Yöneticileri

Yöneticileri

Son dakika yöneticileri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yöneticileri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yöneticileri haber sayfamızda...

Yöneticileri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.725 yöneticileri haberi bulunmuştur.
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı Bu gelişme, İsrail hükümetine teknoloji sağlanmasına karşı çıkan protestocu çalışanlar ile şirket yöneticileri arasındaki gerilimi tırmandırdı.
18.04.2024 Dünya
ALKÜ ile POYD arasında protokol imzalandı! 'Öğrencilerine iş ve staj imkânı sağlanacak'
ALKÜ ile POYD arasında protokol imzalandı! 'Öğrencilerine iş ve staj imkânı sağlanacak' Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği arasında; üniversitenin turizm alanında eğitim gören öğrenci ve mezunlarına staj ve istihdam olanağı sağlamak, öğrencilerin sektöre adaptasyonunu hızlandırmak ve verimini artırmak amacıyla protokol imzalandı.
17.04.2024 Eğitim
Galatasaray'da Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi! 'Urfa'da korkup kaçtılar'
Galatasaray'da Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi! 'Urfa'da korkup kaçtılar' Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda Divan Kurulu Üyesi Reşit Ömer Kükner'den Fenerbahçe önerisi geldi.
17.04.2024 Galatasaray
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından  “Hür ve müstakil” girdiği 31 Mart yerel seçiminde umduğunu bulamayan İYİ Parti, ülke genelinde yüzde 3.77 oy oranında kalmış, sadece bir il ve 24 ilçe kazanabilmişti.
17.04.2024 Gündem
Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9'uncu gemi, Mersin'den yola çıktı
Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan 9'uncu gemi, Mersin'den yola çıktı Gazze halkına ulaştırılması için hazırlanan ve içerisinde 3 bin 774 tonluk yardım malzemesi bulunan 9'uncu 'İyilik Gemisi' Mersin'den yola çıktı.
16.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Şifrelere dijital kasa
Şifrelere dijital kasa Dijitalleşen ticari dünyada şirketler için siber güvenlik her geçen gün önem kazanırken kimi zaman unutulma endişesiyle kolay şifrelerin belirlendiğini belirten Timus Siber Güvenlik Türkiye Ülke Müdürü Artuğ Tikiç, bu soruna, parola yöneticilerinin çözüm bulduğunu söyledi.
16.04.2024 Kobi
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları katıldı. Duruşmanın öğleden sonraki bölümünde savunma yapan sanık Bayram Ali Aydınlar, müşteki Emirhan D.'nin darbedilmesi olayına ilişkin iddialar üzerine yargılandığını, olaya herhangi bir dahli olmadığını iddia etti. Aydınlar, "Emirhan bizde bodyguarddı, arkadaşlarıyla eğlenmeye geldi, taşkınlık yaptı. Patronumu aradım 'Gelen personel içeride taşkınlık yaptı' diye. Uyardığım için azmettirici olarak benden şikayetçi oldu" dedi.
15.04.2024 Gündem
Hasan Ali Kaldırım ve taraftar arasında tartışma! Sahaya girdi
Hasan Ali Kaldırım ve taraftar arasında tartışma! Sahaya girdi Süper Lig’in 32’nci haftasında Adana Demirspor, sahasında Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Hasan Ali Kaldırım bir taraftar ile sözlü tartışma yaşadı
13.04.2024 Kayserispor
Fenerbahçe'de Emma Meesseman'den büyük başarı! EuroLeague'de sezonun enleri belli oldu
Fenerbahçe'de Emma Meesseman'den büyük başarı! EuroLeague'de sezonun enleri belli oldu FIBA Kadınlar EuroLeague'de sezonun enleri ödüllerini düzenlenen törenle aldı. Ligin en değerli oyuncusu Fenerbahçe Alagöz Holding forması giyen Emma Meesseman oldu.
13.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a kaybetti! EuroLeague'deki rakibi belli oldu
Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a kaybetti! EuroLeague'deki rakibi belli oldu Turkish Airlines EuroLeague'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a deplasmanda 84-81 mağlup oldu.
Adalet Bakanı Tunç, Haniyyeh'e başsağlığı diledi
Adalet Bakanı Tunç, Haniyyeh'e başsağlığı diledi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Gazze'deki İsrail bombardımanında 3 oğlu ve 4 torununu kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyyeh'e başsağlığı diledi.
