Yunan Adaları

Yunan Adaları

Son dakika Yunan Adaları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yunan Adaları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yunan Adaları haber sayfamızda...

Yunan Adaları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.077 yunan adaları haberi bulunmuştur.
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı Tatilcilerin bayram hazırlığı tamam... 30 milyondan fazla kişinin seyahat edeceği tahmin ediliyor. Antalya ve Bodrum otelleri ile Sapanca tesisleri için talep yüksek. Yunan adaları da ilgi görüyor.
5.04.2024 Ekonomi
Bayramın gözdesi Yunan adaları
Bayramın gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
ABD'nin gizli 'Türkiye haritası' Yunanistan'da depreme yol açtı: Acınası bir durum
ABD'nin gizli 'Türkiye haritası' Yunanistan'da depreme yol açtı: Acınası bir durum ABD kongresinden sızan gizli raporda Türkiye'yi hem Ege'de hem de Akdeniz'de ilgilendiren bir harita ortaya çıktı. Söz konusu harita Yunanistan'da adeta depreme yol açtı.
4.03.2024 Dünya
Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı'nın arkasına saklandı!
Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı'nın arkasına saklandı! Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Erçel ile Sabancı, önceki gece Etiler'de görüntülendi. Güzel oyuncu, gazetecilerin kapıda olduğunu öğrenince çareyi sevgilisinin arkasına saklanmakta buldu.
3.03.2024 Cadde
Okulu karıştıran fotoğraf! Hande Erçel, rektör Handan İnci ile poz verdi
Okulu karıştıran fotoğraf! Hande Erçel, rektör Handan İnci ile poz verdi Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Geçtiğimiz aylarda üniversiteye geri dönme kararı alan Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci ile bir araya geldi. İnci'nin Erçel'den övgüyle söz ederek yayınladığı kareler, diğer öğrencilerden tepki çekti.
23.02.2024 Cadde
Hande Erçel spor salonundan paylaştı! Fit haliyle dikkat çekti
Hande Erçel spor salonundan paylaştı! Fit haliyle dikkat çekti Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Son olarak rotalarını Mauritius'a çeviren ikiliden Erçel, spor salonundan yaptığı bir paylaşımdaki fit haliyle adından söz ettirdi.
19.02.2024 Cadde
Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın bitmeyen tatili! Şimdi de Mauritius'a gittiler
Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın bitmeyen tatili! Şimdi de Mauritius'a gittiler Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. 15 ayda 12 ülke gezen ünlü çift, son olarak rotalarını Mauritius'a çevirdi. Erçel'in tatil fotoğraflarına, kısa sürede 1 milyon beğeni ve binlerce yorum geldi.
17.02.2024 Cadde
İDO YUNANİSTAN SEFERLERİ: Yunan adayları seferleri ne zaman başlıyor? 2024 İDO Yunan adaları biletleri ne kadar olacak?
İDO YUNANİSTAN SEFERLERİ: Yunan adayları seferleri ne zaman başlıyor? 2024 İDO Yunan adaları biletleri ne kadar olacak? Yunan adalarına vizesiz seyahatler başlıyor. İDO, yıl boyunca Yunanistan'a 7 gün süre ile yapılacak seyahatler için bilet fiyatlarını duyurdu. Yunan adası Samos'a gidiş-dönüş bilet fiyatları açıklandı. Peki, Yunan adaları seferleri ne zaman başlıyor?
12.02.2024 Bilgi Rehberi
Bankacılıktan mavi sulara....
Bankacılıktan mavi sulara.... Uzun yıllar süren bankacılık deneyiminin ardından turizme yönelen Elif Atikol kaptanlığını yaptığı 22 metrelik teknesiyle, yurt içi ve yurtdışından gelen müşterilerini Mavi Tur'a çıkarıyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Yunan adalarına vizesiz seyahat başladı mı, ne zaman başlıyor? Vizesiz Yunan Adayları hangileri?
Yunan adalarına vizesiz seyahat başladı mı, ne zaman başlıyor? Vizesiz Yunan Adayları hangileri? Yunan adalarına vizesiz seyahat için müjde verilmişti ve gözler uygulamanın başlayacağı tarihteydi! Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat konusunda son durumu paylaştı. Hangi Yunan adaylarına vizesiz gidilecek? İşte, tarih...
