Genç annenin son cümlesi: Bu cehennem bitse artık!
Genç annenin son cümlesi: Bu cehennem bitse artık! Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, iddiaya göre arkadaşlık teklifini kabul etmediği Yusuf Uğur tarafından silahla vurularak öldürülen Handan Bul’un yakın arkadaşı Mehtap Keskin, cinayet olayı öncesi yaşanan zorlu süreci anlattı. Keskin, “Handan her Yusuf çağırdığında, “Abla son kez gidiyorum, ben konuşarak onu ikna edeceğim” diyordu ve her gittiğinde Yusuf, “Sen benimsin, Efe benim” diyormuş. Tek yaptığı şey Handan’a bütün hayatı zehir etmekti. Cumartesi günü dediği son laf, “Abla bu cehennem bitsen artık” oldu. Bitti, cennete gitti benim meleğim” dedi.
23.09.2020 Gündem
Mesaj atmaması için buluştu, öldürüldü
Mesaj atmaması için buluştu, öldürüldü Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, aynı fabrikada çalıştığı Yusuf Uğur (30) tarafından öldürülen Handan Bul (23), memleketi Eskişehir'de toprağa verildi. Handan Bul'un arkadaşlık teklifini kabul etmediği Yusuf Uğur ile mesaj atmaması ve aramaması için buluştuğu belirtildi.
22.09.2020 Gündem
'Düğmeye bastılar, başka bir boyuta geçtim'
'Düğmeye bastılar, başka bir boyuta geçtim' Manken, oyuncu ve sunucu Doğa Bekleriz, Bebek Dergisi’nin Aralık sayısına oğlu Hasan Yağız ile röportaj verdi.
1.12.2017 Cadde