Yurtdışı

Yurtdışı

Son dakika yurtdışı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yurtdışı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yurtdışı haber sayfamızda...

Yurtdışı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.123 yurtdışı haberi bulunmuştur.
Semanur entübe edildi: İnsanı insanlığından utandıran görüntü
Semanur entübe edildi: İnsanı insanlığından utandıran görüntü Dolmabahçe’de motosikletiyle seyrettiği esnada yasak yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan ve yoğun bakımda entübe edilen 25 yaşındaki genç kızın sözlüsü konuştu.
28.03.2024 Gündem
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Türkiye'den İsrail'e barut, silah ve mühimmat ihracatı devam ediyor' iddiasının doğru olmadığı duyuruldu.
26.03.2024 Gündem
Gözde liselerin gözde öğrencilerini... ABD ve Avrupa  havada kapıyor
Gözde liselerin gözde öğrencilerini... ABD ve Avrupa havada kapıyor ABD ve Avrupa’daki üniversiteler, Türkiye’deki gözde liselerin öğrencilerine kapılarını ardına kadar açıyor. Bu durum yeni yönetmeliğe göre değişecek. Çünkü YKS’de başarısız olanların yurt dışından aldıkları diplomalar kabul edilmeyebilir.
26.03.2024 Eğitim
Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin davada Can Paksoy hakkında karar
Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin davada Can Paksoy hakkında karar İstanbul Beyoğlu’ndaki bir apartman boşluğunda 14 yıl önce cansız bedeni bulunan Nazlı Sinem Erköseoğlu’nun ölümüyle ilgili davada beraat kararı bozulan ve yeniden yargılanan Can Paksoy 3’üncü kez beraat etti. Duruşma savcısı ise karar öncesi sanığın müebbet hapis cezasına çarptırılmasını ve tutuklanmasını talep etti.
22.03.2024 Gündem
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Daha önce üç kez kanseri yenen Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i, kolon kanseri nedeniyle 61 yaşında vefat etti. Bahar Öztan'ın vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu.
22.03.2024 Cadde
Slovenya’ya Türk imzası
Slovenya’ya Türk imzası Akdeniz, Balkanlar ve Orta Avrupa’yı bağlayan Karavanke Tüneli’nde ışık göründü. Cengiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Asım Cengiz, inşa ettikleri bu tünelle Slovenya’da ilk kez bir Türk müteahhitin altyapı projesi üstlendiğini söyledi.
21.03.2024 Ekonomi
Fatma Sevim Baltacı’nı ölümüne ilişkin kazada ilk duruşmada tahliye
Fatma Sevim Baltacı’nı ölümüne ilişkin kazada ilk duruşmada tahliye AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından tutuklanan sürücü Muratcan Türkyılmaz bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık yaptığı savunmanın ardından tahliye edildi.
20.03.2024 Gündem
Reklam Kurulu'ndan 17 milyon TL'lik idari para cezası uyguladı
Reklam Kurulu'ndan 17 milyon TL'lik idari para cezası uyguladı Reklam Kurulu’nun 12 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen 343 sayılı toplantısında, tüketicileri aldatıcı, yanıltıcı, tecrübe ve bilgi eksikliklerini istismar edici reklamlar ile haksız ticari uygulamalar incelendi. 
20.03.2024 Ekonomi
Aveon Global’den Prag’a ziyaret
Aveon Global’den Prag’a ziyaret 2024 yılı büyüme planlarına yurtdışı yatırımları da koyan Aveon Global Sigorta bu kapsamda öncelikli ziyaretini Çekya Cumhuriyeti başkenti Prag’a gerçekleştirdi.
19.03.2024 Sigorta
Denklikte kurallar değişti
Denklikte kurallar değişti Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Yurtdışı Yükseköğretim Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliği’nde değişiklik yaptı.
17.03.2024 Eğitim
Komşu, Türk iş dünyasına Avrupa kapısını aralayacak
Komşu, Türk iş dünyasına Avrupa kapısını aralayacak Birbirine “komşu” diye hitap eden Türkiye ve Bulgaristan, ticaret ve yatırımda işbirliği konusunu masaya yatırdı. Bulgaristan hükümet yetkilileri, bu ay sonu Schengen Bölgesi’ne dahil olacaklarını belirterek Türk iş dünyasını yatırıma davet etti.
15.03.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya: İstanbul’da 283 şehir operasyonda ise 87 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: İstanbul’da 283 şehir operasyonda ise 87 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Göreve geldiğimizden beri toplam 22 bin 234 operasyonda 817 terörist etkisiz hale getirildi. İstanbul’da 283 şehir operasyonda ise 87 terörist etkisiz hale getirilmiş" dedi.
