2023 YKS EK TERCİH EKRANI-KILAVUZU: YKS ek tercihleri nasıl yapılır? YKS ek tercih ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak?
2023 YKS EK TERCİH EKRANI-KILAVUZU: YKS ek tercihleri nasıl yapılır? YKS ek tercih ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak? YKS ek tercih süreci başladı. Üniversite tercih sonuçlarında istediği bölüme yerleşemeyenler YKS ek tercih sürecinde tekrar tercih yapacaklar. Adaylar, YKS ek tercih ekranı, kılavuzu ve ücreti hakkında detayları merak ediyorlar. YKS ek tercih kılavzuunda ayrıntılar yer aldı. Peki YKS ek tercihleri nasıl yapılır 2023? YKS ek tercih ücretiler ne kadar, hangi bankaya yatırılacak?
13.09.2023 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİH TARİHLERİ BAŞLADI MI? 2023 YKS ek tercihleri ne zaman, nasıl yapılacak? İşte YKS ek tercih kılavuz detayları...
YKS EK TERCİH TARİHLERİ BAŞLADI MI? 2023 YKS ek tercihleri ne zaman, nasıl yapılacak? İşte YKS ek tercih kılavuz detayları... YKS ek tercihleri hakkında detaylar üniversiteye yerleşemeyen adaylar tarafından araştırılıyor. Üniversite kayıtlarının tamamlanmasından sonra boş kontenjanlar için YKS ek tercih süreci beklenmeye başladı. Adaylar ÖSYM'nin YKS ek tercih kılavuzunu yayımlayacağı tarihi merak ediyor. YKS ek tercih tarihleri belli oldu. Peki 2023 YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı, YKS ek tercihleri ne zaman başlayacak?
12.09.2023 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİHLERİ NE ZAMAN (2.tercihler)?📌2023 YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? 2023 Üniversite YKS ek tercih ekranı açıldı mı?
YKS EK TERCİHLERİ NE ZAMAN (2.tercihler)?📌2023 YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? 2023 Üniversite YKS ek tercih ekranı açıldı mı? YKS ek tercihleri son günlerde araştırılan konular arasında bulunuyor. YKS tercih sonuçlarında istediği bölüme yerleşemeyen adaylar tarafından büyük bir heyecanla YKS 2.tercihler bekleniyor. Üniversite kayıtları geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Gözler YKS ek tercihlere ve ek tercih kılavuzuna çevrildi. Üniversitelerdeki boş kontenjanlar için ek tercih yapılacak. Peki YKS ek tercihleri ne zaman yapılacak, 2023 üniversite ek tercih kılavuzu yayımlandı mı?
7.09.2023 Bilgi Rehberi
YKS EK  TERCİH & BOŞ KONTENJANLAR belli oldu mu? YKS ek tercih ne zaman, nasıl yapılacak, ÖSYM duyurdu mu?
YKS EK TERCİH & BOŞ KONTENJANLAR belli oldu mu? YKS ek tercih ne zaman, nasıl yapılacak, ÖSYM duyurdu mu? YKS ek tercih kılavuzu ile YKS ek tercih boş kontenjanlar araştırması devam ediyor. Bu yıl üniversiteye yerleşmek isteyenlerin sabırsızlıkla beklediği YKS ek tercih ne zaman, nasıl yapılacak? ÖSYM tarafından alınacak olan tercih işlemleri duyurusu yayımlandı mı? İşte son güncel durum
7.09.2023 Bilgi Rehberi
YKS ek tercih ne zaman yapılacak? 2023 YKS ek tercih tarihleri belli oldu mu? İşte ÖSYM duyuruları
YKS ek tercih ne zaman yapılacak? 2023 YKS ek tercih tarihleri belli oldu mu? İşte ÖSYM duyuruları YKS ek tercih ile ilgili merak edilen sorular araştırılıyor. İlk tercih işlemlerinde üniversiteye yerleşemeyen adayların beklediği YKS ek tercih kılavuzu ne zaman açıklanacak? YKS ek tercih nasıl yapılır, kim yapabilir? İşte ÖSYM'nin son güncel duyuruları...
2.09.2023 Bilgi Rehberi
ÖSYM YKS EK TERCİH TARİHLERİ; YKS ek tercihleri ne zaman alınacak, boş kontenjanlar ne zaman açıklanacak?
ÖSYM YKS EK TERCİH TARİHLERİ; YKS ek tercihleri ne zaman alınacak, boş kontenjanlar ne zaman açıklanacak? YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler ek tercihlere çevrildi. Herhangi bir Yükseköğretim kurumuna yerleşemeyen adaylar ek tercih kılavuzunun yayımlanmasını bekliyor. Peki YKS ek tercih süreci ne zaman başlayacak, tercih kılavuzu ne zaman yayımlanacak?
