Yks Ek Yerleştirme

Yks Ek Yerleştirme

Son dakika yks ek yerleştirme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yks ek yerleştirme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yks ek yerleştirme haber sayfamızda...

Yks Ek Yerleştirme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 411 yks ek yerleştirme haberi bulunmuştur.
69 bin 549 aday öğrenci daha üniversitelere yerleşti
69 bin 549 aday öğrenci daha üniversitelere yerleşti 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı ek yerleştirme işlemleri tamamlandı. YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemlerini tamamlaması için son tarih 3 Ekim 2023 olarak belirlendi.
27.09.2023 Eğitim
ATA AÖF kayıtları 2023: ATA AÖF kayıt nereden, nasıl yapılır? Ders kaydı gerekiyor mu?
ATA AÖF kayıtları 2023: ATA AÖF kayıt nereden, nasıl yapılır? Ders kaydı gerekiyor mu? ATA AÖF kayıt işlemleri ile ilgili ayrıntılar devam ediyor. YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri için tarihler belli oldu. İşte ATA AÖF kayıt ve elektronik kayıt tarihleri.
26.09.2023 Bilgi Rehberi
34 yaş üzeri kadınlar kontenjanı sayesinde...165 puanla ODTÜ’ye girdi
34 yaş üzeri kadınlar kontenjanı sayesinde...165 puanla ODTÜ’ye girdi Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında ek yerleştirme sonuçları dün açıklandı.
26.09.2023 Eğitim
2023-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
2023-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı Merakla beklenen YKS ek yerleştirme sonuçlarıyla ilgili ÖSYM'den son dakika duyurusu geldi.
25.09.2023 Gündem
2023 YKS EK TERCİH TABAN VE TAVAN PUANLARI... Bu seneki YKS ek tercih taban puanları ve boş kontenjanları...
2023 YKS EK TERCİH TABAN VE TAVAN PUANLARI... Bu seneki YKS ek tercih taban puanları ve boş kontenjanları... YKS ek tercih başvuruları başladı.. ÖSYM, YKS 2023 ek tercih kılavuzunu yayımladı. Bu gelişme sonrası YKS ek tercih taban puanları ve kontenjanları gündem oldu. İşte kılavuz ile birlikte yayımlanan 2023 YKS ek tercih taban puanları ve kontenjanları...
14.09.2023 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİH EKRANI ÖSYM AİS GİRİŞ YAP: YKS Üniversite ikinci tercih nasıl, nereden yapılır? YKS ek yerleştirme tercih kılavuzu 2023
YKS EK TERCİH EKRANI ÖSYM AİS GİRİŞ YAP: YKS Üniversite ikinci tercih nasıl, nereden yapılır? YKS ek yerleştirme tercih kılavuzu 2023 YKS ikinci tercih işlemleri için bekleyiş sona erdi. Üniversite yerleştirme ve kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından istediği üniversiteye yerleşemeyen adaylar için ek tercihler başladı. Üniversite hayali kuran yüz binlerce aday ÖSYM tarafından belirlenen ek yerleştirme tercih süresi içerisinde tercih işlemlerini tamamlayacak. YKS ek tercihleri başladı. Peki, YKS ek tercih nasıl yapılır?
12.09.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika... ÖSYM duyurdu! YKS ek yerleştirme süreci başlıyor
Son dakika... ÖSYM duyurdu! YKS ek yerleştirme süreci başlıyor Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) "Üniversitelerde YKS Ek Yerleştirme Tercihleri 12-17 Eylül arasında alınacak".
11.09.2023 Gündem
YKS EK TERCİH TARİHİ AÇIKLANDI MI? YKS ek tercih başvuru ne zaman, YKS ek tercih kılavuzu hangi tarihte yayımlanacak?
YKS EK TERCİH TARİHİ AÇIKLANDI MI? YKS ek tercih başvuru ne zaman, YKS ek tercih kılavuzu hangi tarihte yayımlanacak? YKS ek tercih başvurularının tarihi hala belirsiz... Üniversiteye yerleşemeyen öğrenciler ÖSYM'nin yapacağı duyuruya dikkat kesilmiş durumda... Bilgi almak adına sıkça "YKS ek tercih başvuruları ne zaman başlayacak?" sorusu geliyor.
7.09.2023 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİHLERİ BU TARİHTE BAŞLAYABİLİR! YKS 2023 ek tercih tarihi belli oldu mu? YKS ek tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı mı?
YKS EK TERCİHLERİ BU TARİHTE BAŞLAYABİLİR! YKS 2023 ek tercih tarihi belli oldu mu? YKS ek tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı mı? YKS ek tercih başvuruları için geri sayım sürüyor. Üniversite adayları tarihleri araştırırken sıklıkla "YKS ek tercih başladı mı, ne zaman başlıyor?" sorularını yöneltiyor. İşte YKS ek tercih süreci ile ilgili geçen yıl yaşanan sürece dair bilgiler...
