Yulaf Ezmesi

Yulaf Ezmesi

Son dakika yulaf ezmesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yulaf ezmesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yulaf ezmesi haber sayfamızda...

Yulaf Ezmesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 422 yulaf ezmesi haberi bulunmuştur.
Vücudu magnezyuma doyuruyor! Tam bir şifa deposu… Bugüne kadar hep gözümüzün önündeymiş
Vücudu magnezyuma doyuruyor! Tam bir şifa deposu… Bugüne kadar hep gözümüzün önündeymiş Magnezyum, vücudumuz için önemli bir mineraldir ve bir dizi sağlık faydası sunar. Kas ve sinir fonksiyonlarını düzenlemeye yardımcı olurken, kemik sağlığını korumaya da katkıda bulunur. Doğada bulunan bazı besinler adeta magnezyum deposudur. Tam bir şifa deposu olan o besin…
16.02.2024 Sağlık
Kırmızı et kadar besin değerleri var! Et yemiş kadar yapan o gıdalar
Kırmızı et kadar besin değerleri var! Et yemiş kadar yapan o gıdalar Protein açısından en zengin besinler arasında yer alan kırmızı et tüketemeyenlerin ete alternatif olarak tüketebileceği protein deposu yerine geçen besinler var. Et yemiş kadar vücudu proteine doyuran bu besinler ulaşılması kolay, hemen hemen herkesin evinde bulunan yiyecekler.
15.02.2024 Sağlık
Buzdolabındaki kötü kokuları yok edin! Sırrı: Yulaf ezmesi ve çekilmiş kahve
Buzdolabındaki kötü kokuları yok edin! Sırrı: Yulaf ezmesi ve çekilmiş kahve Bir mutfağın vazgeçilmez parçası olan buzdolabı içinde pişmiş veya çiğ birçok ürünü barındırır. Hal böyle olunca besinler zamanla koku yapabilir ve buzdolabının kapağını açtığınızda yüzünüze doğru bir koku çarpabilir. Bu durumun önüne geçmek ve kötü kokuları yok etmek birkaç basit yöntemle mümkün.
11.02.2024 Püf Noktası
Pik yapan gribin, Kovid'in şifası! Doğal antibiyotikler: 'Çaya katsanız yetiyor'
Pik yapan gribin, Kovid'in şifası! Doğal antibiyotikler: 'Çaya katsanız yetiyor' Bitmeyen hapşırık, akan bir burun, boğazda kaşıntı, öksürük ve halsizliğe neden olan üst solunum yolu enfeksiyonları her 10 kişiden 3’ünün kapısını çalıyor. Ancak kışın artan hastalıkların şifasını yine doğa bize sunduğu besinlerle veriyor. Mevsim sebzelerinin kendilerine has olağanüstü faydalı özellikleri olduğunu söyleyen Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu, virüslere karşı etkili olduğu bilimsel olarak kanıtlanan doğal antibiyotikleri açıkladı.
1.01.2024 Genel Sağlık
Bağırsakları makine gibi çalıştırıyor! Yoğurda 1 yemek kaşığı ekleyince kabızlığı anında bitiriyor
Bağırsakları makine gibi çalıştırıyor! Yoğurda 1 yemek kaşığı ekleyince kabızlığı anında bitiriyor Kabızlık her zaman önemli hastalığın habercisi olmayabilir. Ancak hemen herkesin başına gelebilecek bu durum gündelik hayatı etkiler. Yoğurdun içerisine 1 yemek kaşığı ekleyeceğiniz bu besin bağırsakları makine gibi çalıştırıyor.
19.12.2023 Sağlık
Gezerken, yürürken bile yanınızda olsun! Aç karnına içenleri incecik yapan 3 karışım
Gezerken, yürürken bile yanınızda olsun! Aç karnına içenleri incecik yapan 3 karışım Dengeli ve sağlıklı kilo vermek isteyen kişiler için birçok farklı detoks tarifi bulunuyor. Ancak bu 3 içecekten birini içince kilo vermede etkili oluyor. İşte her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz pratik karışımlar.
6.11.2023 Diyetler
Çatlak ve kuru ellerin dostu! Sürünce elleri anında pamuk gibi yapıyor
Çatlak ve kuru ellerin dostu! Sürünce elleri anında pamuk gibi yapıyor Eller, vücudumuzun en önemli ve en çok kullanılan bölgelerinden biridir. Bu nedenle, ellerimiz düzenli bakım gerektirir. Soğuk veya sıcak hava, temizlik ürünleri el çatlamalarına neden olabilir. Eğer sizin de ellerinizde çatlaklar varsa bu yöntemi deneyebilirsiniz. Çatlak ve kuru elleri anında pamuk gibi yapıyor.
