Yoğun

Yoğun

Son dakika yoğun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yoğun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yoğun haber sayfamızda...

Yoğun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 162.592 yoğun haberi bulunmuştur.
Küçükçekmece’de kaldırımda otururken saldırıya uğradılar: 2 yaralı
Küçükçekmece’de kaldırımda otururken saldırıya uğradılar: 2 yaralı Küçükçekmece’de kaldırımda oturan gruba düzenlenen silahlı saldırıda biri ağır 2 kişi yaralandı. Saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, saldırının ardından olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
24.04.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu oldu
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğunu oldu İstanbul Havalimanı, 8-14 Nisan tarihlerinde Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak ölçüldü. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Profesör Doğan Yaşar: İzmir'de çöl tozu bulutu var
Profesör Doğan Yaşar: İzmir'de çöl tozu bulutu var Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle İzmir'de de görüş mesafesi düşerken, hava kalitesi olumsuz etkilendi. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, çöl tozunun her yıl mart sonu ve nisan ayında oluştuğunu belirterek, astım ya da bahar alerjisi olanlar için maske önerisinde bulunarak "Pazartesiden itibaren yoğun çöl tozu geldi. Tamamen çöl tozu bulutu var. İzmir'de güneşi göremedik, ancak gördüğünüz ormanlar, yeşilliklerin hepsinin temelinde çöl tozu vardır. Çöl tozları yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
24.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş sağlığı ve güvenliği standartlarının yüksek tutulması ve kayıt dışı istihdamla mücadele konularında daha etkin adımlar atmamız gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle önümüzdeki süreç, denetimlerin çok daha sıkı yapılacağı bir süreç olacak. Bu konuda sıfır tolerans ve sıfır taviz ile çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar'
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar' Türkiye’ye Afrika Üzerinden gelen çöl tozları ve sıcak hava dalgası yaşlı ve çocukları etkiliyor. Çocuklar ve yaşlılar çok daha fazla etkilenirken, uzmanlar maskesiz dışarı çıkılmaması, pencereleri kapalı tutma konusunda uyarılarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Haberler
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Rami Kütüphanesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
24.04.2024 Çocuk
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Haberler
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Gündem
'Ters laleler' çiçek açtı! Zarar verenlere 244 bin 315 lira ceza
'Ters laleler' çiçek açtı! Zarar verenlere 244 bin 315 lira ceza Hakkari'de 'hüznün sembolü' olarak bilinen, koruma altındaki ters laleler çiçek açtı.
24.04.2024 Gündem
'Ters laleler' çiçek açtı! Zarar verenlere 244 bin 315 lira ceza
'Ters laleler' çiçek açtı! Zarar verenlere 244 bin 315 lira ceza Hakkari'de 'hüznün sembolü' olarak bilinen, koruma altındaki ters laleler çiçek açtı.
24.04.2024 Gündem
Aydilge koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı!
Aydilge koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı! Şarkıcı ve söz yazarı Aydilge, kalça labrum kasındaki yırtık nedeniyle geçirdiği ameliyat sonrası ilk kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Çekmeköy'de sahne aldı.
24.04.2024 Cadde
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali...
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali... Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 313 gündür haber alınamayan ve dün evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartları bulunan Korhan Berzeg’e (84) ait olduğu düşünülen kemik parçası, DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Kemiğin Berzeg’e ait olup olmadığını belirlenmesi için de İngiltere’de yaşayan kızından DNA örneği alınacak.
24.04.2024 Gündem
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma
Thermonator'u dünyaya tanıttılar! Telefondan kontrol ediliyor: Lazer ve otomatik hedef alma ABD'li robot üretimi yapan bir şirketin son ürettiği cihazın fotoğrafları dünyada ses getirdi. Söz konusu robotun özellikleri ise uluslararası medyada gündem haline geldi.
24.04.2024 Dünya
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı  Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Gündem
Ankaragücü maçı sonrası Beşiktaşlı yıldıza ilginç benzetme: Real Madrid dönemi Roberto Carlos gibi
Ankaragücü maçı sonrası Beşiktaşlı yıldıza ilginç benzetme: Real Madrid dönemi Roberto Carlos gibi Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Siyah-beyazlı takımın özellikle ilk yarıdaki oyunu yoğun eleştiri aldı. İşte spor yazarlarının görüşleri...
24.04.2024 Beşiktaş
Sahneye geç çıktı, olanlar oldu! Madonna'ya ikinci dava
Sahneye geç çıktı, olanlar oldu! Madonna'ya ikinci dava Dünyaca ünlü şarkıcılardan biri olan Madonna, 'Celebration' (Kutlama) adlı turnesi kapsamında müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Canlı performansları ve sahne gösterileriyle adından söz ettiren Madonna, sahneye geç çıkınca, hayranlarının hedefi oldu..
24.04.2024 Cadde
Almanya’dan 6 beklenti!
Almanya’dan 6 beklenti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier arasındaki görüşmenin gündeminde Avrupa Birliği dosyaları öne çıkıyor.
24.04.2024 Gündem
‘Ülkemize güçlü bir güven var’
‘Ülkemize güçlü bir güven var’ ABD’deki temaslarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, G20 ile Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası’nın Bahar Toplantılarına katıldığını hatırlatarak diğer ülke bakanları, uluslararası kuruluşların ve şirketlerin yetkilileri, yatırımcılar, iş dünyası temsilcileri ve düşünce kuruluşlarıyla oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.
24.04.2024 Ekonomi
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg'in (84) evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartı, kıyafet parçaları ile insana ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu.
23.04.2024 Gündem
Aida Mahmudova'nın sergisi 'Bir Rüya Açılır' sanatseverlerle buluştu
Aida Mahmudova'nın sergisi 'Bir Rüya Açılır' sanatseverlerle buluştu Vision Art Platform, sanatçı Aida Mahmudova’nın ‘Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds’ isimli sergisine ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 50 adet eserin bulunduğu ve küratörlüğünü Fırat Arapoğlu’nun üstlendiği sergi, çok katmanlı bir anlatı yaratarak izleyicilere iyi–kötü gibi ikilikleri resim, baskı ve heykel gibi farklı tekniklerdeki eserler üzerinden anlatıyor.
23.04.2024 Cadde
Künefe ustası, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i güldürdü
Künefe ustası, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i güldürdü Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ziyaret ettiği Hatay'da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
23.04.2024 Galatasaray
TCG Nusret Müze Gemisi'ne ziyaretçi akını
TCG Nusret Müze Gemisi'ne ziyaretçi akını İzmir Limanı’na demir atan TCG Nusret Müze Gemisi'ne özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
23.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yoğun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.