Yükleme

Yükleme

Son dakika yükleme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yükleme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yükleme haber sayfamızda...

Yükleme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.209 yükleme haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, siber olaylara müdahale mücadelesinde Türkiye'nin çok iyi bir konumda olduğunu belirterek, “Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM)'nin kurulduğu 2014 yılından bu yana toplamda 330 binin üzerinde Zararlı Yazılım ve Siber Saldırı bağlantısı tespit etti ve bu bağlantılara erişimi engelledi.” dedi.
13.04.2024 Ekonomi
Limanlarda rekor! Bakan Uraloğlu açıkladı: Yüzde 17.9 arttı
Limanlarda rekor! Bakan Uraloğlu açıkladı: Yüzde 17.9 arttı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk çeyreğinde yaşanan ekonomik iyileşmenin ticari hayata yansımaya başladığını belirterek, 2024 yılı ilk çeyreğinde limanlarda elleçlenen yük miktarının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7,2 artarak 134 milyon 327 bin 597 tona yükseldiğini bildirdi. Uraloğlu, limanlarda elleçlenen konteyner miktarının ise bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17,9 gibi rekor bir oranda artarak 3 milyon 350 bin 817 TEU’ya ulaştığını açıkladı.
3.04.2024 Ekonomi
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz Cumhur İttifakı Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. 'Bizim mottomuz başkan sahada.' diyen Nebi Hatipoğlu, "Anketlerde önde gözüküyoruz. Biz iyi bir konumdayız. İnşallah 1 Nisan sabahı kazanacağız." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor'
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bir dizi ziyaret için Bursa'ya geldi. İlk olarak Bal-Göç'ü ziyaret eden Fidan, ardından Mudanya'ya giderek sahilde vatandaşlarla sohbet etti.
17.03.2024 Gündem
Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz kronik sorunları çözmek
Hamza Dağ: Öncelikli hedefimiz kronik sorunları çözmek AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkanı adayı Hamza Dağ, Balkan göçmenlerine seslenerek “İnşallah sizlerin bize vereceğiniz destek; trafik çilesinden kurtulmuş bir şehre, masmavi, tertemiz, güzel kokan bir körfeze, tüm ilçelerinde yeni bir vizyonu yaşayan, ışıldayan Eşsiz İzmir'e verilecek bir destek olacaktır." dedi.
14.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı
AK Parti İzmir Adayı Hamza Dağ projelerini anlattı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Menemen'de 100. Yıl Köprülü Kavşağı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "1 Nisan sabahı Menemen'de gerçek belediyeciliğe devam etmek istiyoruz. İlçemize daha nice projeler kazandırmak istiyoruz. Aydın Bey'e önümüzdeki dönem için desteklerinizi beklerken büyükşehirde de İzmir'in çehresini değiştirmek, şehrimizin kronik hale gelen sorunlarını bir an evvel ortadan kaldırmak için de oylarınıza talibiz" dedi.
13.03.2024 Gündem
RAMAZAN AYINDA OKUNACAK DUALAR!🤲  Ramazan ayında hangi dualar ve sureler okunur? İşte Ramazan ayında okunacak dualar
RAMAZAN AYINDA OKUNACAK DUALAR!🤲 Ramazan ayında hangi dualar ve sureler okunur? İşte Ramazan ayında okunacak dualar On bir ayın sultanı Ramazan ayı geldi. Müslüman dünyası bugün oruç ibadetini gerçekleştirmeye başladı. İslam alemi için önemli olan Ramazan ayında dualar edecek, namazlar kılacak ve ibadetlerle geçirecek. Ramazan ayında okunacak dualar ve sureler merak ediliyor. Peki Ramazan ayında okunacak dualar ve sureler nedir?
11.03.2024 Bilgi Rehberi
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Gündem
Kızılay'dan Gazze halkına yardım! 7. iyilik gemisi Ramazan öncesi Mısır’a ulaştı
Kızılay'dan Gazze halkına yardım! 7. iyilik gemisi Ramazan öncesi Mısır’a ulaştı Türkiye’den uğurlanan ve Gazze halkına umut olan Kızılay’ın 7. İyilik Gemisi Ramazan öncesinde Mısır’a ulaştı. Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ile bölgedeki Kızılay ekibi tarafından karşılanan yardım gemisindeki acil ihtiyaç malzemeleri bir an önce Gazze halkına ulaştırılmak TIR'lara yükleniyor.
10.03.2024 Gündem
Aydın'da 'sahte fatura' operasyonu!
Aydın'da 'sahte fatura' operasyonu! Aydın'da sahte faturayla devleti zarara uğratan kişilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.
9.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Limanlarda elleçlenen yük miktarında rekor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Limanlarda elleçlenen yük miktarında rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ekonomik anlamda yaşanan iyileşmenin ticari hayattaki yansımalarının görülmeye başladığını söyleyerek, “Ülkemiz ekonomisinde yaşanan olumlu gelişmeler kendini deniz ticaretinde de gösteriyor. Sadece şubat ayında limanlarımıza gelerek elleçlenen yük miktarı önceki yılın aynı ayına göre yüzde 15,4 artarak 43 milyon 853 bin 985 tona, konteyner miktarı ise yüzde 38,9 gibi rekor oranda artarak 1 milyon 167 bin 210 TEU’ya yükseldi” dedi.
