Yörsan

Yörsan

Son dakika Yörsan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yörsan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yörsan haber sayfamızda...

Yörsan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 107 yörsan haberi bulunmuştur.
Beyaz et devi Keskinoğlu, Matlı bünyesine dahil oldu
Beyaz et devi Keskinoğlu, Matlı bünyesine dahil oldu Türkiye'nin protein merkezi olmayı hedefleyen Matlı Holding, Yörsan'ın ardından beyaz et sektörünün önde gelen firmalarından Keskinoğlu Tavukçuluğu da bünyesine kattı.
6.04.2023 Kobi
Yörsan'ın yeni sahibi belli oldu
Yörsan'ın yeni sahibi belli oldu Türkiye'nin beyaz et ve yumurta sektöründe önde gelen firmalarından Keskinoğlu'nun yüzde 20'sini alarak adından söz ettiren Matlı Holding, gıda şirketlerinden Yörsan'ı da bünyesine dahil etti.
17.01.2022 Ekonomi
YÖRSAN’ın iflas talebi kabul edildi
YÖRSAN’ın iflas talebi kabul edildi Balıkesir’in Susurluk ilçesinde süt ve süt ürünleri üretiminde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıl kayyum atanan YÖRSAN’ın iflas talebi kabul edildi.
10.07.2020 Ekonomi
Yörsan'a kayyum ataması
Yörsan'a kayyum ataması Balıkesir Karesi ve Altıeylül ilçeleri Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cihat Şimşek'in Yörsan'a kayyum olarak atandığı bildirildi.
20.12.2019 Ekonomi
Abraaj Türkiye fonlarını satıyor
Abraaj Türkiye fonlarını satıyor Dubai merkezli özel sermaye fonu yöneticisi Abraaj Group, Latin Amerika, Sahra Altı Afrika, Kuzey Afrika ve Türkiye’deki fon yönetim işletmelerini ABD’li yatırım yönetimi şirketi Colony Capital’a satmaya karar verdiğini açıkladı...
21.06.2018 Ekonomi
‘Eğitimde işbirliği yaşama geçirilmeli’
‘Eğitimde işbirliği yaşama geçirilmeli’ Portekiz’in Türkiye Büyükelçisi Paula Leal da Silva, geçen günlerde Yaşar Üniversitesi’ni ziyaretlerinde gündeme gelen işbirliğinin yaşama geçirilmesini istediklerini söyledi.
10.01.2018 Ege
Yatırıma devam
Yatırıma devam Türkiye yatırımlarını hızlandıran Dubaili Abraaj Group, en büyük yerli lojistik şirketlerinden Netlog’a ortak oldu. Öte yandan Ford Otosan ise 52 milyon dolarlık yeni yatırımla üretimi artırma kararı aldı
3.08.2017 Ekonomi
Müteahhit Firma Seçimi Hakkında Uyardı!
Müteahhit Firma Seçimi Hakkında Uyardı! Kentsel dönüşümün en hızlı ilerlediği şehir İstanbul olurken, Türkiye çapında 7 milyondan fazla konut da yenilenmeyi bekliyor.
Yöryapı’nın İlk Kentsel Dönüşüm Projesi: Yör Palas
Yöryapı’nın İlk Kentsel Dönüşüm Projesi: Yör Palas Deprem öldürmez, riskli ve çürük yapılar öldürür.
17.08.2017 Proje Haberleri
Yılbaşından bu yana 11 milyar liralık 40 şirket yabancılara satıldı
Yılbaşından bu yana 11 milyar liralık 40 şirket yabancılara satıldı yılı başından bu yana yabancı yatırımcıların gerçekleştirdiği satın alma ve ortaklık işlem sayısı 40'a ulaştı
18.05.2015 Ekonomi
Yörsan, inşaat sektörüne girdi
Yörsan, inşaat sektörüne girdi Yörsan’ın kurucu ortağı YÖRÜK ailesi, inşaat sektörüne girdi!
Önder'den Öcalan'ın sorgu görüntülerine açıklama