5.09.2023 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİH TARİHLERİ netleşti mi? YKS ek tercih ne zaman ve nasıl yapılacak? 2023 ÖSYM takvimi
YKS EK TERCİH TARİHLERİ netleşti mi? YKS ek tercih ne zaman ve nasıl yapılacak? 2023 ÖSYM takvimi YKS tercih sonuçları açıklandı. Herhangi bir okula yerleşemeyen adaylar ise YKS ek tercih için araştırmalara başladı. YKS ek tercih ne zaman sorusuna ilgi arttı. Peki 2023 YKS ek tercih nasıl ve kaç tane yapılır? İşte ÖSYM'nin kılavuzda yer verdiği YKS ek tercih açıklaması...
21.08.2023 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA YKS SONUÇLARI GİRİŞİ | YKS tercih sonuçları netlik kazandı mı? 2023-2024 Eğitim yılında kimler, hangi okulu ve bölümü okumaya başlıyor?
SON DAKİKA YKS SONUÇLARI GİRİŞİ | YKS tercih sonuçları netlik kazandı mı? 2023-2024 Eğitim yılında kimler, hangi okulu ve bölümü okumaya başlıyor? YKS tercih sonuçları araştırması gündemden düşmüyor. Üniversite adayları hangi okula, hangi bölüme yerleştiğini büyük sabırsızlıkla bekliyor. ÖSYM tarafından açıklanacak olan YKS tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? İşte ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi linki ile YKS sonuçları sorgulama ekranı...
17.08.2023 Gündem
YKS ek tercih kayıtları son gün! 2022 YKS ek yerleştirme üniversite kayıtları nasıl yapılır, kayıt için gerekli belgeler neler?
YKS ek tercih kayıtları son gün! 2022 YKS ek yerleştirme üniversite kayıtları nasıl yapılır, kayıt için gerekli belgeler neler? YKS ek tercih üniversite kayıtları için son gün geldi! 2022 YKS ardından tercihler ve ek yerleştirmeler tamamlandı. Ek tercih kayıt süreci de bu tarihten itibaren başladı. Online kayıt işlemleri 28 Eylül günü son bulmuştu. Peki 2022 YKS ek yerleştirme kayıt ne zaman bitiyor, kayıt için gerekli belgeler neler?
29.09.2022 Bilgi Rehberi
YKS 3. EK TERCİHLERİ ne zaman? 2022 YKS ek yerleştirme üniversite kayıt tarihi ne zaman, kayıt için gerekli belgeler neler?
YKS 3. EK TERCİHLERİ ne zaman? 2022 YKS ek yerleştirme üniversite kayıt tarihi ne zaman, kayıt için gerekli belgeler neler? YKS yerleştirme işlemleri tamamlandı! ÖSYM tarafından YKS ek tercih sonuçları kısa süre önce açıklanmıştı. 2022 yılı YKS üniversite 3. ek tercih tarihi ise yükseköğrenim eğitimi görmek için bekleyen adayların gündeminde. Peki, YKS 3. yerleştirme olacak mı, 3. ek tercih ne zaman?
27.09.2022 Bilgi Rehberi
YKS'de 3. ek tercih ne zaman, olacak mı? 2022 YKS ek yerleştirme kayıtları nasıl yapılır, ÖSYM YKS 2. tercih üniversite kayıtları ne zaman?
YKS'de 3. ek tercih ne zaman, olacak mı? 2022 YKS ek yerleştirme kayıtları nasıl yapılır, ÖSYM YKS 2. tercih üniversite kayıtları ne zaman? YKS ek tercihleri alındı! YÖK 2022 YKS ek tercih sonuçlarını da duyurdu. Ardından öğrenciler ise üniversite kayıt tarihlerini ve işlemlerini aratıyor. ÖSYM tarafından YKS ek yerleştirme sonuçları erişime sunulduu. Peki, üniversite ek terich kayıtları ne zaman nasıl yapılır?
21.09.2022 Bilgi Rehberi
KYK ek tercih yurt başvuruları ne zaman, tarih belli mi 2022? GSB KYK ek yurt başvurusu nasıl yapılır?
KYK ek tercih yurt başvuruları ne zaman, tarih belli mi 2022? GSB KYK ek yurt başvurusu nasıl yapılır? KYK yurt başvuruları tamamlanmıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, yedek başvurular ardından KYK yurtlarına yerleşen öğrencileri açıklamaya devam ediyor. Diğer yandan 2022 YKS ek yerleştirme sonuçlarının da belli olmasıyla birlikte yurtlara ek yerleştirme olacak mı, ne zaman yapılacak merak konusu! 2022-23 KYK yurtlarına ek yerleştirme ne zaman?
20.09.2022 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİH ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN? YKS ek yerleştirme kayıtları nasıl yapılacak, son gün ne zaman 2022?
YKS EK TERCİH ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN? YKS ek yerleştirme kayıtları nasıl yapılacak, son gün ne zaman 2022? YKS ek tercih sonuçları bugün ÖSYM tarafından açıklandı. YKS ek tercih yapan adaylar ise YKS ek tercih sonuçları sorgulama sayfasını ziyaret ediyorlar. Diğer taraftan ise kazananlar ise YKS ek tercih üniversite kayıt tarihlerini araştırıyorlar. Peki YKS ek tercih sonuçları nasıl öğrenilir, üniversite ek tercih kayıtları ne zaman 2022?
