Yumuşak

Yumuşak

Son dakika yumuşak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yumuşak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yumuşak haber sayfamızda...

Yumuşak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.938 yumuşak haberi bulunmuştur.
Asma yapraklarını böyle pişirin! En güzel sarmalar sofranızı süsleyecek
Asma yapraklarını böyle pişirin! En güzel sarmalar sofranızı süsleyecek Asma yapraklarını, hazırladığımız iç harç ile kavuşturmadan önce izlememiz gereken bir adım var. Daha lezzetli ve yumuşak yapraklar için uygulamanız gereken adımlar haberimizde!
23.04.2024 Püf Noktası
Hizmet alanında ihracat hedefi 110 milyar dolar
Hizmet alanında ihracat hedefi 110 milyar dolar Hizmet İhracatçılar Birliği (HİB), 19-21 Nisan tarihlerinde Sapanca’da düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
21.04.2024 Ekonomi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi
Hizmet ihracatçıları “strateji” belirledi Hizmet İhracatçılar Birliği, 19-21 Nisan tarihlerinde Sapanca’da düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.
20.04.2024 Ekonomi
Papatya nasıl kurutulur? Baharın müjdecisi papatya çiçeğini bozmadan kurutma yöntemi!
Papatya nasıl kurutulur? Baharın müjdecisi papatya çiçeğini bozmadan kurutma yöntemi! Baharın müjdecisi papatyalar oldukça zarif ve mis kokan çiçeklerdir. Ancak güzel oldukları kadar naifler. Papatya buketiniz çürümesin ve bozulmasın diyorsanız bu yöntem tam size göre…
19.04.2024 Püf Noktası
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Vikinglerde estetikli kafa
Vikinglerde estetikli kafa İsveç’te bin yıl önce Viking kadınlarının estetik kafa operasyonu geçirdiğine dair bulgular elde edildi. Alman araştırmacılar, buldukları üç kadın kafatasının normalden uzun olduğunu tespit etti.
18.04.2024 Dünya
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor'
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor' Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerce derininde yakalansanız ne olurdu? Uzmanına sorduk.
16.04.2024 Yaşam
Yufkacıların sırrı ortaya çıktı! Çarşaf gibi açılıyor, yırtılmıyor
Yufkacıların sırrı ortaya çıktı! Çarşaf gibi açılıyor, yırtılmıyor Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan yufka, her evde ustalıkla yapılmaya çalışılan ancak çoğu zaman istenilen kıvama ulaşamayan bir yiyecektir. Ancak son zamanlarda bir grup yufkacının sırrı ortaya çıktı ve bu sıra dışı yöntemle hazırlanan yufkalar, adeta çarşaf gibi açılıyor ve yırtılmıyor!
15.04.2024 Yemek
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik'
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik' Tüm çocukluğu Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde geçen Ümit Kavak, Türkiye’nin pek çok yerinde dağıttığı oyuncaklarla binlerce çocuğun yüzünü güldüren bir fotoğrafçı. Son olarak Midyat'ta zihinsel engelli Ahmet’e yapılan sürpriz doğum günü videosuyla yürekleri ısıtan Ümit, çocuklarla yaşadığı unutulmaz anları anlattı.
14.04.2024 Yaşam
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık!
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Trabzonspor
İrfan Can Kahveci: Kramponunu değiştirsin diye yere yattım!
İrfan Can Kahveci: Kramponunu değiştirsin diye yere yattım! Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci, Olympiakos maçının ardından açıklamalarda bulundu.
11.04.2024 Konferans Ligi
Pamukkale'de bayram yoğunluğu! Uzun kuyruklar oluştu
Pamukkale'de bayram yoğunluğu! Uzun kuyruklar oluştu Denizli'de UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale, Ramazan Bayramı'nda ziyaretçi akınına uğrarken, giriş alanlarında uzun kuyruklar oluştu. Travertenler üzerinde yürüyen ziyaretçiler, hatıra fotoğrafı da çektirdi.
