenlerinden dua istedi.
2.04.2024 Cadde
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain gün sayıyor!
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain gün sayıyor! Beşiktaş’ın İngiliz oyuncusu kısa süre içinde sahalara dönmeye hazırlanıyor. Sezonu kapattığı ileri sürülen Chamberlain’in 13 Nisan’da Samsunspor’la oynanacak 32. hafta maçında kadroda olması bekleniyor.
31.03.2024 Beşiktaş
Real Madrid'e kötü haber! Yeniden sakatlandı
Real Madrid'e kötü haber! Yeniden sakatlandı Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen Real Madrid'e yıldız isimden sakatlık haberi geldi.
19.03.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş'a Alex Oxlade Chamberlain müjdesi!
Beşiktaş'a Alex Oxlade Chamberlain müjdesi! Sezonu kapattığı ileri sürülen Beşiktaş’ın İngiliz oyuncusu Chamberlain büyük ölçüde iyileşti. Mart sonuna kadar İstanbul’a dönecek olan Chamberlain takımla çalışmalara başlayacak.
19.03.2024 Beşiktaş
Özkan Uğur'suz MFÖ konseri! 'Kelimelerle anlatmak zor'
Özkan Uğur'suz MFÖ konseri! 'Kelimelerle anlatmak zor' MFÖ grubu, geçtiğimiz sene 8 Temmuz'da hayatını kaybeden Özkan Uğur'suz Bostancı Gösteri Merkezi'nde ilk kez sahne aldı. Duygusal anların yaşandığı gecede ekranda sık sık Uğur'un fotoğraflarına yer verildi. Konseri izlemeye giden Gülben Ergen, duygularını dile getirdi.
18.03.2024 Cadde
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi!
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi! Trabzonspor’da, karın kasında yırtık tespit edilen, tedavisinin ardından dün antrenmana çıkan Belçikalı sağ bekin oynayabilme ihtimali güçlendi. Meunier, görev yaptığı 5 maçta 2 asiste imza atarak kendini göstermişti.
16.03.2024 Trabzonspor
ÖZEL | Fenerbahçe'yi Edin Dzeko ayağa kaldırdı! Soyunma odası konuşması ortaya çıktı
ÖZEL | Fenerbahçe'yi Edin Dzeko ayağa kaldırdı! Soyunma odası konuşması ortaya çıktı Pendikspor karşısında tansiyonu yüksek geçen ilk yarıyı isabetli şut atamadan bitiren Fenerbahçe’de kaptanın devre arasında yaptığı konuşma çok etkili oldu.
12.03.2024 Fenerbahçe
Çağlar Söyüncü'den kötü haber! MR sonuçları belli oldu
Çağlar Söyüncü'den kötü haber! MR sonuçları belli oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Union St. Gilloise maçında sakatlanan milli oyuncunun MR sonuçları belli oldu.
11.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe-Pendikspor maçına Mert Hakan Yandaş damga vurdu! Süper Lig'de bir ilki yaşadı
Fenerbahçe-Pendikspor maçına Mert Hakan Yandaş damga vurdu! Süper Lig'de bir ilki yaşadı Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmaya Mert Hakan Yandaş performansıyla damga vurdu. Tecrübeli oyuncu Süper Lig kariyerinde bir ilki yaşadı.
11.03.2024 Fenerbahçe
Ankaragücü'nde Ertaç Özbir'in durumu belli oldu!
Ankaragücü'nde Ertaç Özbir'in durumu belli oldu! Süper Lig'in 28'inci haftasında İstanbulspor ile oynanan maçta sakatlanan Ertaç Özbir'in son durumu belli oldu.
7.03.2024 Ankaragücü
Eyüpspor'dan Uğur Demirok açıklaması! Operasyon geçirdi
Eyüpspor'dan Uğur Demirok açıklaması! Operasyon geçirdi Eyüpspor'un Bodrum FK ile oynadığı maçta gözüne yabancı bir cisim isabet eden Uğur Demirok'un operasyondan geçtiği açıklandı.
6.03.2024 1.Lig
Fenerbahçe'de Rodrigo Becao depremi! Sakatlık şoku
Fenerbahçe'de Rodrigo Becao depremi! Sakatlık şoku Fenerbahçe'de uzun süreli sakatlığını atlattıktan sonra kısa bir zaman önce sahalara geri dönen Rodrigo Becao yeniden sakatlandı.
6.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da yeni transferden kötü haber! Yener İnce açıkladı
Galatasaray'da yeni transferden kötü haber! Yener İnce açıkladı Galatasaray Takım Foktoru Yener İnce, sakatlıkları bulundan futbolcuların son durumlarına dair bilgileri basın mensuplarıyla paylaştı.
6.03.2024 Galatasaray
Eyüpsporlu Uğur Demirok canlı yayında isyan etti! 'Resmen öldürmeye teşebbüs'
Eyüpsporlu Uğur Demirok canlı yayında isyan etti! 'Resmen öldürmeye teşebbüs' Eyüpspor'un Bodrum FK'ya konuk olduğu maçta tribünlerden atılan bir yabancı madde sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan Uğur Demirok suskunluğunu bozdu. Tecrübeli savunmacı, kendisine saldıran kişinin takipçisi olacağını dile getirdi.
5.03.2024 1.Lig
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Konferans Ligi'nde sürpriz karar! Aylar sonra bir ilk
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Konferans Ligi'nde sürpriz karar! Aylar sonra bir ilk Hatayspor galibiyeti sonrası Konferans Ligi'ne yönelen Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, St.Gilloise deplasmanında sürpriz bir rotasyona gidebilir. İşte detaylar...
5.03.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Bodrum FK - Eyüpspor maçında yaralanan Uğur Demirok'un gözünün son durumu!
ÖZEL | Bodrum FK - Eyüpspor maçında yaralanan Uğur Demirok'un gözünün son durumu! Bodrum FK - Eyüpspor maçında sahaya atılan cisim sonrası hastaneye kaldırılan Uğur Demirok'un son durumuyla ilgili bilgiye Skorer ulaştı. Uğur'un görme bozukluğu yaşayabileceği bildirildi.
4.03.2024 Futbol
Kerem Yavaş: Koskoca bir camiaya mal etmemek lazım!
Kerem Yavaş: Koskoca bir camiaya mal etmemek lazım! Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Bodrum FK deplasmanında 1-0 kazandıkları olaylı maçın ardından konuştu.
2.03.2024 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Yırtık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.