20.09.2022 Bilgi Rehberi
Ek yerleştirme sonuçları açıklandı: Kontenjanların yüzde 99’u doldu
Ek yerleştirme sonuçları açıklandı: Kontenjanların yüzde 99’u doldu Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme sonuçları açıklandı.
20.09.2022 Eğitim
AÇIKLANDI! YKS EK yerleştirme sonuçları erişime açıldı! ÖSYM YKS EK tercih sonucu sorgulama ekranı
AÇIKLANDI! YKS EK yerleştirme sonuçları erişime açıldı! ÖSYM YKS EK tercih sonucu sorgulama ekranı YÖK tarafından yapılan açıklamada YKS ek yerleştirme tercih sonuçlarının 17:30'da erişime açılacağı duyurulmasının ardından sonuçlar da erişime açıldı. YKS ek tercih sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar YKS ek tercih sonuçlarını sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sorgulayabilecek.
19.09.2022 Bilgi Rehberi
Son dakika... YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
Son dakika... YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2022-2023 öğretim yılı için adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri tamamlandı.
19.09.2022 Gündem
YKS EK TERCİH SONUÇLARI sorgulama linki | 2022 YKS ek tercih sonuçları belli oldu mu, kim, hangi üniversiteye yerleşti?
YKS EK TERCİH SONUÇLARI sorgulama linki | 2022 YKS ek tercih sonuçları belli oldu mu, kim, hangi üniversiteye yerleşti? YKS ek tercih ile ilgili araştırmalar devam ediyor. YKS ek tercihte bulunan üniversite adayları hangi bölüm, hangi üniversiteye yerleştiğini bir an önce öğrenmek istiyor. ÖSYM tarafından alınan YKS ek tercih işlemlerinin sonuçları için bir gün belirlendi mi? 2022 YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022-2023 Eğitim yılında üniversiteye gitmeyi hedefleyen adayların bilmesi gerekenler haberimizde...
16.09.2022 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİH KILAVUZU 2022: ÖSYM Giriş YKS ek tercih ücreti ne kadar, nasıl tercih yapılır, kaç tercih hakkı var?
YKS EK TERCİH KILAVUZU 2022: ÖSYM Giriş YKS ek tercih ücreti ne kadar, nasıl tercih yapılır, kaç tercih hakkı var? ÖSYM üniversite ek tercihlerini bekleyenler için süreci başlattı. 2022 YKS ek yerleştirme işlemleri için tercihler bir haftalık süre içerisinde gerçekleşecek. Peki, YKS ek yerleştirme ücreti ne kadar?
10.09.2022 Bilgi Rehberi
Tıpta 649, hukukta 1069 kontenjan var
Tıpta 649, hukukta 1069 kontenjan var ÖSYM, YKS Ek Yerleştirme Kılavuzu’nu yayınladı. Kayıt yaptırmayanlarla birlikte boş kontenjan sayısı 122 bin 209’a yükseldi. Gözde programlardan tıpta 649; hukukta bin 69 kontenjan bulunuyor. Boğaziçi, ODTÜ ve İTÜ’yü kazanma şansı da sürüyor.
8.09.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! Ek tercihler başladı
ÖSYM duyurdu! Ek tercihler başladı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2022-2023 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemlerinin başladığını duyurdu.
7.09.2022 Gündem
2022 YKS EK TERCİHLERİ: ÖSYM üzerinden YKS ek tercih başladı mı, ne zaman başlıyor? 2022 Ek tercih kılavuzu yayımlandı mı?
2022 YKS EK TERCİHLERİ: ÖSYM üzerinden YKS ek tercih başladı mı, ne zaman başlıyor? 2022 Ek tercih kılavuzu yayımlandı mı? YKS ek tercihler için gözler ÖSYM'de... Üniversite adayları günlerdir tarihleri merak ederken YÖK'ten açıklama geldi. Net tarih konusunda bilgi sahibi olmayanlar "YKS ek tercih başladı mı, ne zaman başlıyor? Ek tercih kılavuzu yayımlandı mı?" diye soruyor.
6.09.2022 Bilgi Rehberi
GÖZLER ÖSYM'DE... YKS ek tercihleri ÖSYM üzerinden başladı mı? Üniversite 2. ek yerleştirme kılavuzu yayımlandı mı?
GÖZLER ÖSYM'DE... YKS ek tercihleri ÖSYM üzerinden başladı mı? Üniversite 2. ek yerleştirme kılavuzu yayımlandı mı? YKS ek tercihleri için geri sayım sürüyor. YKS ek tercih tarihleri belli oldu. Net tarih konusunda bilgi almak isteyenler birtakım sorulara cevap bulmaya çalışıyor. Bu sorularından bazıları ise şöyle: YKS ek tercih başvuruları ne zaman başlayacak? 2022 YKS ek tercih kılavuzu yayımlandı mı?
6.09.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Yks Ek Yerleştirme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.