10.04.2024 Ekonomi
Sevmiyorum diyen bile bayılacak! Pırasa sevdiren tarif
Sevmiyorum diyen bile bayılacak! Pırasa sevdiren tarif Klasik pırasa tariflerinden sıkılanlar için daha farklı bir önerimiz var. Pırasa sevmiyorum diyen birçok insan bile bu tarife bayılacak. Pırasanın hafif acılığı, yumuşaklığı ve lezzeti, bu tarifle birleşerek lezzetli bir yemeğe dönüşecek. İşte yumurtalı pırasa tarifi
6.04.2024 Yemek
Tayvan depreme nasıl bu kadar hazırlıklı olabildi?
Tayvan depreme nasıl bu kadar hazırlıklı olabildi? 2018'de yedi kişinin hayatını kaybettiği 6,4 büyüklüğündeki depremden sonra afete müdahale ve yardım için yerel yetkililerle, hükümet birimleri ve sivil toplum kuruluşları arasındaki koordinasyon güçlendirildi.
5.04.2024 Dünya
Cinsel istismar şüphelisi hayatını kaybetmişti! Tutuklu yargılanan bekçi ve polisler hakkında yeni gelişme
Cinsel istismar şüphelisi hayatını kaybetmişti! Tutuklu yargılanan bekçi ve polisler hakkında yeni gelişme Zonguldak'ta 2 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yakalanan 2 şüpheliden birinin, Kocaeli'de polis otosunda fenalaşarak hayatını kaybetmesine ilişkin 2 polis ve bekçinin yargılandığı davada mütalaa açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyin
Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyin Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi sucuğu daha lezzetli hale getiren tüyo. Bu yöntemle kızartılan sucuk daha lezzetli oluyor. Sucuğu kızartırken tavaya yarım bardak eklemek yeterli oluyor.
2.04.2024 Yemek
Duş başlığından gelen bilinmeyen güzellik! Hem yumuşak hem de pürüzsüz yapıyor
Duş başlığından gelen bilinmeyen güzellik! Hem yumuşak hem de pürüzsüz yapıyor Çeşit çeşit duş başlığı var. Ancak içlerinden bazılarının içinde gerçek bir güzellik sırrı bulunuyor. Muhtemelen daha önce çok az kişinin duyduğu duş başlığı filtresi cildinizi pürüzsüz yapıyor, gençleştiriyor. Nasıl mı?
2.04.2024 Güzellik
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...'
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...' Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe için başkan adayı olma ihtimaliyle ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. Ilıcalı ayrıca Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler'e dava açılması gerektiğini söyledi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Son dakika: Hatay'da seçim sonucu! Mehmet Öntürk mü Lütfü Savaş mı?
Son dakika: Hatay'da seçim sonucu! Mehmet Öntürk mü Lütfü Savaş mı? Türkiye, 81 ilinde 31 Mart 2024 yerel seçimleri için sandığa gitti. Seçim sonuçları en merak edilen illerden biri de Hatay'dı. YSK seçim yasaklarının kaldırılmasının ardından Hatay'dan sonuçlar geldi.. İşte Hatay'da kazanan isim...
1.04.2024 Gündem
Rusya’dan İsrail’in Halep saldırısına kınama geldi
Rusya’dan İsrail’in Halep saldırısına kınama geldi Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, İsrail’in Suriye'nin Halep kenti kırsalına gerçekleştirdiği saldırısını “tamamen kabul edilemez” ifadeleriyle niteleyerek kınadı.
29.03.2024 Dünya
Küresel hisse senetlerinde güçlü performans
Küresel hisse senetlerinde güçlü performans Küresel hisse senedi piyasaları ABD'de ekonominin yumuşak bir iniş yapacağına dair umutlar ve yapay zeka konusundaki heyecanla son beş yılın en iyi ilk çeyrek performansını kaydetti.
29.03.2024 Uzmanpara
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya’yı 22 Mart’ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.
28.03.2024 Dünya
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yumuşak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.