İş makinesi alev aldı, operatör yardım etmeyenlere tepki gösterdi! İnsanlar çok değişti
İş makinesi alev aldı, operatör yardım etmeyenlere tepki gösterdi! İnsanlar çok değişti Rize’de, yol yapım çalışması sırasında iş makinesi aniden alev aldı. Operatör Yılmaz Kabil, yoldan geçen sürücülerden yardım istedi. Ancak sürücüler durmadı. Çevredeki esnafın müdahale ettiği yangın söndürülürken, operatörün panik anları kameraya yansıdı.
22.07.2020 Gündem
Ve başladı! 12 Kasım'a kadar sürecek
Ve başladı! 12 Kasım'a kadar sürecek Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü İzmit Doğu Kavşağı ile  Adapazarı gişeleri arası, üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 12  Kasım'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde ulaşıma kapalı olacak.
31.10.2019 Gündem
Yol çalışması esnasında meydana gelen göçükte 2 işçi yaralandı
Yol çalışması esnasında meydana gelen göçükte 2 işçi yaralandı Gerger merkez ile Tilo köyü arasındaki yolda meydana geldi. Ekipler yağmur suyu kanalı çalışması yaparken göçük meydana geldi. Göçükte işçilerden Zeki Yıldız (44) ve Hacı Bayram Ay (47) toprak altında kalarak yaralandı. Olayı gören diğer işçilerin yardımıyla göçük altından çıkarılan Hacı Bayram Ay ve Zeki Yıldız olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gerger Devlet Hastanesine kaldırıldı. İşçilerden Zeki Yıldız Kahta Devlet Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Haberler