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Yunan adalarına vizesiz seyahat başlıyor! Miçotakis tarihi duyurdu
Yunan adalarına vizesiz seyahat başlıyor! Miçotakis tarihi duyurdu Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat edebileceği tarihi açıkladı.
11.01.2024 Dünya
'Hayatımızın yolculuğu olacaktı' diyerek İstanbul'a geldiler, büyük şok yaşadılar!
'Hayatımızın yolculuğu olacaktı' diyerek İstanbul'a geldiler, büyük şok yaşadılar! İstanbul'da başlaması planlanan ve 3 yıl sürecek Dünya turu için iki apartman dairesini satan ABD'li çift Kara ve Joe Youssef ile emeklilik birikimini tur bileti için kullanan Janice Chappelear 2 aydır Fatih'teki bir otelde yaşıyor. 115 kişinin para iadesi beklediğini ifade eden ABD'li Kara Youssef "Bu gerçekten çok hayal kırıcı, belki de hayatımızın yolculuğu olacaktı fakat hiç olmadı" dedi.
5.01.2024 Gündem
Yunan adalarında bahar havası!
Yunan adalarında bahar havası! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in Atina’daki buluşmasından ‘kapıda vize’ kararı çıkması hem Yunanistan’da hem de ülkemizdeki turizmcileri heyecanlandırdı.
16.12.2023 Ege
SEYAHAT HABERLERİ 📌 Vizesiz Yunan adaları hangileri? Yunan adaları hangi tarihlerde vizesiz olacak, giriş ücreti ne kadar olacak?
SEYAHAT HABERLERİ 📌 Vizesiz Yunan adaları hangileri? Yunan adaları hangi tarihlerde vizesiz olacak, giriş ücreti ne kadar olacak? Yunanistan'a vizesiz seyahatte detaylar netleşiyor. Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti hangi adalarda geçerli açıklandı. Aynı zamanda tarih aralığı da belirlendi. Yunan adalarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar ise Vizesiz Yunan adaları hangileri? Yunan adaları hangi tarihlerde vizesiz olacak, giriş ücreti ne kadar olacak? sorularını araştırmaya başladı.
15.12.2023 Bilgi Rehberi
10 Yunan adasına 7 günlük vizede son durum: Resmi bildirim bekleniyor
10 Yunan adasına 7 günlük vizede son durum: Resmi bildirim bekleniyor Yunanistan'ın, Türk vatandaşlarına 10 Yunan adası için 7 günlük vize kolaylığı sağlayacağının açıklamasının ardından gözler resmi bildirime çevrildi.
13.12.2023 Gündem
Yunanistan'a vizesiz seyahatte detaylar netleşiyor: Giriş ücreti belli oldu
Yunanistan'a vizesiz seyahatte detaylar netleşiyor: Giriş ücreti belli oldu Yunanistan, adaları ziyaret edecek Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti sağlayacak. Yazla sınırlı olmayan muafiyetten yıl boyu yararlanılabilecek. Peki giriş ücreti ne kadar? Hangi adalara ziyaretler gerçekleşecek? İşte detaylar...
13.12.2023 Haberler
Yunanistan'a vizesiz seyahatte detaylar netleşiyor: Giriş ücreti belli oldu
Yunanistan'a vizesiz seyahatte detaylar netleşiyor: Giriş ücreti belli oldu Yunanistan, adaları ziyaret edecek Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti sağlayacak. Yazla sınırlı olmayan muafiyetten yıl boyu yararlanılabilecek. Peki giriş ücreti ne kadar? Hangi adalara ziyaretler gerçekleşecek? İşte detaylar...
13.12.2023 Ekonomi
Son dakika: Bakan Ersoy'dan CNN Türk'te Özgür Özel'e 'atık su arıtma tesisi' yanıtı: Hesap yapmayı bilmiyor
Son dakika: Bakan Ersoy'dan CNN Türk'te Özgür Özel'e 'atık su arıtma tesisi' yanıtı: Hesap yapmayı bilmiyor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy merak edilen soruları Tarafsız Bölge'de yanıtladı. Atık su arıtma tesisi iddialarına cevap veren ve CHP lideri Özgür Özel'in yaptığı hesabın yanlış olduğunu belirten Bakan Ersoy, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yönetmeye talipseniz hesabı doğru yapacaksınız. Belediyenin yapması gereken tesisleri biz yapıyoruz. Bunlar kıyı kentleri, çok önemli kentlerimiz." dedi. Öte yandan Bakan Ersoy, Ayasofya Camii ile ilgili yeni gelişmeyi de duyurdu.
