Yüzme

Yüzme

Son dakika yüzme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yüzme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yüzme haber sayfamızda...

Yüzme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.255 yüzme haberi bulunmuştur.
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil Sarıgazi Kemal Ayyıldız Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın iştirakiyle Sancaktepe'de açıldı. Açılışta konuşan Bakan Bak, “Bize çalışan adam lazım. Tatile giden adam lazım değil. Bize Murat Kurum lazım” dedi.
18.03.2024 Gündem
Bakan Bak'tan Bolu'ya stadyum sözü!
Bakan Bak'tan Bolu'ya stadyum sözü! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bolu Atatürk Stadyumu’nda sporculara seslenerek, “Bolu stadyumunu güzel bir stadyumla yenileyeceğiz” dedi.
17.03.2024 Diğer
Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri Bakan Bak'ın katılımı ile açıldı
Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri Bakan Bak'ın katılımı ile açıldı Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde hizmet verecek olan Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Biz başkaları gibi değiliz, tatilde gezmeyiz, tatil bilmeyiz, eser üretiriz ve eserler yaparız. Tüm tesisler ortada, saha, stadyum, havuzlar var. Hizmet bizde, eser bizde” dedi.
16.03.2024 Gündem
Bakan Bak’tan Bolu’ya stadyum sözü: Hayırlı olsun!
Bakan Bak’tan Bolu’ya stadyum sözü: Hayırlı olsun! Bolu Atatürk Stadyumu'nda sporculara seslenen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kentte yaşayanlara güzel haberi verdi.
16.03.2024 Gündem
'Kepez'de prestijli caddeler olacak'
'Kepez'de prestijli caddeler olacak' Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleriyle iftar sofrasında buluşan AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, 'Kepez'de cazibe merkezi olacak prestijli caddeler yapacağız.' dedi.
16.03.2024 Gündem
Yeni Titanik’te Türk hamamı
Yeni Titanik’te Türk hamamı İngiltere’den 1912’de ABD’ye giderken Atlas Okyanusu’nda batan ve 1.514 kişiye mezar olan “Titanik” yolcu gemisinin yenisinin yapılacağı açıklandı.
15.03.2024 Gündem
Bakan Bak duyurdu: 100 sporcuyla Paris Olimpiyatları'nda olacağız
Bakan Bak duyurdu: 100 sporcuyla Paris Olimpiyatları'nda olacağız Bursa'nın Kestel ilçesinde, Kestel İlçe Stadyumu Tartan Zemin Seremonisine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak; spor kulüpleri, milli sporcular, gönüllü gençler ve üniversite öğrencileri ile iftarda buluştu.
14.03.2024 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Tüm tezviratlara rağmen, ‘Atatürk’ün ismini kaldıracaksınız, şöyle yapacaksınız, böyle yapacaksınız’ demelerine rağmen, biz iş yaparız. Lafla peynir ekmek gemisi yürümez, işlerle yürür. Dolayısıyla biz hep iş yaparız, hizmet yaparız eser üretiriz. Türkiye’nin dört bir yanında eserlerimiz var. Kazandırdığımız eserler ortada. Ülkemiz bir spor devrimi yaşıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, son 22 yılda yapılan eserler ortada” dedi.
14.03.2024 Gündem
Eski eşine dehşeti yaşattı! Şok savunma: İstesem her zaman öldürürüm
Eski eşine dehşeti yaşattı! Şok savunma: İstesem her zaman öldürürüm Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde 2 Eylül 2023 tarihinde eski eşi Elif Gedik’i (35) bıçaklayan tutuklu sanık Halil Karabıyık’ın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık Halil Karabıyık savunmasında, “Öldürme gibi bir niyetim olmasaydı bıçağı belden aşağı ayaklarına doğru sallamazdım, boynuna, kalbine saplardım. Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm” dedi.
14.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Mal varlığımı açıklayan ilk büyükşehir başkan adayı oldum
Mansur Yavaş: Mal varlığımı açıklayan ilk büyükşehir başkan adayı oldum Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ben mal varlığımı tüm detayları ile açıklayan ilk büyükşehir başkan adayı oldum. Göreve başlarken neydi, şimdi ne? Bunların hepsi yazıyor. Bunu duyurmamıza rağmen hala rakiplerimizden tık yok. Dün duydunuz yine, 'Yapacağım, edeceğim' dedi. Herhalde saymakla meşgul daireleri" dedi.
13.03.2024 Gündem
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Adana adayı: Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz
