Yöneticiler

Yöneticiler

Son dakika yöneticiler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yöneticiler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yöneticiler haber sayfamızda...

Yöneticiler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.968 yöneticiler haberi bulunmuştur.
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Haberler
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Gündem
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi...
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi... Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Beşiktaş gündemini değerlendiren Üzülmez, Necip Uysal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
27.03.2024 Pendikspor
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Cam tavanları kırmaya devam
Cam tavanları kırmaya devam Yüzde 30 Kulübü Türkiye ve Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu tarafından yayınlanan “2023 Türkiye’de Yönetim Kurulunda Kadın Raporu” verilerine göre, halka açık şirketlerde yönetim kurullarındaki kadın oranı yüzde 18’e dahi ulaşamadı.
25.03.2024 Ekonomi
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz'
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz' A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Milli Takım
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kupa Voley'de şampiyon olan Fenerbahçe Opet'i tebrik etti.
24.03.2024 Voleybol
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
23.03.2024 Gündem
Ümit Milli Takımı, Gürcistan'ı mağlup etti!
Ümit Milli Takımı, Gürcistan'ı mağlup etti! U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri hazırlıkları kapsamında Gürcistan U21 Milli Takımı ile karşı karşıya gelen Ümit Milli Takımı, sahadan 2-1 galip ayrıldı.
22.03.2024 Futbol
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum!
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir iftar programının ardından basın mensuplarına konuştu.
22.03.2024 Galatasaray
Galeria Sitesi davasında 4 sanık için karar çıktı
Galeria Sitesi davasında 4 sanık için karar çıktı Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da yıkılan 89 kişinin yaşamını yitirdiği Galeria Sitesi'ne ilişkin görülen davada tutuklu yargılanan müteahhitler Sedat Eser, Mehmet Şirin Yiğit, Şeyhmus Yiğit ve inşaat mühendisi fenni mesul Tevfik Demir, 17 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeli haberi paylaştı.
21.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeli haberi paylaştı.
21.03.2024 Gündem
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi Curaçao Milli Futbol Takımı'nın Hollandalı teknik direktörü Dick Advocaat, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe'yi çalıştırdığı döneme de değindi. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe
ABD'ye Afrika'da bir darbe daha! Washington 100 milyon dolarlık gözetleme üssünü kaybediyor
ABD'ye Afrika'da bir darbe daha! Washington 100 milyon dolarlık gözetleme üssünü kaybediyor Nijer'deki cuntanın sözcüsü, Amerikalı personelin gitmesi yönünde çağrıda bulunmaktan kaçınıyor ancak varlıklarını egemenliği ihlal ettiğini savunuyor. Niamey yönetiminin hamlesi, Burkina Faso ve Mali'deki cuntaların izinden gitti.
20.03.2024 Dünya
Trabzonspor'a Fenerbahçe maçı sonrası ceza gelecek mi? İşte olası senaryo
Trabzonspor'a Fenerbahçe maçı sonrası ceza gelecek mi? İşte olası senaryo Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skorla yendi. Maç sırasında ve sonrasında çıkan olaylar ise gündeme damga vurdu. Çıkması muhtemel cezalar bordo-mavili takımı fazlasıyla etkileyebilir.
19.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe kafilesi aprona ulaştı!
Fenerbahçe kafilesi aprona ulaştı! Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'de kafile, İstanbul'a doğru yola çıkmak için aprona ulaştı.
17.03.2024 Fenerbahçe
Ekrem İmamoğlu, Kabataş Transfer Merkezi 1. etabını açtı
Ekrem İmamoğlu, Kabataş Transfer Merkezi 1. etabını açtı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kabataş Transfer Merkezi 1. etabının açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan İmamoğlu, "Yer altındaki otoparkımız, 60 tane o büyük otobüsleri, orada, aynı anda misafir edecek ve yolcularını indirip, yolcuları Dolmabahçe'ye ve diğer noktalara gidecek. Dolayısıyla artık bir tane otobüsü civarda depolanırken göremeyeceksiniz" dedi.
17.03.2024 Gündem
Aytaç Kara'dan Galatasaray cevabı! 'Ekstra bir hissim yok'
Aytaç Kara'dan Galatasaray cevabı! 'Ekstra bir hissim yok' Kasımpaşa'nın tecrübeli isimlerinden Aytaç Kara, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Galatasaray ile oynayacakları müsabaka öncesi konuştu. Aytaç Kara, lacivert-beyazlı takımda bu sezon gösterdiği performansı değerlendirdi.
16.03.2024 Kasımpaşa
605 bin öğretmene çevrimiçi kurs
605 bin öğretmene çevrimiçi kurs Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğretmenlerin dijital becerilerini geliştirmek üzere hayata geçirilen Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden verilen 46 adet kursla bugüne kadar 605 bin 545 eğitimciye ulaşıldı.
16.03.2024 Eğitim
Hamza Dağ: Hal esnafımızın yanında olacağız
Hamza Dağ: Hal esnafımızın yanında olacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, gece saatlerinde Buca ilçesinde bulunan Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret etti.
14.03.2024 Gündem
Eminevim 2024’te 150 bin yeni müşteri hedefliyor
Eminevim 2024’te 150 bin yeni müşteri hedefliyor Tasarruf finansman sektörünün lideri Eminevim “Elbirliğiyle Gelecek Emin Ellerde” teması ve ülke çapındaki 119 şubesinde görev yapan yöneticileriyle İstanbul’da gerçekleştirilen strateji toplantısında 2024 hedeflerini masaya yatırdı.
22.03.2024 Advertorial
Biz katile katil deriz
Biz katile katil deriz Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Katile katil, zalime zalim demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırımı saklamaya çalışmak yerine Gazze’de ölen bebeklerin hesabını versin” dedi.
13.03.2024 Gündem
Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükelçiler ile İftar programında yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yöneticiler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.