7.03.2024 Ekonomi
AK Parti adayı Hatipoğlu, Eskişehir'de uygulamak istediği projeleri açıkladı
AK Parti adayı Hatipoğlu, Eskişehir'de uygulamak istediği projeleri açıkladı AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, seçilmesi halinde kente uygulamak istediği projelerini açıkladı.
5.03.2024 Gündem
İzmir’in yeni yatırım kapısı ‘Kemalpaşa Lojistik Merkezi'
İzmir’in yeni yatırım kapısı ‘Kemalpaşa Lojistik Merkezi' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kemalpaşa Lojistik Merkezi projemiz İzmir için yeni yatırımlar ve yeni fabrikalar, şirketler kurulmasını sağlayacak ve İzmirliler için yeni istihdam imkânlarını beraberinde getirecektir. Lojistik sektörü rotayı Kemalpaşa’ya çevirecektir.” dedi.
29.02.2024 Haberler
İzmir’in yeni yatırım kapısı ‘Kemalpaşa Lojistik Merkezi'
İzmir’in yeni yatırım kapısı ‘Kemalpaşa Lojistik Merkezi' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kemalpaşa Lojistik Merkezi projemiz İzmir için yeni yatırımlar ve yeni fabrikalar, şirketler kurulmasını sağlayacak ve İzmirliler için yeni istihdam imkânlarını beraberinde getirecektir. Lojistik sektörü rotayı Kemalpaşa’ya çevirecektir.” dedi.
29.02.2024 Ekonomi
Marmara'da yeni fay sürprizi
Marmara'da yeni fay sürprizi Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4 Şubat'tan bu yana 150'ye yakın mikro deprem meydana geldi. Prof. Dr. Tolga Bekler, "Yeni bir fayın ortaya çıktığını söylemek söz konusu olabilir" dedi. Öte yandan CNN Türk'e konuşan Prof. Dr. Şürkü Ersoy ise Bursa'da keşfedilen Kayapa-Yenişehir fayının 7.3 şiddetinde bir deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi.
23.02.2024 Haberler
Kentte 20 günde 150 mikro deprem: Yeni bir fay olabilir
Kentte 20 günde 150 mikro deprem: Yeni bir fay olabilir Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4 Şubat'tan bu yana 150'ye yakın mikro deprem meydana geldi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, "Yeni bir fayın ortaya çıktığını söylemek söz konusu olabilir" dedi.
23.02.2024 Haberler
Kentte 20 günde 150 mikro deprem: Yeni bir fay olabilir
Kentte 20 günde 150 mikro deprem: Yeni bir fay olabilir Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4 Şubat'tan bu yana 150'ye yakın mikro deprem meydana geldi. Prof. Dr. Tolga Bekler, "Yeni bir fayın ortaya çıktığını söylemek söz konusu olabilir" dedi. Öte yandan CNN Türk'e konuşan Prof. Dr. Şürkü Ersoy ise Bursa'da keşfedilen Kayapa-Yenişehir fayının 7.3 şiddetinde bir deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi.
23.02.2024 Gündem
9 kişinin toprak altında kaldığı İliç'te 6 kişi tutuklanmıştı! İfadeleri ortaya çıktı
9 kişinin toprak altında kaldığı İliç'te 6 kişi tutuklanmıştı! İfadeleri ortaya çıktı Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen 6 kişinin ifadeleri ortaya çıktı.
19.02.2024 Gündem
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ projelerini tek tek anlattı: Önceliğimiz trafik ve kentsel dönüşüm
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ projelerini tek tek anlattı: Önceliğimiz trafik ve kentsel dönüşüm AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Projelerini anlatan Hamza Dağ, önceliklerinin trafik sorunu ve kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.
19.02.2024 Gündem
‘Ulaşımda İzmir Körfez geçişi projesi’
‘Ulaşımda İzmir Körfez geçişi projesi’ AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, “Eşsiz İzmir” temasıyla 11 başlıkta topladığı projelerini anlattı.
14.02.2024 Gündem
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
İhracatta jet teslimat
İhracatta jet teslimat Ticaret Bakanlığı, Avrupa’da 4, ABD’de 2 yurtdışı lojistik dağıtım ağı (YLDA) projesine onay verildiğini, projeyle ihracatta yurtdışında teslimat sürelerinin 24 saatin altına ineceğini bildirdi.
13.02.2024 Ekonomi
Ünlü şarkıcının takıntılı hayranı üçüncü kez tutuklandı! 'Elinde çiçekle kapısına geldi'
Ünlü şarkıcının takıntılı hayranı üçüncü kez tutuklandı! 'Elinde çiçekle kapısına geldi' 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swif, 'takıntılı hayran' haberleriyle gündeme geldi. David Crowe isimli bir şahıs, defalarca kez şarkıcının evinin etrafında görülmesinin ardından üçüncü kez tutuklandı. Swift'in komşuları, Crowe'un elinde çiçekle ünlü ismin kapısına geldiğini söyledi.
26.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yükleme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.