Yaza formda girmek için 7 beslenme önerisi
Yaza formda girmek için 7 beslenme önerisi Yaza formda ve fit girmek için bazı beslenme önerilerine dikkat edilmesi gerektiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Aybüke Açıksöz, “Ödem atıcı besinler tüketin, mutlaka güne kahvaltı ile başlayın, su tüketiminizi artırın, ağır yiyeceklerden uzak durun, şok diyetler yapmayın ve açık hava egzersizlerine vakit ayırın” dedi.
14.05.2022 Sağlık
Yılbaşı akşamını sağlıklı geçirebilmek için öneriler
Yılbaşı akşamını sağlıklı geçirebilmek için öneriler Yılbaşı gibi özel günlerin insanları büyük sofralarda buluştururken,  yapılacak doğru seçimlerle sağlıklı beslenmeye devam etmenin mümkün olabildiğini söyleyen Uzman Diyetisyen ve Uzman Klinik Psikolog Merve Öz, özellikle içinde bulunduğumuz şu günlerde doğru ve sağlıklı beslenmenin bağışıklık sistemimiz için önemine dikkat çekti.
31.12.2021 Sağlık
Bayram için 6 hafif tatlı tarifi
Bayram için 6 hafif tatlı tarifi Ramazan sonrası bayramda ikram edilen ve yapılan çoğu tatlı kan şekerinizi anında yükseltebilir ve midede bazı problemlere yol açabilir. Bu yüzden sizin için bayrama özel hafif tatlı tarifleri paylaştık. İşte bayram için hafif tatlı tarifleri...
6.07.2021 Tatlı Tarifleri
Günün sahur menüsü: 23.gün
Günün sahur menüsü: 23.gün 23. gün sahur menüsünde fit ve hafif tarifleri sizinle paylaştık. Özellikle yulaflı kahvaltı poğaçası tarifini mutlaka deneyin. İşte günün sahur menüsü...
6.07.2021 Bilgi
Günün sahur menüsü: 3. gün
Günün sahur menüsü: 3. gün Sahura ne pişirsem, sahura ne yapsam diyorsanız, günün sahur menüsünde hem tok tutan hem de susatmayan sağlıklı tarifleri sizinle paylaştık. Sizi gün boyu tok gün tutacak yulaflı omlet ve yoğurtlu pancar ezmesinin yanında ayrıca susatmayacak ramazan şerbeti de bulunuyor. İşte 3. gün sahur menüsü ve yapım aşamaları...
6.07.2021 Bilgi
Uzaktan eğitim sırasında çocuklar evde nasıl beslenmeli?
Uzaktan eğitim sırasında çocuklar evde nasıl beslenmeli? Okullardaki eğitim 'uzaktan eğitim' sistemine taşınmasından sonra, eğitim kadar çocukların beslenmesi de büyük önem taşıyor. Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım özellikle bu dönemde beslenme konusunda ebeveynlere yardımcı olacak önemli bilgiler verdi. Peki, uzaktan eğitimde çocuklar evde nasıl beslenmeli? Nelere dikkat edilmeli? Sabah kahvaltısı öğlen yemeğinde nasıl besinler hazırlanmalı?
27.03.2020 Ebeveyn
Uzaktan eğitim gören çocuklar için sağlıklı ve pratik tarifler
Uzaktan eğitim gören çocuklar için sağlıklı ve pratik tarifler Corona virüsü salgını tehlikesine önlem olarak okullardaki eğitim artık 'Uzaktan eğitim' sistemine taşındı. Eğitim kadar çocukların beslenmesi de büyük önem taşıyor. Bu bakımdan birçok ebeveyn çocuklar için sağlıklı ve pratik tarif arayışlarına başladı. Ebeveynlerin çocuklar için evde sağlıklı ve hızlıca hazırlayabilecekleri kahvaltısından, akşam yemeğine kadar tarifleri listeledik.
6.07.2021 Bilgi
Günün sahur menüsü: 26. gün
Günün sahur menüsü: 26. gün 26. gün sahur menüsünde fit ve hafif tarifleri sizinle paylaştık. Özellikle yulaflı kahvaltı poğaçası tarifini mutlaka deneyin. İşte günün sahur menüsü...
