Yük

Yük

Son dakika yük haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yük gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yük haber sayfamızda...

Yük

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.119 yük haberi bulunmuştur.
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında büyükelçilere ve yabancı misyon şeflerine resepsiyon verdi.
25.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Yemek yemeye gitti dönünce şoke oldu! 'Araba burada yanıyormuş'
Yemek yemeye gitti dönünce şoke oldu! 'Araba burada yanıyormuş' Başakşehir'de kamyonu yanan şoför Zafer Çamlı, "Arkadaki arabalarda yemek yiyorduk. Üşüdüm montumu almaya geldiğimde arabanın içinden alev çıktı. Biz orada yemek yerken araba burada yanıyormuş" ifadelerini kullandı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: ‘X’  hala Türkiye’ye temsilci atamadı
Bakan Uraloğlu: ‘X’ hala Türkiye’ye temsilci atamadı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devem ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Devamı da gündemimizde” dedi.
23.04.2024 Gündem
Antalya’daki teleferik kazası korkuttu, Rize’de ‘varagel’e ilgi azaldı
Antalya’daki teleferik kazası korkuttu, Rize’de ‘varagel’e ilgi azaldı Rize'de yük taşımanın yanında sarp arazide yolu olmayan evlere ulaşımda kullanılan, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kazaya neden olan, bölgede 'varangel' olarak bilinen ilkel teleferiklere, Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası ilgi azaldı. Yük ve eşya taşıma dışında teleferiğin kullanılmaması konusunda komşularını uyaran Hüseyin Kazdal, Malum kazanın korkusu yetti; Antalya'daki kazayı görenler bunu kullanmazlar dedi.
23.04.2024 Haberler
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar
Rizelileri korku sardı: Binerseler bence ‘harakiri’ yapar Rize'de yük taşımanın yanında sarp arazide yolu olmayan evlere ulaşımda kullanılan, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kazaya neden olan, bölgede 'varangel' olarak bilinen ilkel teleferiklere, Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza sonrası ilgi azaldı.
23.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz
CHP lideri Özel: Belediyelere 'karne' vereceğiz CHP lideri Özel, belediyelere ‘karne’ vereceklerini belirterek, "Belediyelerin 3'er, 6'şar aylık ve 1'er yıllık karnelerini ölçme-değerlendirme yöntemiyle çıkarıp, sizinle paylaşacağız. Eğer ibre yukarıysa devam edeceğiz, durağansa neler yapabileceğimize bakacağız, aşağı doğruysa yanlışlardan döneceğiz" dedi.
20.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesinde gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Ekonomi
Turistik Diyarbakır Ekspresi'nden ilk sefer!
Turistik Diyarbakır Ekspresi'nden ilk sefer! Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız
Kalkınma Yolu mesajı: 130 kilometre demiryolu yapacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bulgaristan ile artan demiryolu potansiyelini dikkate alarak, ikinci bir demiryolu geçiş noktası kurulması konusunda Mutabakat Zaptı İmzaladıklarını bildirerek, “Bu ikinci demiryolu hattı ile doğu-batı yönlü yük taşıma kapasitesi artacak ve Orta Koridor’un demiryolu potansiyeline önemli ölçüde katkıda bulunacaktır. Kalkınma Yolu, Orta Doğu ülkeleri ile Orta Koridor ülkeleri arasındaki karşılıklı ticaretin çeşitlendirilmesi ve yeni pazarlara erişimi destekleyici ve tamamlayıcı bir girişim olması açısından önemli bir potansiyele sahiptir" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Batman Havalimanı'nı 45 bin yolcu kullandı
Batman Havalimanı'nı 45 bin yolcu kullandı Batman Havalimanı'nda, Mart ayında 45 bin 466 yolcuya hizmet verildi.
16.04.2024 Ekonomi
Akşener kurultayda kimi destekliyor? Müsavat Dervişoğlu'ndan dikkat çeken açıklama
Akşener kurultayda kimi destekliyor? Müsavat Dervişoğlu'ndan dikkat çeken açıklama İYİ Parti Genel Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in kendisini desteklediği yönündeki soruya yanıt verdi.
15.04.2024 Gündem
En fazla eleman aranan 10 meslek belli oldu! İŞKUR'dan çarpıcı araştırma
En fazla eleman aranan 10 meslek belli oldu! İŞKUR'dan çarpıcı araştırma İŞKUR tarafından yayımlanan İşgücü Piyasası Araştırmasına göre, 2023 yılında en çok imalat sektöründe işgücü ihtiyacı olduğu belirlendi.