11.12.2023 Gündem
VİZESİZ GİDİLECEK YUNAN ADALARI: 📌 Yunan adalarına vize muafiyeti ne zaman başlayacak, vizesiz muafiyeti hangi 10 Yunan adasına gelecek? Yunan adalarına vize kalktı mı?
VİZESİZ GİDİLECEK YUNAN ADALARI: 📌 Yunan adalarına vize muafiyeti ne zaman başlayacak, vizesiz muafiyeti hangi 10 Yunan adasına gelecek? Yunan adalarına vize kalktı mı? 10 Yunan adasına 7 günlük vizesiz seyahat ile ilgili detaylar gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Erdoğan ile görüşmesinde Türk vatandaşlarının 10 Yunan adasına 7 gün vizesiz seyahat etmesi konusunu görüştüklerini ifade etti. Seyehatseverler ise vize muafiyet ve 10 Yunan adasını araştırıyorlar. Peki Yunan adalarına vize muafiyeti ne zaman başlayacak, vizesi gezilecek 10 Yunan adası hangileri?
9.12.2023 Bilgi Rehberi
Komşuda tatil 12 aya yayıldı! AB Komisyonu'ndan onay
Komşuda tatil 12 aya yayıldı! AB Komisyonu'ndan onay Yunanistan, adaları ziyaret edecek Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti sağlayacak. Yazla sınırlı olmayan muafiyetten yıl boyu yararlanılabilecek. Turizmciler, atılan adımın gelecek dönemlerde karşılıklı ziyarete dönüşmesini de bekliyor.
9.12.2023 Ekonomi
Dışişleri'nden Yunan adaları için 7 günlük vize açıklaması!
Dışişleri'nden Yunan adaları için 7 günlük vize açıklaması! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Türk vatandaşlarının 10 Yunan adasına yapacakları seyahatlerde; kapıda tek girişli ve 7 gün geçerli vize uygulamasına yönelik çalışmaların AB Komisyonu'nca onaylandığını açıkladı. Dışişleri Sözcüsü Öncü Keçeli, 'Uygulamanın resmen bildirilmesini bekliyoruz.' dedi.
8.12.2023 Gündem
Hangi Yunan adalarına kapıda vize uygulaması olacak? Yunan adalarına Vize muafiyeti ne zaman başlayacak, tarih belli oldu mu? 10 ada için 7 günlük vize muafiyeti
Hangi Yunan adalarına kapıda vize uygulaması olacak? Yunan adalarına Vize muafiyeti ne zaman başlayacak, tarih belli oldu mu? 10 ada için 7 günlük vize muafiyeti Atina ziyaretinde ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Miçotakis'in açıklamaları arasında yer alan Yunan adalarına 7 gün vize muafiyeti verileceğine yönelik mesaj seyahatseverler tarafından büyük heyecan ile karşılandı. Peki Yunan adalarına 7 günlük vize muafiyeti için tarih verildi mi?
8.12.2023 Bilgi Rehberi
Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var! Yunan gazetelerinden Türkçe ilk sayfa
Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var! Yunan gazetelerinden Türkçe ilk sayfa Varılan tarihi anlaşmayı öne çıkaran Yunan basını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretini manşetten Türkçe 'Kazan-kazan' ve 'Yavaş-yavaş' kelimeleriyle verdi. Ta Nea gazetesinin ilk sayfasında yer alan altı Türkçe sözcük ise, 'Anahtar kelimeler' olarak nitelendi.
8.12.2023 Dünya
Ege’de 6 yıl sonra bahar havası
Ege’de 6 yıl sonra bahar havası Yunanistan’a 6 yıl aradan sonra ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atina’dan “Ege’yi bir barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Aramızda çözülemeyecek hiçbir sorun yok” dedi. İki ülke arasında Atina Bildirgesi imzalandı.
8.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yunan Adaları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.