6.07.2021 Bilgi
Diyet yaparken karbonhidrat kesilmeli mi?
Diyet yaparken karbonhidrat kesilmeli mi? Beslenme ve Diyet Uzmanı Banu Kazanç kısa sürede kilo vermek için tek tip beslenmeye yönelenleri uyarıyor. Kazanç; “Beslenmede karbonhidrat tüketiminin kısıtlanmasıyla kısa sürede verilen kilolar kısa sürede geri alınır. Uzun vadeli sağlık ve kilo kontrolü için karbonhidratlardan ödün verilmemeli, onlardan vazgeçilmemelidir.” diyerek karbonhidratsız diyetlere savaş açıyor. Karbonhidratlarla kilo vermenin yollarını anlatıyor ve “Her Şey Dahil Diyeti”yle haftalık beslenme programı sunuyor.
15.10.2018 Diyetler
Okula hazırlık dosyası
Okula hazırlık dosyası Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrenciler sınıflarındaki yerlerini aldılar. Ödevler, sınavlar derken öğrencilere büyük sorumluluk ve görevler düşüyor. Peki veliler? Ödev yapmak istemeyen öğrencilere nasıl davranmak gerekiyor? Sağlıklı beslenme için çocuğun beslenme çantasında neler koymak gerekir? Tüm bu soruların cevapları haberimizin detaylarında…
21.09.2018 Ebeveyn
Diyet kahvaltı önerileri
Diyet kahvaltı önerileri Diyet kahvaltı önerileri arıyor ve bir türlü damak tadınıza uygun seçenekler bulamıyor musunuz? Diyet kahvaltı önerileri arayışında olanlara, Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı’dan hem lezzetli hem de sağlıklı diyet kahvaltı önerileri…
6.07.2021 Bilgi
Hafif ve sağlıklı 5 bayram tatlısı
Hafif ve sağlıklı 5 bayram tatlısı Beslenme ve Diyet Uzmanı Melike Şeyma Deniz, hafif ve sağlıklı 5 bayram tatlısı tarifi verdi, bayrama özel beslenmenin püf noktalarını anlattı.
6.07.2021 Tatlı Tarifleri
Bikini diyeti nasıl yapılır?
Bikini diyeti nasıl yapılır? Tatil rezervasyonları çoktan başladı ama kışın alınan kilolar, çok beğenerek alınan bikiniler için pek de iyi bir haber değil. Diyetisyen Emre Uzun yaz ayına fit girmek için yapılması gerekenleri anlattı ve bikini diyetinin nasıl yapıldığını açıkladı:
5.06.2018 Diyetler
Murat Tavman'dan kilonuzu korumaya yardımcı olacak 3 tatlı tarifi
Murat Tavman'dan kilonuzu korumaya yardımcı olacak 3 tatlı tarifi Kilo sorunu her yaş için belli sorunlar teşkil edebiliyor. Hem sağlık hem de görüntü yönünden insanlara rahatsızlık veren bu duruma ise engel olabilmek sizin elinizdedir. Belli diyet listeleri sayesinde diyet besinler tüketerek sizde fit kalabilir ve fazla kilolardan kurtulabilirsiniz. Murat Tavman’ın listesinden paylaşacağımız 3 tatlı tarifi ile zorlu diyet günlerinizde kilo alma korkusu yaşamadan tatlı krizinizi bastırabilirsiniz.
27.04.2018 Gündem
Evde hazırlayabileceğiniz nefis cheesecake tarifi
Evde hazırlayabileceğiniz nefis cheesecake tarifi Her ne kadar her gün yenilen bir tatlı olmasa da cheesecake hemen hemen herkesin gönlünde taht kurmuş özel tatlardandır. Özelliklede farklı çeşitleri olmasıyla herkesin damak tadına bir şekilde uyum sağlamıştır. Sizde kahvenizin yanına böyle hoş bir tat arıyorsanız size verecek olduğumuz bu cheesecake tarifini evinizde deneyip sizde bu nefis tariften yararlanabilirsiniz.
