Yusuf Harputlu Kimdir

Yusuf Harputlu Kimdir

Son dakika yusuf harputlu kimdir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yusuf harputlu kimdir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yusuf harputlu kimdir haber sayfamızda...

Yusuf Harputlu Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6 yusuf harputlu kimdir haberi bulunmuştur.
Yusuf Harputlu kimdir, kaç yaşında? Yusuf Harputlu nereli?
Yusuf Harputlu kimdir, kaç yaşında? Yusuf Harputlu nereli? Yusuf Harputlu'nun yaşamı gündemde merak konusu oldu. Türkücü Yusuf Harputlu,9 ay hapse mahkum edildi. Mağaza çalışanı iki kadını darp eden Harputlu'nun cezası ertelenmedi. Peki Yusuf Harputlu kimdir, kaç yaşında?
31.03.2020 Gündem
Yusuf Harputlu'nun 'O ben değildim, kuzenimdi' yalanı ortaya çıktı!
Yusuf Harputlu'nun 'O ben değildim, kuzenimdi' yalanı ortaya çıktı! Mağaza çalışanı iki kadını darbeden ve mağazadaki mallara zarar veren türkücü Yusuf Harputlu’ya 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Yusuf Harputlu, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.
18.04.2019 Cadde
İki kadın dehşeti yaşadı, 'ben değil kuzenim' dedi... Ünlü türkücüye şok!
İki kadın dehşeti yaşadı, 'ben değil kuzenim' dedi... Ünlü türkücüye şok! Mağaza çalışanı iki kadını darp eden ve mağazadaki mallara zarar veren türkücü Yusuf Harputlu’ya 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Harputlu, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.
18.04.2019 Gündem
Yusuf Harputlu: Ben değil kuzenim yapmış
Yusuf Harputlu: Ben değil kuzenim yapmış Türkücü Yusuf Harputlu, geçen günlerde gittiği bir mağazada çıkan tartışma sonrası, mağaza çalışanı Emine Y. ve Kader Y. adlı iki kadını yumrukladı. Olayın ardından Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanarak açıklama yapan türkücü 'Ben değil, kuzenim yapmış' dedi.
15.11.2018 Cadde
Ünlü türkücü Yusuf Harputlu iki kadını darbetti!
Ünlü türkücü Yusuf Harputlu iki kadını darbetti! Ünlü türkücü Yusuf Harputlu, alışveriş için gittiği mağazada tartıştığı Emine Y. ve Kader Y. adlı iki kadın çalışanı darbetti.
15.11.2018 Gündem
Uğur Karakuş kimdir, kaç yaşında, nereli? Uğur Karakuş'un hayatına dair bilinenler
Uğur Karakuş kimdir, kaç yaşında, nereli? Uğur Karakuş'un hayatına dair bilinenler Uğur Karakuş kimdir, kaç yaşında, nereli? Uğur Karakuş'un hayatına dair bilinenleri haberimize ekledik. Uğur Karakuş bu akşam İBO Show'a konuk oluyor. Şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Uğur Karakuş hakkında izleyiciler araştırma yapıyor. Uğur Karakuş'un kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Peki Uğur Karakuş kimdir? İşte sevilen sanatçının hayatına dair bilinenler...
20.02.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Harputlu Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.