13.04.2024 Ekonomi
TESK Başkanı: Prim gününü dolduranlar sağlıktan yararlansın
TESK Başkanı: Prim gününü dolduranlar sağlıktan yararlansın TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Prim gününü dolduran esnafımız emeklilik yaşını beklerken sağlık hizmetlerinden kesintisiz faydalanabilmeli” dedi.
11.04.2024 Ekonomi
Giresunspor Başkanı Nahid Yamak kongre kararını açıkladı!
Giresunspor Başkanı Nahid Yamak kongre kararını açıkladı! Trendyol 1. Lig'e veda etmesi kesinleşen Giresunspor'da Başkan Nahid Yamak en kısa sürede kongre kararı alacaklarını duyurdu.
9.04.2024 1.Lig
Tarihi İpek Yolu’nda ‘jet gümrük’ dönemi
Tarihi İpek Yolu’nda ‘jet gümrük’ dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesinde gümrük işlemlerinin kolaylaştırılmasını amaçlayan anlaşmayı onayladı. Bu kapsamda risk analizi sistemlerine göre aksi belirtilmedikçe, uluslararası transitteki eşya fiziksel muayeneye tabi tutulmayacak.
8.04.2024 Gündem
Japon şirketler saman nezlesi olan çalışanlarına 'tropikal kaçış' gezileri sunuyor
Japon şirketler saman nezlesi olan çalışanlarına 'tropikal kaçış' gezileri sunuyor Ülkede saman nezlesi çalışanların üretkenliğini etkileyen önemli bir sorun olarak kabul ediliyor.
7.04.2024 Dünya
Uçuş trafiği artıyor! Bakan Uraloğlu: “Mart ayında 14.6 milyon yolcu uçakla seyahat etti"
Uçuş trafiği artıyor! Bakan Uraloğlu: “Mart ayında 14.6 milyon yolcu uçakla seyahat etti" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanlarında iniş-kalkış yapan uçak sayısının toplamda 165 bin 329’a ulaştığına işaret ederek, 2023 yılının aynı ayına göre toplam uçak trafiğinde yüzde 10,6 artış gerçekleştirerek direkt transit yolcular ile birlikte toplamda 14 milyon 608 bin yolcuya hizmet verildiğini söyledi.
7.04.2024 Ekonomi
Erken teşhis hayat kurtarır
Erken teşhis hayat kurtarır Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı tarafından Kanser Haftası’nda panel düzenlendi.
6.04.2024 Ege
İzmir'de AK Parti teşkilatından Vefa İftarı! 'Kendi üzerimize olan mesajı aldık'
İzmir'de AK Parti teşkilatından Vefa İftarı! 'Kendi üzerimize olan mesajı aldık' AK Parti İzmir İl Başkanlığı, yerel seçimler sonrası il başkanlığı binası önünde 'Vefa İftarı' düzenledi.
6.04.2024 Gündem
Kartlı harcamada rekor durmuyor! Faiz artışına rağmen vatandaşın tercihi değişmedi
Kartlı harcamada rekor durmuyor! Faiz artışına rağmen vatandaşın tercihi değişmedi Kredi kartları ile ilgili yapılan son düzenlemeler kamuoyunda oldukça dikkat çekmişti. Kredi kartı nakit çekimi ve KMH faizleri yükselse de vatandaşların KMH hesapları ve kredi kartı harcamaları rekor seviyelere ulaştı. Peki faiz artışına rağmen kart kullanımı neden yükseliyor? Merak edilenler haberin detayında...
6.04.2024 Ekonomi
Seçimi kaybetti, sosyal medyada sitemi viral oldu: Beni çoban görenler sanki uzay bilimci
Seçimi kaybetti, sosyal medyada sitemi viral oldu: Beni çoban görenler sanki uzay bilimci Kırşehir'in Akpınar ilçesine bağlı Aşağı Homurlu köyünde çobanlık yapan Aydın Battal, Mahalli İdareler Seçimleri'nde köyünde muhtarlık seçimlerini kaybedince oy vermeyen akrabalarına yazdığı şiirle sitem etti.
5.04.2024 Haberler
Serhat Güller: Kalan altı haftamız var!
Serhat Güller: Kalan altı haftamız var! Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Erzurumspor FK'ya 2-1 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
4.04.2024 1.Lig
Trabzon'da tespit edildiler! Trafiği tehlikeye sokunca ceza geldi
Trabzon'da tespit edildiler! Trafiği tehlikeye sokunca ceza geldi Trabzonda polis ekipleri trafiği tehlikeye sokan kamyonların sürücülerine acımadı. Öyle bir ceza kesildi ki...
4.04.2024 Gündem
"Enflasyon; sabır, disiplin ve eşit yük paylaşımı ile dizginlenecek"
"Enflasyon; sabır, disiplin ve eşit yük paylaşımı ile dizginlenecek" ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “İhtiyacımız olan üç şey sabır, disiplin ve tüm tarafların yükü paylaştığı bir dezenflasyon süreci. Halkımızdan ve iş dünyasından beklenen fedakârlığı devletimiz de göstermeli. O nedenle kamunun tasarruf etmesi, kayıt dışı ile mücadele etmesi, elini taşın altına koyması gerekiyor" dedi.
4.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yük ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.