30.08.2023 Bilgi Rehberi
İkinci üniversite tercihleri ne zaman? YKS 2. tercih tarihleri belli oldu mu? Gözler ÖSYM'de...
İkinci üniversite tercihleri ne zaman? YKS 2. tercih tarihleri belli oldu mu? Gözler ÖSYM'de... Üniversite kayıtları bugün başladı. Üniversitelere yerleşen öğrenciler, kayıt işlemlerine başlarken, yerleşmek için ikinci şansı bekleyenler ise YKS ek tercih ne zaman arayışında. Peki YKS ek tercih kılavuzu 2023 ne zaman açıklanacak? YKS ek tercih nedir, nasıl yapılır? Adayların gözü kulağı ÖSYM'de...İşte son durum
29.08.2023 Bilgi Rehberi
YÜKSEKÖĞRETİM HABERLERİ: YKS EK TERCİH TARİHLERİ 2023 takvimi netleşti mi? YKS ek tercih hangi ay, ayın kaçında başlayacak ve bitecek?
YÜKSEKÖĞRETİM HABERLERİ: YKS EK TERCİH TARİHLERİ 2023 takvimi netleşti mi? YKS ek tercih hangi ay, ayın kaçında başlayacak ve bitecek? YKS ek tercih ile ilgili araştırmalar sürüyor. İlk tercih işlemlerinde herhangi bir üniversiteye yerleşemeyen adaylar, ikinci şansını YKS ek tercihlerde deneyecek. 2023 YKS ek tercih ne zaman? 2023 YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? İşte ÖSYM'nin son güncel duyuruları...
24.08.2023 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİH BAŞLADI MI, HANGİ GÜN SON? YKS ek tercih ne zaman ve nasıl yapılır, tercih ücreti ne kadar?
YKS EK TERCİH BAŞLADI MI, HANGİ GÜN SON? YKS ek tercih ne zaman ve nasıl yapılır, tercih ücreti ne kadar? YKS ek tercih tarihleri büyük sabırsızlıkla bekleniyor. YKS ek tercihte bulunacak adaylar, YKS ek tercih kılavuzu hakkında bilgi almak istiyor. ÖSYM tarafından yayımlanacak olan YKS ek tercih kılavuzunda şartlar ne olacak, ücret ne kadar verilmesi gerekecek belli olacak. Peki YKS ek tercih tarihleri ne zaman belli olur? YKS ek tercih nasıl yapılır?
23.08.2023 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİH tarihleri 2022 | YKS EK TERCİH sonuçları ne zaman açıklanacak, ÖSYM duyurdu mu?
YKS EK TERCİH tarihleri 2022 | YKS EK TERCİH sonuçları ne zaman açıklanacak, ÖSYM duyurdu mu? YKS ek tercih işlemleri yoğun ilgi görüyor. 2022 YKS ek tercih tarihleri ardından işlemler ne zaman sona erecek merak edilmeye başladı. Bugün YKS ek tercihte bulunmak isteyenler ÖSYM'nin sayfasına akın ederken, sonraki adımı YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak oluyor. İşte 2022 yKS ek tercih kılavuzu ve detayları haberimizde...
7.09.2022 Bilgi Rehberi
YKS ek tercih işlemi yapılıyor mu? 2022 YKS ek tercih kılavuzu duyuruldu mu?
YKS ek tercih işlemi yapılıyor mu? 2022 YKS ek tercih kılavuzu duyuruldu mu? YKS ek tercih için heyecan dorukta. Üniversitelere ilk yerleşme işlemleri ardından açık kalan kontenjanlar için tekrar tercih şansı olacak. Üniversite adayları hangi okulun hangi bölümünde yer olup olmadığını bir an önce öğrenmek istiyor. Peki YKS ek tercih ne zaman başlıyor - bitiyor? YKS ek tercih kılavuzu 2022 pdf olarak yayımlandı mı, kontenjanlar açıklandı mı? İşte ÖSYM'nin duyurularında son durum...
3.09.2022 Bilgi Rehberi
YKS ek tercih ne zaman başlıyor? 2022-2023 YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı, hangi okulun, hangi bölümünde kaç kontenjan var?
YKS ek tercih ne zaman başlıyor? 2022-2023 YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı, hangi okulun, hangi bölümünde kaç kontenjan var? YKS ek tercih işlemleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. ÖSYM tarafından duyurulacak olan YKS ek tercih kılavuzu - kontenjanları için büyük merak yaşanıyor. Peki YKS ek tercih ne zaman başlıyor? Üniversite adaylarını yakından ilgilendiren detaylar haberimizde...
2.09.2022 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİH başladı mı? 2. Şans! Bugün YKS ek tercih yapılır mı, kılavuz duyuruldu mu?
