Yunan Ordusu

Yunan Ordusu

Son dakika Yunan ordusu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yunan ordusu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yunan ordusu haber sayfamızda...

Yunan Ordusu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 672 yunan ordusu haberi bulunmuştur.
NATO'nun en güçlü orduları belli oldu! Türkiye dünya devlerini geride bıraktı, işte sıralama
NATO'nun en güçlü orduları belli oldu! Türkiye dünya devlerini geride bıraktı, işte sıralama ABD merkezli Globalfire, NATO'nun en güçlü ordularını sıraladı. Türkiye hem Avrupa hem de dünya devlerine adeta fark attı.
6.02.2024 Dünya
Türk ve Yunan ordularını karşılaştırdılar! ABD basını yayınladı: Ekonomi, hava, kara ve deniz kuvvetleri
Türk ve Yunan ordularını karşılaştırdılar! ABD basını yayınladı: Ekonomi, hava, kara ve deniz kuvvetleri ABD merkezli Globalfire, Türk ve Yunan ordusunu her açıdan karşılaştırdı. Söz konusu gelişmede Ankara, Atina'ya tam beş alanda fark attı.
31.01.2024 Dünya
Yunan basını 2030'u yazdı! Türkiye fark attı: Savaş uçakları, SİHA'lar ve donanma
Yunan basını 2030'u yazdı! Türkiye fark attı: Savaş uçakları, SİHA'lar ve donanma 2030 yılındaki Türk ve Yunan ordusunu karşılaştıran Kathimerini gazetesi, iki ülkenin o yıllardaki askeri gücünü ele aldı.
29.01.2024 Dünya
Cami duvarına isabet etti! Tam 101 yıllık top mermisi
Cami duvarına isabet etti! Tam 101 yıllık top mermisi Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesinde 1901 yılında inşa edilen Çarşı Camiinin ikinci katının duvarında bulunan top mermisi görenleri hayrete düşürüyor. Yunan Ordusunun kaçarken top atışına tuttuğu kasabada mermilerden birinin isabet ettiği Çarşı Camiinin ikinci katındaki mermi ilk günkü gibi muhafaza ediliyor.
7.12.2023 Gündem
Al Jazeera yazdı: Türkiye, Yunanistan ve İsrail'i aynı hizaya çekti!
Al Jazeera yazdı: Türkiye, Yunanistan ve İsrail'i aynı hizaya çekti! İsrail-Hamas savaşında yıllardır izlediği dış politikayı terk eden Yunanistan, yaşanan kaosta Tel Aviv'i desteklediğini açıkladı. Arap basını ise bu kararın arkasındaki Türkiye detayını ortaya çıkardı.
31.10.2023 Dünya
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol Mondros Mütarekesi’nden Cumhuriyet’e uzanan yolculukta, beş yıl içerisinde büyük engeller aşıldı. Bu beş yılda Samsun’dan Sivas’a, Ankara’dan İzmir’e, savaşlardan zafere zorlu bir yol yüründü.
29.10.2023 Gündem
Atatürk’ün hayatında İzmir
Atatürk’ün hayatında İzmir İzmir Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Mücadelesi’nin en önemli kentlerinden biridir. Milli Mücadele’den önce Mustafa Kemal İzmir’i birçok kez ziyaret etti.
29.10.2023 Gündem
Şoke eden manzara! Diş, kafatası, kemikler bulundu
Şoke eden manzara! Diş, kafatası, kemikler bulundu Kütahya’nın Gediz ilçesinde Milli Mücadele döneminde Yunan ordusu ile şiddetli çarpışmaların yaşandığı Yunuslar Köyü Derbent mevkiindeki mezarlar definecilerin hedefi oldu.
23.10.2023 Gündem
MSB, Zafer Bayramı'na özel video yayınladı
MSB, Zafer Bayramı'na özel video yayınladı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından özel bir video paylaştı.
30.08.2023 Haberler
MSB, Zafer Bayramı'na özel video yayınladı
MSB, Zafer Bayramı'na özel video yayınladı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından özel bir video paylaştı.
30.08.2023 Gündem
Kurtuluşa inançlı bir millet ve ordu
Kurtuluşa inançlı bir millet ve ordu Mustafa Kemal, Büyük Taarruz’u başlatmıştı. Yunan komutanlar ise top atışları başladığı zaman, Afyon’daki bir balodan üç saat önce dönmüşlerdi ve büyük bir şaşkınlık içindeydiler. Türk ordusunun süngü hücumuna kalkan bazı tümenleri ilk olarak Tınaztepe’yi ele geçirdi.
28.08.2023 Gündem
Doğu Akdeniz'de savaş senaryosu! 'Türklerin uzun bir mızrağı var'
Doğu Akdeniz'de savaş senaryosu! 'Türklerin uzun bir mızrağı var' Abdülhamid Han sondaj gemisinin göreve tekrar başlaması sonrası Doğu Akdeniz'i mercek altına alan Yunan basını, Türkiye ile olası bir savaşta olacakları derledi.
18.08.2023 Dünya
ABD gizledi, Yunanistan yayınladı! Uçak gemisinin üstünde
ABD gizledi, Yunanistan yayınladı! Uçak gemisinin üstünde Doğu Akdeniz'e gelen dünyanın en büyük uçak gemisi USS Gerald R. Ford'un fotoğrafları Yunan genelkurmay başkanlığının resmi sitesinde yer aldı ancak ABD tarafında bir karartma var.
2.08.2023 Dünya
Mert Aydın yazdı: ‘Maraton’un ilginç öyküsü