25.10.2023 El ve Ayak Bakımı
Usta pastacılar sırrını paylaştı! Puf puf kabaran pankek tarifi
Usta pastacılar sırrını paylaştı! Puf puf kabaran pankek tarifi Pankek dünya genelinde sevilen ve hızlıca hazırlanabilen bir kahvaltı yiyeceği olarak bilinir. Hafif ve kabarık dokusu, tatlı tadı ve çeşitli şekillerde sunulabilmesiyle popülerdir. Tavada yapılan pankekin puf puf kabarması için dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar var. Usta pastacılar puf puf kabaran pankek sırlarını paylaştı…
19.10.2023 Yemek
En çok bebekler tehlike altında! 'Yüksek ateş ve ağrı en büyük belirtileri'
En çok bebekler tehlike altında! 'Yüksek ateş ve ağrı en büyük belirtileri' Sivrisinek ısırıkları yaz aylarında en sık rastlanan sıkıntıların başında geliyor. Birçoğumuzun önemsemediği bu sivrisinek ısırıkları aslında uzun vadede sıtma gibi ciddi hastalıklara davetiye çıkartıyor. Peki sivrisinek ısırıklarından sonra nelere dikkat edilmeli? İşte yapılması gerekenler.
13.08.2023 Genel Sağlık
Saç dökülmelerine kökten çözüm! O besinler dökülmeyi engelliyor, yeni saç çıkarıyor
Saç dökülmelerine kökten çözüm! O besinler dökülmeyi engelliyor, yeni saç çıkarıyor Saç kırılgan ve oldukça hassas bir yapıdır. Ancak yiyecek düzeninizi değiştirirseniz saç dökülmesini engelleyebilirsiniz. Saç dökülmesini engelleyen, görünümünü iyileştiren ve uzamasına yardımcı olan birçok besin bulunmaktadır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.08.2023 Saç Bakımı
Hızlı kalp atışının sebebi bu besinler olabilir! Tüketirken dikkat etmeniz gereken o besinler…
Hızlı kalp atışının sebebi bu besinler olabilir! Tüketirken dikkat etmeniz gereken o besinler… Günlük hayatta tüketilen birçok besinin kalp hızı üzerinde etkiye sahip olabileceğinin söylenmesi mümkündür. Bazı besinlerin kalp hızını yükseltirken bazılarının ise düşürebildiğinin söylenmesi mümkün olmaktadır. Kalp çarpıntısı birçok hastalığın habercisi niteliğinde de olabilmektedir. İşte, hızlı kalp atışına neden olan besinler hakkında merak edilen tüm detaylar.
29.07.2023 Genel Sağlık
Diyet listelerinin vazgeçilmezi! Tokluk hissini artırıyor, kilo vermeye yardımcı oluyor
Diyet listelerinin vazgeçilmezi! Tokluk hissini artırıyor, kilo vermeye yardımcı oluyor Yulaf besin değeri yüksek tahıllar arasındadır. Diyet listelerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan yulafın doğru tüketilmesi tokluk hissini artırıyor ve böylece kilo vermeye yardımcı oluyor. İşte diyet listelerinin vazgeçilmezi yulafın faydaları…
15.06.2023 Sağlık
Bağışıklığın gücü adına!
Bağışıklığın gücü adına! Bağışıklık, tüm yıl boyunca önemli olmasına rağmen özellikle yılın bu aylarında biraz daha dikkat etmemiz gereken bir konu haline gelmektedir...
22.12.2022 Cadde
İskoçlar 5 bin 500 yıldır yulaf lapası yiyor
İskoçlar 5 bin 500 yıldır yulaf lapası yiyor Bilim insanları, İskoçya’nın sevilen yiyeceklerinden biri olan yulafın ülkede 5 bin 500 yıl önce tüketildiğini tespit etti.
8.09.2022 Dünya
Başarının yolu beslenmeden geçiyor
Başarının yolu beslenmeden geçiyor Okul çağındaki çocukların sağlıklı beslenmesi, hem gelişimlerini hem de akademik başarılarını olumlu etkiliyor. Uzmanlar, öğünlerde protein, taze sebzeler ile tam tahıllı ürünlerin tercih edilmesini ve hazır gıdadan uzak durulmasını öneriyor.
4.09.2022 Gündem
Cildi nemlendiren ve doğal bir parlaklık sağlayan domates maskesi tarifi
Cildi nemlendiren ve doğal bir parlaklık sağlayan domates maskesi tarifi Mevsimi gelen domates, yemeklerin yanı sıra cildi de güzelleştiriyor. Güzellik Koçu Meltem Demir, cildi nemlendiren ve doğal bir parlaklık sağlayan domates maskesi tarifi verdi.