YKS EK TERCİH başladı mı? 2. Şans! Bugün YKS ek tercih yapılır mı, kılavuz duyuruldu mu? YKS ek tercih işlemleri için heyecan dorukta. Üniversite yerleştirme sonuçlarında herhangi bir bölüme ve okula yerleşemeyen adaylar, YKS ek tercih işlemlerinde de şansını denemek istiyor. Peki YKS ek tercih ne zaman, nasıl yapılır? Bugün YKS ek tercih yapılır mı, kılavuz duyuruldu mu?
1.09.2022 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİHLER ne zaman 2022, üniversite ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? YKS 2. yerleştirme ne zaman, hangi tarihlerde?
YKS EK TERCİHLER ne zaman 2022, üniversite ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? YKS 2. yerleştirme ne zaman, hangi tarihlerde? YKS ek tercihler üniversite sınavına giren adayların gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz günler YKS tercih sonuçları açıklandı. İstediği okula yerleşemeyen öğrenciler için ise ek tercih fırsatı bulunuyor. Heyecanla YKS 2.tercihler ve eke tercih kılavuzunun yayımlanması bekleniyor. Peki YKS ek tercihler ne zaman 2022?
19.08.2022 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİHLERİ BAŞLADI MI (Üniversite 2.tercih/yerleştirme) 2022? || YKS ek yerleştirme ne zaman yapılacak, 2.tercih tarihleri ve YKS ek tercih kılavuzu...
YKS EK TERCİHLERİ BAŞLADI MI (Üniversite 2.tercih/yerleştirme) 2022? || YKS ek yerleştirme ne zaman yapılacak, 2.tercih tarihleri ve YKS ek tercih kılavuzu... ÖSYM tarafından YKS tercih sonuçları açıklandı ve adayların gözleri ise YKS 2. yerleştirme tarihlerine çevrildi. Herhangi bir bölüme yerleşemeyen öğrenciler, YKS boş kontenjanları ve 2. tercih kılavuzunu bekliyor. Peki, 2022 YKS ek tercihler ne zaman yapılacak?
17.08.2022 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİHLER ne zaman, ek yerleştirme kılavuzu paylaşıldı mı 2022? || Üniversite YKS 2. tercihler ne zaman başlayacak?
YKS EK TERCİHLER ne zaman, ek yerleştirme kılavuzu paylaşıldı mı 2022? || Üniversite YKS 2. tercihler ne zaman başlayacak? YKS ek tercih tarihleri üniversite yerleştirme sonuçlarının belli olmasından sonra araştırılmaya başlandı. YKS tercih sonucuna göre istediği bölümü kazanamayanların ek tercih yani YKS 2.tercih hakkı bulunuyor. Peki YKS ek tercihler ne zaman başlayacak 2022, ek tercih kılavuzu paylaşıldı mı?
17.08.2022 Bilgi Rehberi
YKS 2021 ek tercih için son gün yarın! 2021 YKS ek tercih kılavuzu | Sonuçlar ne zaman açıklanacak?
YKS 2021 ek tercih için son gün yarın! 2021 YKS ek tercih kılavuzu | Sonuçlar ne zaman açıklanacak? YKS ek tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı. Herhangi bir yükseköğretim kurumuna yerleşemeyen binlerce aday baraj puanlarının düşürülmesi ile birlikte YKS ek tercih süresince tercih işlemlerini yapabilecek. TYT'den 150 puan üzeri alan adaylar ve TYT'den 180 ve üzeri puan alan adaylar yayımlanan kılavuzda yer alan tabloya göre tercih işlemlerini yapabilecek. 23 Eylül'de sona erecek olan başvuruların ardından başvuru ücreti ödemek için son gün 24 Eylül 23:59 olarak açıklandı. Peki YKS ek tercih ücreti ne kadar, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
23.09.2021 Gündem
YKS ek tercih tarihleri 2021 takvimi! YKS ek tercih ne zaman yapılacak, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
YKS ek tercih tarihleri 2021 takvimi! YKS ek tercih ne zaman yapılacak, sonuçlar ne zaman açıklanacak? YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı, tüm detaylar belli oldu. ÖSYM tarafından paylaşılan YKS ek tercih tarihleri adayları heyecanlandırdı. Peki YKS ek tercih ne zaman, nasıl yapılacak? İşte YKS ek tercih kılavuzunda yer alan önemli detaylar haberimizde...
20.09.2021 Gündem
YKS ek tercihler ne zaman yapılacak? YKS ek tercih tarihleri 2021 açıklandı
YKS ek tercihler ne zaman yapılacak? YKS ek tercih tarihleri 2021 açıklandı YKS ek tercih tarihleri açıklandı. ÖSYM tarafından duyurulan haberde YKS ek tercih işlemlerinin başlangıç ve bitiş tarihleri paylaşıldı. Aynı zamanda üniversite kayıt tarihleri de yayımlanan kılavuzda belirtildi. İşte YKS ek tercihler hakkında merak edilenler...
