Yukatel

Yukatel

Son dakika yukatel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yukatel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yukatel haber sayfamızda...

Yukatel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.375 yukatel haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA | Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi
SON DAKİKA | Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
27.03.2024 Süper Lig
Anadolu Efes, Yukatel Merkezefendi engeline takılmadı!
Anadolu Efes, Yukatel Merkezefendi engeline takılmadı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 23'üncü haftasında Anadolu Efes, Yukatel Merkezefendi'yi 83-77 mağlup etti.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, PFDK'ya sevk edildi!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, PFDK'ya sevk edildi! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği’nce 12.03.2024 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevkler açıklandı.
12.03.2024 Süper Lig
PFDK'dan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a para cezası!
PFDK'dan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a kulüp resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yer alan hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamalar nedeniyle 400 bin TL para cezası verdi.
7.03.2024 Süper Lig
Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Hasan Arat, PFDK'ya sevk edildi!
Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Hasan Arat, PFDK'ya sevk edildi! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
5.03.2024 Süper Lig
Adana Demirspor'da Balotelli için kadro dışı iddiası!
Adana Demirspor'da Balotelli için kadro dışı iddiası! Yukatel Adana Demirspor'da Balotelli gelişmesi yaşandı. Mavi-beyazlı takımda İtalyan golcünün kadro dışı kaldığı iddia edildi.
26.02.2024 Adana Demirspor
Trabzonspor'da kazanan kadro değişmiyor!
Trabzonspor'da kazanan kadro değişmiyor! Trabzonspor’un Yukatel Adana Demirspor karşısında sahaya çıkacağı ilk 11 netleşiyor.
24.02.2024 Trabzonspor
En centilmen futbolcu İstanbulsporlu Florian Loshaj
En centilmen futbolcu İstanbulsporlu Florian Loshaj Süper Lig ekibi İstanbulspor'da forma giyen Florian Loshaj, “En Centilmen Futbolcu” kategorisinde ödülün sahibi oldu.
23.02.2024 Süper Lig
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası!
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verildiğini açıkladı.
22.02.2024 Süper Lig
Süper Lig'de 27. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 27. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu.
22.02.2024 Süper Lig
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nce Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi.
20.02.2024 Süper Lig
U19 Milli Takımı, Suudi Arabistan’ı 1-0 yendi!
U19 Milli Takımı, Suudi Arabistan’ı 1-0 yendi! U19 Milli Takımı, Hırvatistan'da katıldığı Uluslararası Dostluk Turnuvası'nın son maçında Suudi Arabistan'ı 1-0 mağlup etti.
16.02.2024 Futbol
Icardi'nin hareketi gündem oldu! Taraftar çağırdı ama...
Icardi'nin hareketi gündem oldu! Taraftar çağırdı ama... Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Icardi'nin son dakika golüyle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Icardi'nin maç sonu hareketi sosyal medyada gündem dolu.
16.02.2024 Galatasaray
PFDK'dan Murat Sancak'a 5 ay 12 gün hak mahrumiyeti cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 5 ay 12 gün hak mahrumiyeti cezası! Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 5 ay 12 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.
15.02.2024 Adana Demirspor
PFDK'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe kararı!
PFDK'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe kararı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi para cezasına çarptırdı.
15.02.2024 Süper Lig
Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, PFDK'ye sevk edildi
Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, PFDK'ye sevk edildi Fenerbahçe Sportif Direktörğ Mario Branco, Alanyaspor müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildi.
13.02.2024 Süper Lig
Adana Demirspor, Youcef Atal'ı kadrosuna kattı!
Adana Demirspor, Youcef Atal'ı kadrosuna kattı! Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Youcef Atal'ı renklerine bağladı.
9.02.2024 Adana Demirspor
PFDK'dan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a para cezası!
PFDK'dan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a para cezası verildiğini açıkladı.
8.02.2024 Süper Lig
Adana Demirspor, António Simão Muanza'yı kadrosuna kattı!
Adana Demirspor, António Simão Muanza'yı kadrosuna kattı! Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, 20 yaşındaki orta saha António Simão Muanza ile anlaşma sağladı.
8.02.2024 Adana Demirspor
Eski Galatasaraylı Jose Rodriguez, Adana Demirspor'a transfer oldu!
Eski Galatasaraylı Jose Rodriguez, Adana Demirspor'a transfer oldu! Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Jose Rodriguez'i kadrosuna kattı.
8.02.2024 Adana Demirspor
Adana Demirspor, Milad Mohammadi ile sözleşme imzaladı!
Adana Demirspor, Milad Mohammadi ile sözleşme imzaladı! Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, orta saha kurgusunu Milad Mohammadi ile güçlendirdi.
8.02.2024 Adana Demirspor
Adana Demirspor'da Steven Mendoza imzayı attı
Adana Demirspor'da Steven Mendoza imzayı attı Adana temsilcisi, John Steven Mendoza Valencia ile 1.5+1 yıllık sözleşme imzaladı.
8.02.2024 Adana Demirspor
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk PFDK'ya sevk edildi.
7.02.2024 Fenerbahçe
Pendikspor Badou Ndiaye transferini resmen açıkladı!
Pendikspor Badou Ndiaye transferini resmen açıkladı! Pendikspor, Adana Demirspor ile yollarını ayıran Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattığını açıkladı.
5.02.2024 Pendikspor
Beşiktaş Emlakjet, Yukatel Merkezefendi engeline takılmadı!
Beşiktaş Emlakjet, Yukatel Merkezefendi engeline takılmadı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 19'uncu haftasında Beşiktaş Emlakjet, Yukatel Merkezefendi deplasmanından 83-73 galip ayrıldı.

Benzer Haber Etiketleri

Yukatel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.