14.03.2024 Gündem
Teröre Bağdat kilidi! Çember kapanacak! İşte öne çıkan 3 başlık
Teröre Bağdat kilidi! Çember kapanacak! İşte öne çıkan 3 başlık Bağdat’taki zirvenin gündeminde üç temel konu var: “Bağdat’ın PKK’yı terör örgütü olarak kabul etmesi, Kalkınma Yolu Projesi ve Dicle’nin ardından Fırat nehrinden de su salınımı”
14.03.2024 Gündem
Türkiye’ye İranlı turist akını yolda
Türkiye’ye İranlı turist akını yolda İranlı turistler Nevruz Bayramı tatil dönemini Türkiye’de geçirmeye hazırlanıyor. İlk kafile Van’daki Kapıköy sınır kapısından 17 Mart’ta gelecek. Özellikle Van, İstanbul, Antalya, Trabzon tercih edilirken, ülke genelinde 250 bine yakın İranlı turist bekleniyor.
14.03.2024 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten kedi katiline verilen cezayla ilgili açıklama
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten kedi katiline verilen cezayla ilgili açıklama Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen kararla ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten de bir açıklama geldi.
13.03.2024 Gündem
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek.
13.03.2024 Gündem
Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında ikinci kez karar verildi.
13.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Duruşmada izdiham... Kedi katilinin cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Duruşmada izdiham... Kedi katilinin cezası belli oldu İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan duruşmada savunma yaptı. Onlarca hayvansever duruşmanın olduğu koridorda izdiham oluştururken, kedi katiliyle ilgili karar da verildi.
13.03.2024 Gündem
6 ilde yapılan operasyonlarla 6 çete çökertildi
6 ilde yapılan operasyonlarla 6 çete çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı gerçekleştirelen Mahzen 9 operasyonlarıyla 6 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu
12.03.2024 Haberler
Son dakika! 6 ilde yapılan operasyonlarla 6 çete çökertildi
Son dakika! 6 ilde yapılan operasyonlarla 6 çete çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı gerçekleştirelen Mahzen 9 operasyonlarıyla 6 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu
12.03.2024 Gündem
500 milyon dolar yeni kaynak
500 milyon dolar yeni kaynak VakıfBank, uluslararası bir banka ile 500 milyon dolar tutarında 3 yıl vadeli yeni bir fonlama işlemine imza atarak 2024 yılında da fonlama yapısını çeşitlendirmeye devam ettiğini duyurdu.
8.03.2024 Ekonomi
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer'in 'Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Kentte bir otelde düzenlenen programda konuşan Özel, 2011 yılından beri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olduğunu, yaklaşık 8,5 - 9 yılının da grup başkanvekili olarak geçtiğini belirtti.
3.03.2024 Gündem
Didem Uzel: Bugünkü aklım olsa oğlumun fotoğraflarını asla paylaşmazdım!
Didem Uzel: Bugünkü aklım olsa oğlumun fotoğraflarını asla paylaşmazdım! 'İntikam', 'Doktorlar' ve 'Düriye'nin Güğümleri' adlı yapımlarda rol alan Didem Uzel, artık sosyal medyadan oğlu Leo Aslan'ın fotoğraflarını paylaşmama kararı aldığını söyledi. "Çocuğunuzun kimliğini açığa çıkarmak hiç doğru değil" diyen Uzel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Cadde
Türkler yatırım için rota değiştirdi
Türkler yatırım için rota değiştirdi Türkiye’de 2023 yılında yabancılara yapılan konut satışında yüzde 50 düşüş olduğunu ifade eden Emlak uzmanı Özkan Aydemir, yurtdışı alımlarının ise yüzde 163,7 artmasına dikkat çekti.
2.03.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya açıkladı! 'Pekmez Kardeşler' ve 'Çirkinler'e operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı! 'Pekmez Kardeşler' ve 'Çirkinler'e operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Mahzen' operasyonlarında 'Pekmez Kardeşler' ve 'Çirkinler' organize suç örgütlerinin çökertildiğini açıkladı.
1.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yurtdışı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.