27.04.2018 Gündem
Diyet bozmadan dışarıda ne yemeliyiz?
Diyet bozmadan dışarıda ne yemeliyiz? Diyet yaparken, dışarıda yemek tüketimden kaçınılır. Ancak dışarıda tüketim her zaman zararlı değildir. Diyet bozmadan dışarıda da yenebilecek çok fazla ürün bulunmaktadır.
16.04.2018 Gündem
Limonata diyeti nedir, nasıl yapılır?
Limonata diyeti nedir, nasıl yapılır? Güneşin yüzünü göstermeye başlamasıyla insanların diyet arayışlarına bir yenisi daha eklendi ‘’ limonata diyeti’’… Limonata diyeti hem yapımı oldukça kolay hem de keyifli bir diyet programıdır. Limonata diyeti ile 2 hafta içerisinde çok hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Ancak limonata diyeti nedir, limonata diyeti nasıl yapılır diye soruyorsanız, işte limonata diyetine dair tüm soruların cevapları…
9.04.2018 Diyetler
Hurma diyeti nedir, hurma diyeti nasıl yapılır?
Hurma diyeti nedir, hurma diyeti nasıl yapılır? Hurma diyeti son zamanlarda sağlıklı kilo vermek isteyen insanlar tarafından oldukça merak ediliyor. Hurma diyeti nedir, hurma diyeti nasıl yapılır, hurma diyeti kaç kilo verdirir, hurma diyeti ile zayıflamanın formülü nedir gibi sorular son günlerde en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Bizde bu sorulara cevap vermek için sizlere hurma diyetinin nasıl yapıldığını araştırdık. İşte hurma diyeti ile zayıflamanın formülleri…
Çocuklar için 10 sağlıklı atıştırmalık
Çocuklar için 10 sağlıklı atıştırmalık Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Ecem Baydı Ozman, çocuklara evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz, hem damağa hem sağlığa hitap eden 10 sağlıklı atıştırmalık önerisi sunarken, tariflerinde önemli uyarılarda bulundu.
6.07.2021 Bilgi
Pınar’dan ‘yüksek proteinli’ yoğurt!
Pınar’dan ‘yüksek proteinli’ yoğurt! Türkiye’de süt sektörünün kurucusu ve ilklerin öncüsü Pınar, ‘Yüksek Proteinli Yoğurt’u tüketicilerin beğenisine sundu...
16.11.2017 Ege
Ramazan pidesini mutlaka böyle yiyin
Ramazan pidesini mutlaka böyle yiyin “Pide tercih edilecekse yoğurt ya da kefirle tüketilmeli” diyen Dr. Gizem Köse, iftarda yavaş yemek, su tüketimine dikkat etmek ve iftar sonrası 20 dakikalık yürüyüş önerisinde bulunuyor.
84'lük süper delikanlı!
84'lük süper delikanlı! Buca'da 27 yıldan beri vücut geliştirme sporu yapan 84 yaşındaki İsmet Öztoker, güçlü fiziği ve atletik yapısıyla görenleri şaşırtıyor.
1.05.2017 Kariyer
84'lük süper delikanlı!
84'lük süper delikanlı! Buca'da 27 yıldan beri vücut geliştirme sporu yapan 84 yaşındaki İsmet Öztoker, güçlü fiziği ve atletik yapısıyla görenleri şaşırtıyor.
1.05.2017 Kariyer
Köpeğinize özel eğitim amaçlı kıtır tarifi
Köpeğinize özel eğitim amaçlı kıtır tarifi Köpeğinizi eğitmek amaçlı evde nefis kıtırlar hazırlamaya ne dersiniz? İşte tarifimiz.
31.03.2017 Evcil Hayvan
Güneş yanığına karşı doğal tedaviler
Güneş yanığına karşı doğal tedaviler Güneş yanığı yaz mevsiminde hemen hemen herkeste görülüyor. Güneş yanığına karşı alınabilecek önemler neler ve ne gibi doğal tedavi yöntemleri ile müdahale edilebilir? İşte güneş yanığına karşı doğal tedavi önerileri...
8.07.2016 Cilt Bakımı