Önder'den Öcalan'ın sorgu görüntülerine açıklama Halkların Demokratik Kongresi (HDP) İstanbul Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Sırrı Süreyya Önder, Abdullah Öcalan’ın 1999 yılında çekilmiş sorgu görüntülerinin ortaya çıkmasıyla ilgili olarak, "Zamanlama manidar" diye konuştu.
7.02.2014 Siyaset
Irak’la anlaşma ekonomiyi sıçratır
Irak’la anlaşma ekonomiyi sıçratır Dünya Ekonomik Forumu Enerji Konseyi Başkanı Fatih Birol, “Sadece ekonomik olarak Türkiye’nin Irak ile yapacağı bir anlaşma Türkiye’nin ekonomik tarihindeki en büyük sıçramalardan bir tanesi olur” dedi
26.01.2014 Ekonomi
Süt çocukları obeziteye karşı koruyor
Süt çocukları obeziteye karşı koruyor Obezite, vücutta aşırı yağ artımıyla (kilo alımı) ortaya çıkan, çevresel etkilerle tetiklenen genetik zeminli kronik bir hastalıktır.
23.01.2014 Ebeveyn
Süt obeziteye karşı koruyor!
Süt obeziteye karşı koruyor! Obezite, vücutta aşırı yağ artımıyla (kilo alımı) ortaya çıkan, çevresel etkilerle tetiklenen genetik zeminli kronik bir hastalıktır
22.01.2014 Bebek
Yörsan, The Abraaj Group'a satıldı
Yörsan, The Abraaj Group'a satıldı The Abraaj Group, Yörsan’ın çoğunluk hissesini satın aldığını açıkladı.
21.01.2014 Ekonomi
Düzenli süt tüketimi Şeker hastalığı riskini azaltıyor!
Düzenli süt tüketimi Şeker hastalığı riskini azaltıyor! Şeker hastalığı, diğer adıyla diabet ülkemizde en sık görülen hastalıkların başında geliyor.
20.01.2014 Genel Sağlık
Yoğurt yiyen insanlar neden fit bir vücuda sahip olur?
Yoğurt yiyen insanlar neden fit bir vücuda sahip olur? Beslenme ve Diyet Uzmanlarına göre yoğurt yiyenler daha çabuk zayıflıyor.
20.01.2014 Genel Sağlık
Menopoz döneminde neden süt tüketmelisiniz?
Menopoz döneminde neden süt tüketmelisiniz? Menopoz bir kadının hayatındaki en önemli dönemeçlerden biridir.
16.01.2014 Genel Sağlık
Deliksiz uyku için  süt için, yoğurt yiyin!
Deliksiz uyku için süt için, yoğurt yiyin! Uyku sorunları günümüzde çok yaşanan sorunların başında geliyor.
16.01.2014 Genel Sağlık
Çocuklara süt içmeyi sevdirmenin yolları nelerdir?
Çocuklara süt içmeyi sevdirmenin yolları nelerdir? Herkesin bildiği üzere çocukların gelişimleri için en önemli besin ürünlerinden biridir süt. Ama ne yazık ki, pek çok çocuk süt içmeyi sevmez. Ya çok az içmeye razı olur, ya da süt içmeyi tümden reddedebilir.
14.01.2014 Ebeveyn
Açık sütler hastalık saçıyor!
Açık sütler hastalık saçıyor! Açık süt kaynatıldığında B1, B2, B12 vitaminleri ve folik asit kayboluyor!
10.01.2014 Genel Sağlık
Kalsiyum almak vücudumuz için neden önemli?
Kalsiyum almak vücudumuz için neden önemli? Kalsiyumun vücudumuz için önemi ve değeri, özellikle kemik oluşumu ve diş sağlığı üzerindeki etkili görevleri nedeniyle, çok fazladır.
3.01.2014 Genel Sağlık
Düzenli yoğurt tüketen insanların ciltleri daha sağlıklı!
Düzenli yoğurt tüketen insanların ciltleri daha sağlıklı! Cilt güzelliği ve sağlığı için yoğurt mucize bir besindir.
2.01.2014 Genel Sağlık
Hamile kadınlar neden süt tüketmeli?
Hamile kadınlar neden süt tüketmeli? Kalsiyum, bebeğin, gebeliğin 8. Haftasından itibaren oluşmaya başlayan kemik ve dişlerinin gelişimi için gerekli bir mineraldir.
6.07.2020 Hamilelik

Benzer Haber Etiketleri

Yörsan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.