30.07.2022 Cilt Bakımı
Kırmızı etle bayram detoksu yapın! İşte bayram detoksu menüsü
Kırmızı etle bayram detoksu yapın! İşte bayram detoksu menüsü Sağlıklı yaşam için ilk ve en önemli kural porsiyon kontrolüdür. Bayramlar yılda bir kez yaşadığımız, sevdiklerimizle bir arada olduğumuz geniş sofralarda yemek yiyebildiğimiz güzel zamanlardır. Bu zamanlarda da porsiyon kontrolünü düşünmeden birlikteliğin keyfini sürerken kaçamakların dozunu kaçırabiliriz. Uzman Diyetisyen Didem Yıldız Küçük, bayram beslenmesi konusunda uyarılarda bulunurken örnek bayram detoksu menüsünü paylaştı.
9 yıl boyunca uyanmadı! Uyanınca ilk yaptığı...
9 yıl boyunca uyanmadı! Uyanınca ilk yaptığı... Ellen Sadler bir gece uykuya daldı ve dokuz yıl boyunca uyanmadı. 21 yaşında uyandığında ise her şey artık çok daha farklıydı. Peki genç kız uyurken neler oldu? İşte genç kızın gizemli hikayesi...
7.06.2022 Dünya
Yaza formda girmek için 7 beslenme önerisi
Yaza formda girmek için 7 beslenme önerisi Yaza formda ve fit girmek için bazı beslenme önerilerine dikkat edilmesi gerektiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Aybüke Açıksöz, “Ödem atıcı besinler tüketin, mutlaka güne kahvaltı ile başlayın, su tüketiminizi artırın, ağır yiyeceklerden uzak durun, şok diyetler yapmayın ve açık hava egzersizlerine vakit ayırın” dedi.
14.05.2022 Sağlık
26. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur?
26. Hafta Hamilelik: Anne ve Bebekte Hangi Değişiklikler Olur? Sona yavaş yavaş yaklaştığınız bu haftalarda artan heyecanınızı bir nebze rahatlatacak bilgiler…
10.05.2022 Gebelik Hesaplama
Aç karnına kahve içmenin 3 zararı ve kahve içmek için günün en iyi saati
Aç karnına kahve içmenin 3 zararı ve kahve içmek için günün en iyi saati Birçoğumuz için kahve, güne başlama ritüelidir ve bazılarımız için sabah boğazımızdan aşağı süzülen ilk şeydir. Ancak bazı araştırmalar, aç karnına içilen kahvenin iyi bir fikir olmadığını, hatta bazı sağlık problemlerinizin sebebi olduğunu söylüyor. Peki aç karnına kahve içmenin zararları nelerdir? Kahvenin yanında ne tüketilmeli? Kahve günün hangi saatinde içilmeli? İşte cevabı! - PEMBENAR ÖZEL
Selenyum, çinko ve beta glukanlar bağışıklık sistemi için ne kadar önemli?
Selenyum, çinko ve beta glukanlar bağışıklık sistemi için ne kadar önemli? Sıkça duyduğumuz selenyum, çinko ve beta glukanların faydaları nelerdir? Selenyum, çinko ve beta glukanlar hangi besinlerde bulunur? Diyetisyen Elif Bilgin Baş konu hakkında bilgiler verdi.
Muhteşem ciltleri ve fizikleriyle dikkat çeken ünlüler kahvaltıda ne yiyor?
Muhteşem ciltleri ve fizikleriyle dikkat çeken ünlüler kahvaltıda ne yiyor? Günleri sıkı antrenmanlarla geçen sporculardan cildinin olabildiğince parlak olmasını isteyen ünlü oyunculara kadar, yıldızlar için kahvaltı çok önemli bir öğün. Her biri birbirinden farklı olan bu kahvaltı tercihlerinin hepsinin besleyici değeri yüksek ve sindirimi kolay. İşte favori ünlülerinizin güne başlamak için tercih ettikleri kahvaltıları!
6.04.2022 Diyetler
Anne sütünü arttıran lezzetli tarifler
Anne sütünü arttıran lezzetli tarifler Anne sütü bebeğin büyüme-gelişmesi için ihtiyaç duyulan önemli bir faktördür. Beslenme ve Diyet Uzmanı Başak İnsel Aydın, anne sütünü arttırabilecek lezzetli tarifleri paylaştı.
Yılbaşı akşamını sağlıklı geçirebilmek için öneriler
Yılbaşı akşamını sağlıklı geçirebilmek için öneriler Yılbaşı gibi özel günlerin insanları büyük sofralarda buluştururken,  yapılacak doğru seçimlerle sağlıklı beslenmeye devam etmenin mümkün olabildiğini söyleyen Uzman Diyetisyen ve Uzman Klinik Psikolog Merve Öz, özellikle içinde bulunduğumuz şu günlerde doğru ve sağlıklı beslenmenin bağışıklık sistemimiz için önemine dikkat çekti.
31.12.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Yulaf Ezmesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.