11.04.2024 Gündem
Süper Lig devinden Patrik Schick bombası! Temaslar başladı
Süper Lig devinden Patrik Schick bombası! Temaslar başladı Bu sezon Bundesliga'ya damga vuran Leverkusen'in yıldızı Patrik Schick için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devinin yıldız futbolcu için harekete geçtiği ileri sürüldü. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
'İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına Haluk Bayraktar'dan sert tepki: Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum
'İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına Haluk Bayraktar'dan sert tepki: Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum İsrail'e jet yakıtı sattıklarına yönelik iddialara yanıt veren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi.
10.04.2024 Gündem
Mete Vardar: 18 Temmuz kararını çok geç buluyoruz!
Mete Vardar: 18 Temmuz kararını çok geç buluyoruz! Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısı öncesi basın mensuplarına konuştu.
8.04.2024 Beşiktaş
CHP'den YSK'ya Hatay başvurusu
CHP'den YSK'ya Hatay başvurusu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partililer ve belediye başkanlarıyla birlikte Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) Hatay'da seçim sonucuna ilişkin itiraz başvurusu yaptı.
7.04.2024 Gündem
Süper Lig kulüplerinden TFF'ye karşı imza 135 imza!
Süper Lig kulüplerinden TFF'ye karşı imza 135 imza! TFF Başkanı Büyükekşi ve yönetiminin gitmesi için imza toplamaya başlayan Süper Lig kulüpleri, olağanüstü genel kurula ağırlık verdi. Seçim için gerekli olan 135 imzayı kısa sürede tamamlayan kulüpler, henüz aday bulmazken, “Gitsin yeter” düşüncesiyle hareket ediyor.
7.04.2024 Süper Lig
Hayat projesi ile hedefe tam isabet
Hayat projesi ile hedefe tam isabet Ege Üniversitesi- Pediatrik Kök Hücre Nakil Merkezi, yaklaşık 5 yıl süren kapsamlı çalışmalar sonunda, JACIE (Joint Accreditations Committee of ISCT and EBMT) tarafından akredite edilerek Avrupa ve dünya standartlarında bir tedavi merkezi olarak kabul edildi. KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) tarafından hayata geçirilen “Hücre İşleme Merkezi” bu hedefe ulaşmada çok büyük bir katkı koydu.
6.04.2024 Ege
Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! 'Birlikte devam edeceğiz'
Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! 'Birlikte devam edeceğiz' Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven ve yönetici Ali Berke Tükenmez açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlılarda Dusan Alimpijevic'in geleceği netlik kazandı.
Küresel piyasada yeni faiz dönemi
Küresel piyasada yeni faiz dönemi Fed'in beklenmedik güvercin duruşu ve TCMB'nin kararlı faiz artışı, finansal piyasalara yeni bir yön veriyor. Yatırımcılar ve şirketler, faiz oranlarındaki bu kritik değişikliklere ve döviz kurlarındaki potansiyel dalgalanmalara dikkat kesilmeli...
5.04.2024 Milliyet Executive
İYİ Parti lideri Akşener: Seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin hırsız olduklarını anladık
İYİ Parti lideri Akşener: Seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin hırsız olduklarını anladık İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Hepimiz dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna kefalet koyup, seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımızda çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil. Mesela ben çok üzgünüm. Ama aldığımız oy oranı ya da kazandığımız yerlerin azlığı veya çokluğu üzerinden değil" dedi.
5.04.2024 Gündem
‘Bölgede terör örgütünün yeri yok’
‘Bölgede terör örgütünün yeri yok’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün Milli Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası yayınlanan bildiride, Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki bölgenin geleceğinde terör örgütleri ve destekçilerine yer olmadığı belirtildi.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yöneticileri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.