17.09.2021 Gündem
YKS ek tercihler ne zaman 2021, 140 puan tercihleri ne zaman, başladı mı? YKS 2.tercih kılavuzu yayımlandı mı?
YKS ek tercihler ne zaman 2021, 140 puan tercihleri ne zaman, başladı mı? YKS 2.tercih kılavuzu yayımlandı mı? YKS ek tercih tarihleri adaylar tarafından bekleniyor. YKS tercih sonuçlarında istediği üniversiteye ve bölüme giremeyen adaylar YKS 2.tercihleri beklemeye başladı. YKS 2.tercihlerin yapılacağı tarih ve YKS ek tercih kılavuzu merak konusu. Peki YKS ek tercihleri ne zaman, 2.tercih kılavuzu yayımlandı mı?
9.09.2021 Gündem
YKS ek tercihleri ne zaman, 2.tercih kılavuzu yayımlandı mı 2021? YKS 140 puan tercihleri ne zaman başlayacak?
YKS ek tercihleri ne zaman, 2.tercih kılavuzu yayımlandı mı 2021? YKS 140 puan tercihleri ne zaman başlayacak? YKS ek tercih süreci adaylar tarafından bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde YKS tercih sonuçları erişime açıldı. İstediği üniversiteye yerleşemeyen adayların gündeminde 2.tercihler yer alıyor. 140 puan barajını geçenler ise tercihleri yapacağı tarihi merak ediyorlar. Peki YKS ek tercihleri ne zaman, 140 puan tercihleri ne zaman olacak?
6.09.2021 Gündem
YKS ek tercihler ne zaman 2021, 2.tercihler baraj puanı kaç? ÖSYM YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı?
YKS ek tercihler ne zaman 2021, 2.tercihler baraj puanı kaç? ÖSYM YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? YKS ek tercihleri ile ilgili detaylar araştırılıyor. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasından sonra gözler YKS ek tercihler ve ek tercih kılavuzuna çevrildi. YKS ek tercihler ile ilgili ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den açıklama geldi. Peki YKS ek tercihler ne zaman yapılacak, baraj puanı kaç oldu?
4.09.2021 Gündem
YKS ek yerleştirme başvurusu nasıl yapılır? YKS 2020  Önlisans, Lisans boş kontenjanları
YKS ek yerleştirme başvurusu nasıl yapılır? YKS 2020 Önlisans, Lisans boş kontenjanları Binlerce adayın merak içerisinde beklediği YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı. 17 Eylül (bugün) alınmaya başlanan ek tercih başvuruları 23 Eylül tarihine kadar ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden alınmaya devam edecek. Bu süre zarfında adaylar yaptıkları tercihlerde değişiklik yapabilecek. YKS tercihlerini tamamlayan adaylar tercih başvuru ücretini ödemedikleri takdirde başvuruları geçerli sayılmayacak. Yayımlanan kılavuzda adaylar için Önlisans ve Lisans boş kontenjanlarını görüntüleyebilirsiniz. Peki YKS ek tercih başvurusu nasıl yapılır?
17.09.2020 Gündem
2019 YKS ek tercih nasıl yapılır? Ek yerleştirme ücreti ne kadar?
2019 YKS ek tercih nasıl yapılır? Ek yerleştirme ücreti ne kadar? 2019 YKS ek tercihleri başladı. ÖSYM 3 Eylül'de resmi siteden duyuru yaparak YKS ek tercihlerinin 5 Eylül'de alınmaya başlayacağını 11 Eylül de de son bulacağını belirtmişti. Bugün başvurular alınmaya başlandı. Üniversite adayları kılavuzu dikkatle incelerken en önemli iki soruya cevap bulmaya çalışıyor: YKS ek tercih nasıl yapılır? Ek yerleştirme ücreti ne kadar?
5.09.2019 Gündem
YKS ek tercih maratonu dün başladı! YKS ek tercihleri nasıl yapılır? Başvuru ücreti ne kadar?
YKS ek tercih maratonu dün başladı! YKS ek tercihleri nasıl yapılır? Başvuru ücreti ne kadar? YKS ek tercih kılavuzu öğlen saatlerinde yayımlanırken aynı zamanda başvuru işlemleri de başladı. Dün kılavuzu inceleme şansı bulanlar merak ettikleri sorulara cevap bulurken henüz kılavuzu incelemeyenler "YKS ek tercihleri nasıl yapılır? Başvuru ücreti ne kadar?" sorularını yöneltiyor.
4.09.2019 Gündem