Yüzbaşı

Yüzbaşı

Son dakika yüzbaşı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yüzbaşı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yüzbaşı haber sayfamızda...

Yüzbaşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.584 yüzbaşı haberi bulunmuştur.
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk Deniz ressamlığının öncülerinden Diyarbakırlı Tahsin Bey’in Galeri Selvin’in aile koleksiyonunda kalan ve çoğu poşad niteliğinde 30 eserinden oluşan sergi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
16.04.2024 Kültür Sanat
Bir millletin destanı: Çanakkale
Bir millletin destanı: Çanakkale Bir milletin çocuğu, genci, kadını, erkeği ve yaşlısı ile cephe önünde ve gerisinde topyekûn varlığını ortaya koyduğu Çanakkale’de deniz savaşlarının kahramanlarından biri de Kıdemli Yüzbaşı Ahmet Saffet Bey’di.
17.03.2024 Gündem
Cami açılışında ateşkes çağrısı
Cami açılışında ateşkes çağrısı Eskişehir’de Kültür Merkezi ve 100. Yıl Cami’sinin açılışına katılan CHP lideri Özel Filistin için ateşkes çağrısında bulundu. Özel, “Ramazan mübarek günündeyiz ama Filistin’de şehadet sürüyor. Şu ana kadar 32 binden fazla insan katledilmiş durumda” dedi.
16.03.2024 Gündem
Özgür Özel'den Filistin çağrısı
Özgür Özel'den Filistin çağrısı Filistin için kalıcı ateşkes çağrısında bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ramazan mübarek gündeyiz ama Filistin de zulüm sürüyor. Şu ana kadar çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 32 binden fazla insan katledilmiş durumda. Bir kez daha Filistin için kalıcı ateşkes ve barış çağrısında bulunuyoruz. 1969 sınırlarında başkenti Kudüs olan bağımsız bir Filistin devletini savunuyoruz” şeklinde konuştu.
15.03.2024 Gündem
NATO'dan nefes kesen paylaşım! Türk F-16'ları Romanya semalarında
NATO'dan nefes kesen paylaşım! Türk F-16'ları Romanya semalarında NATO X sosyal medya hesabından Romanya semalarında 'intercept-önleme' tatbikatı icra edildiğini duyurdu ve çok sayıda fotoğraf paylaştı. Gövde gösterisinde Türkiye'ye ait F-16'lar öne çıktı.
7.03.2024 Dünya
Şehit Fethi Bey ölümünün 110. yılında Fethiye'de anıldı
Şehit Fethi Bey ölümünün 110. yılında Fethiye'de anıldı Türk havacılık tarihinin ilk şehit pilotu Yüzbaşı Tayyareci Fethi Bey, vefatının 110'uncu yılında düzenlenen törenle ismi verilen Fethiye'de anıldı. Törene, 'Solotürk' ekibinin gösteri uçuşu damga vurdu.
27.02.2024 Haberler
Eski eşine ve polise bıçakla saldırınca tutuklandı
Eski eşine ve polise bıçakla saldırınca tutuklandı İzmir’de eski eşi N.Y. (32) ile olaya müdahale eden polis ekiplerine bıçakla saldıran Cihat Bilici (35), tutuklandı.
22.02.2024 Gündem
İzmir'de 18 yaşındaki gencin korkunç ölümü
İzmir'de 18 yaşındaki gencin korkunç ölümü İzmir'in Bornova ilçesinde, S.B. (18), bir kanal içerisinde ölü bulundu. S.B.'nin kendi başına ateş ederek yaşamını son verdiği üzerinde duruluyor.
19.02.2024 Gündem
Futbol sadece futbol değil
Futbol sadece futbol değil Abdullah Oğuz’un yönettiği, Yiğit Özşener’in Atatürk’ü canlandırdığı “Zaferin Rengi” futbolun milli mücadelemizdeki rolünü anlatıyor. Film, 1918-1923 yıllarında İstanbul’da geçen destansı bir hikâye.
16.02.2024 Kültür Sanat
Sahte polis böyle yakalandı! Evinden çıkanlar ise şoke etti
Sahte polis böyle yakalandı! Evinden çıkanlar ise şoke etti Esenyurt'ta sahte polis asayiş uygulamasında yakayı ele verdi. Şahsın evinde yapılan aramada ortaya çıkanlar şoke etti. İşte detaylar...
14.02.2024 Gündem
12 yaşındaki Behiye'nin katili intihar etti
12 yaşındaki Behiye'nin katili intihar etti İzmir'in Karabağlar ilçesinde demir kapının camını kırarak girdiği evde Behiye E.'yi (12) öldürüp, annesi Suzan E.'yi (34) ağır yaralayan Levend Macu (30), tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini astı.
31.01.2024 Gündem
Zorla girdiği evde küçük Behiye'yi öldürüp, annesini yaraladı! Amcadan yürek yakan sözler
Zorla girdiği evde küçük Behiye'yi öldürüp, annesini yaraladı! Amcadan yürek yakan sözler İzmir’in Karabağlar ilçesinde kapının camını kırarak zorla içeri giren yabancı uyruklu şahsın; anneyi bıçakla yaraladığı, çığlık atan 12 yaşındaki kızı da bıçaklayarak öldürdüğü olayda otopsi işlemleri tamamlanan yeğeninin cenazesini almaya gelen amca Beşir Ediz, “12 yaşındaki çocuğu hangi vicdan öldürebilir ki? Bunu değil bir insan bir yaratık bile yapamaz” dedi.