Mert Aydın yazdı: ‘Maraton’un ilginç öyküsü Milattan önce 490 yılında Persler ile savaşa tutuşan Yunan ordusu, Maraton Köyü’nde 20 bin düşman askerini dağıttı. General Miltiades, yaklaşık 40 kilometre ötede bulunan Atina’da halkın moralinin yerine gelmesini istiyordu. Yanına en güvendiği adamlardan birini çağırdı.
25.06.2023 Diğer
Cumhuriyet’e atılan ilk adım
Cumhuriyet’e atılan ilk adım Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlatılan Milli Mücadele ile 100. yılını kutladığımız Cumhuriyet’in ilk adımı atıldı... İşgal ile Cumhuriyet’in ilan edildiği 5 yıllık dönemde; kurtuluş, kuruluş ve Cumhuriyet’e geçiş, iç içe verilen destan gibi bir mücadele ile sağlandı...
19.05.2023 Gündem
Yaban - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı
Yaban - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun biyografik özellikler taşıyan Yaban adlı romanının 1. baskısı 1932 yılında yapılmıştır. Realist ögeler taşıyan eserde betimlemelerden ve karakter analizlerinden çok gözlemlere ve tespitlere yer verilmiştir. Yaban kitabında ne anlatılmaktadır? Karakterleri kimlerdir? İşte, tüm detaylar.
13.04.2023 Eğitim
Bayraktar TB2'yi neredeyse birebir kopyaladılar!
Bayraktar TB2'yi neredeyse birebir kopyaladılar! Türkiye'nin insansız hava araçlarına karşı çare arayan Yunanistan, İsrail'den Spike-NLOS füze sistemi satın aldı. Bir pistte havalanan drone görüntüsü ise, fazlasıyla tanıdık.
2.04.2023 Dünya
The Economist: Türkiye küçük Yunan adasını ele geçirebilir mi?
The Economist: Türkiye küçük Yunan adasını ele geçirebilir mi? Yunan ana karasına 580 kilometre uzaklıktaki adanın yeni bir parlama noktası olabileceğini kaydeden İngiliz dergisi, "Ancak her şey yolunda değil. Daniolos adlı savaş gemisi adanın etrafında devriye geziyor. Birkaç askeri kamyon limanı gözetliyor" dedi.
16.01.2023 Dünya
Ankara-Atina arasında taziye diplomasisi
Ankara-Atina arasında taziye diplomasisi Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilerde gerginlik sürerken, Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos’un annesinin vefatı, iki ülke arasında yeni bir iletişim kanalı açtı.
4.01.2023 Dünya
'Türkiye'nin en büyük savaş gemisi kolay hedef'
'Türkiye'nin en büyük savaş gemisi kolay hedef' TCG Anadolu için 'fazlasıyla büyük' ve 'ıskalamak mümkün değil' gibi skandal ifadelere yer veren Yunan medyasının bir diğer odak noktası, Türkiye ve Yunanistan'da bu yıl gerçekleşecek seçimler. Kathimerini, "Erdoğan seçimi kazanacak mı?" diye sordu.
3.01.2023 Dünya
Ege Denizi'nde 'denizaltı avı!' Fransa sahnede
Ege Denizi'nde 'denizaltı avı!' Fransa sahnede Yunan basını, Kerpe Adası açıklarında gerçekleşen 'gizli operasyon'da Fransız uçak gemisi Charles de Gaulle'den havalanan bir uçağın yanı sıra iki jetin de katıldığını yazdı. CNN Yunanistan, bölgeye bir Türk casus uçağının da yaklaştığını bildirdi.
17.12.2022 Dünya
Yeni eksen dengeleri bozacak! 'İngiltere Türkiye aracılığıyla Akdeniz'e geri dönüyor'
Yeni eksen dengeleri bozacak! 'İngiltere Türkiye aracılığıyla Akdeniz'e geri dönüyor' İngiltere'nin Doğu Akdeniz'de oynamaya can attığı rolün Atina ve Güney Kıbrıs'ta endişeye yol açtığını belirten Yunan basını, asıl hedefin ise Fransa olduğunu yazdı.
13.12.2022 Dünya
Atina'da kaos: Türk-Yunan ilişkilerinin düğümlendiği yer! 'ABD duvarı' başlığı attılar
Atina'da kaos: Türk-Yunan ilişkilerinin düğümlendiği yer! 'ABD duvarı' başlığı attılar Washington'daki F-16 savaşını tüm çabalarına rağmen kaybeden Atina yönetimi, bu kez vetoya güveniyor. Türkiye'nin müttefikinin yaptığı çıkış ise, Atina'da ufak çaplı bir kaosa yol açtı.
16.12.2022 Dünya
Yunan medyası: 'İngiliz dergisinden bomba Türk-Yunan çatışması geliyor'
Yunan medyası: 'İngiliz dergisinden bomba Türk-Yunan çatışması geliyor' Yunanistan'ın Orta Asya'yı keşfi ve Dışişleri Bakanı Dendias'ın apar topar Kazakistan'a gitmesi Ankara'da ironik tepkilerle karşılandı. The Economist dergisinin yazısı ise büyük ses getirdi.
6.12.2022 Dünya
Yunan medyasından şaka gibi haber! 'Türkler korktu'
Yunan medyasından şaka gibi haber! 'Türkler korktu' Bir hafta önce ilk yerli drone'u 'Türkler alay ediyor: Oyuncak gibi, nereden almışlar' başlıklarıyla duyuran Yunan basını, bu kez Talos'u yere göğe sığdıramadı!
5.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yunan Ordusu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.