25.01.2024 Gündem
12 yaşındaki çocuğun katili saklandığı evde yakalandı
12 yaşındaki çocuğun katili saklandığı evde yakalandı İzmir'in Karabağlar ilçesinde 12 yaşındaki kız çocuğunu bıçaklayarak öldürüp, çocuğun annesini de ağır yaralayan şahıs, Buca ilçesinde saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.
24.01.2024 Gündem
İzmir'de korkunç olay! Zorla girdiği evde 12 yaşındaki kızı öldürdü
İzmir'de korkunç olay! Zorla girdiği evde 12 yaşındaki kızı öldürdü İzmir’in Karabağlar ilçesinde kapının camını kırarak zorla içeri giren bir kirşi, 34 yaşındaki kadını bıçakla yaraladı, kadının yardım çığlığı atan 12 kaşındaki kızını ise bıçaklayarak öldürdü. Kaçan şüpheliyi yakalama çalışmaları başlatıldı.
24.01.2024 Haberler
İzmir'de korkunç olay! Zorla girdiği evde 12 yaşındaki kızı öldürdü
İzmir'de korkunç olay! Zorla girdiği evde 12 yaşındaki kızı öldürdü İzmir’in Karabağlar ilçesinde kapının camını kırarak zorla içeri giren bir kirşi, 34 yaşındaki kadını bıçakla yaraladı, kadının yardım çığlığı atan 12 kaşındaki kızını ise bıçaklayarak öldürdü. Kaçan şüpheliyi yakalama çalışmaları başlatıldı.
24.01.2024 Gündem
Çıplak fotoğraf isteyince kovuldu! Sosyal medyadan yüzbaşının eşine çifte mesaj
Çıplak fotoğraf isteyince kovuldu! Sosyal medyadan yüzbaşının eşine çifte mesaj Yüzbaşının eşine sosyal medya üzerinden ulaştı. Yasak aşk teklif edip, kendisine çıplak fotoğraflarını göndermesi için üst üste mesajlar yolladı. Aldığı uygunsuz teklifin rahatsızlığıyla kocasına her şeyi anlatan kadın, skandalın ortalığa saçılmasını sağladı.
18.01.2024 Dünya
İLK TÜRK ASTRONOT UZAYA ne zaman, saat kaçta gidecek? 🚀 Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu saat kaçta başlayacak, nereden uzaya gidecek?
İLK TÜRK ASTRONOT UZAYA ne zaman, saat kaçta gidecek? 🚀 Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu saat kaçta başlayacak, nereden uzaya gidecek? İlk Türk Astronot, Alper Gezeravcı'nın ne zaman ve nereden uzaya gideceğine ilişkin bilgiler yakından takip ediliyor. Pilot Yüzbaşı Alper Gezeravcı ve beraberindeki 3 farklı ülke vatandaşının uzay yolculuğuna çok az bir zaman kaldı. Peki Türk Astronot uzaya ne zaman ve nereden gidecek? Uzaya fırlatma töreni saat kaçta başlayacak?
17.01.2024 Bilgi Rehberi
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları Son yılların hiç şüphesiz en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. PlayerUnknown's Battlegrounds’ın kısaltması olan PUBG bilgisayarda oynanabildiği gibi mobil üzerinden de oynanabilir. Oyunun kendisi kadar PUBG isimleri de önem taşıyor. Nicklerin oyunda önem taşımasının nedeni ise oyuncunun takıma olan bağlılığını gösteriyor. Değişik isim veya nicklerle dikkat çekmek ve etki bırakmak mobil oyunlarda önemlidir. Şekilli, havalı, güzel, Türkçe, kadın, erkek ve klan nickleri önerisi için ‘PUBG İsimleri ve Anlamları’ içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Kartel baskınında tutuklanan güzel, yüzbaşının sevgilisi çıktı!
Kartel baskınında tutuklanan güzel, yüzbaşının sevgilisi çıktı! Kolombiya polisi, ölümcül uyuşturucuları ve silahları ele geçirip genç kadını tutukladı. Ancak kadının kişisel ilişkileri gün yüzüne çıkınca ülke karıştı.
23.12.2023 Dünya
Şehit İsmail Yazıcı baba olmaya hazırlanıyordu
Şehit İsmail Yazıcı baba olmaya hazırlanıyordu Iırak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’nın (31) acı haberi, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde aile apartmanında yaşayan eşi Seda Yazıcı (31) ve annesi Miyase Yazıcı ile 3 kardeşine ulaştı. Şehit Yazıcı'nın 4 ay önce evlendiği, eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📌 Az önce deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📌 Az önce deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD Meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından vatandaşlar ile paylaşılmaya devam ediyor. Son dönemde İstanbul'da hissedilen birçok deprem meydana geliyor. Yaşanan depremlerin merkez üssü, derinlik, ve depremin büyüklüğüne ilişkin bilgiler paylaşılıyor. Peki En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
20.12.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Yüzbaşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.