AK Parti'nin Adana adayı: Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz Kozan ve İmamoğlu ilçelerinde seçim ofisi açan AK Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, "Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz" dedi.
11.03.2024 Gündem
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı
Orucu Bozan Şeyler: Oruç Hangi Durumlarda Bozulur ve Kaza Gerektirir? Diyanet açıkladı Ramazan ayı 2023 yılında da geldi çattı. İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek ayda milyonlarca kişi oruç ibadetini yerine getirecek. Ancak orucunu riske atmak istemeyenlerin merak konusu orucu bozan ve bozmayan şeyler oluyor. Müslümanlara farz kılan orucu bozan durumlar ile ilgili Diyanet tarafından açıklama geldi. Orucu bozan durumlar nelerdir? Orucu bozan ve bozmayan şeyler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
11.03.2024 Dini Bilgiler
Mansur Yavaş: Ülkemiz için yeni şampiyonlar yetişecek
Mansur Yavaş: Ülkemiz için yeni şampiyonlar yetişecek ABB Başkanı Yavaş, Keçiören ilçesinde Altınpark 100'üncü Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin açılışına katıldı.
10.03.2024 Gündem
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum müjdesi
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum müjdesi Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş'a 12 bin 500 kapasiteli stadyum yapacaklarını açıkladı.
10.03.2024 Diğer
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum sözü!
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum sözü! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş'a 12 bin 500 kişilik bir stadyum yapacaklarını belirterek, "12 bin 500 kişilik yaşayan bir stadın ihalesini en kısa sürede yapıp Maraş'a kazandıracağız" dedi.
10.03.2024 Gündem
İstanbul'daki bisiklet organizasyonu Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi!
İstanbul'daki bisiklet organizasyonu Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın 2024 yılını Hareketlilik Yılı ilan etmesinin ardından Türkiye’nin 81 ilinde etkinlikler düzenleyen Herkes İçin Spor Federasyonu, İstanbul’da gerçekleştirdiği etkinlikle Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Beykoz Spor Ormanı'nda 1653 bisikletle "Dünyanın En Uzun Bisiklet Hattı" oluşturuldu.
9.03.2024 Diğer
Olimpiyat hesabından Ebrar Karakurt'a jest! 'Gurur duydum'
Olimpiyat hesabından Ebrar Karakurt'a jest! 'Gurur duydum' Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt'a Olimpiyat resmi hesabından jest geldi. Ebrar paylaşımla ilgili duygularını dile getirdi.
9.03.2024 Voleybol
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
'Bu işin Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Boşnak'ı olmaz; biz bir milletiz'
'Bu işin Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Boşnak'ı olmaz; biz bir milletiz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bana, kimin oyuna talipsin diyorlar. Ben bütün siyasi partilerin oyuna talibim. Bu işin doğulusu, batılısı, Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Boşnak'ı olmaz. Biz bir milletiz' dedi.
8.03.2024 Gündem
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Selçuk Seçim Ofisi'nin açılışına katıldı.
8.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz
Bakan Bak: Yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, yeni dönemde gerçekleştireceği projelerin tanıtımını yaptı. Programa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Bahçelievler her zaman bizim kalemiz. Bahçelievler her zaman AK Parti’nin kalesi. İnşallah Dr. Hakan Bahadır ile beraber yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
6 kişiye mezar olmuştu... 'Sisli Vadi' bungalov evleri davasının ilk duruşması 14 saat sürdü
6 kişiye mezar olmuştu... 'Sisli Vadi' bungalov evleri davasının ilk duruşması 14 saat sürdü Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki geçen sene meydana gelen sel felaketinde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin hayatını kaybetmesi ile ilgili açılan davanın ilk duruşması 14 saat sürdü. Zaman zaman gerginliğin yaşandığı duruşmada tek tutuklu sanık Bülent Bayrak’ın tahliye talebi reddedildi.
8.03.2024 Gündem
Bakan Bak 'Spor Söyleşisi' programında gençlerle bir araya geldi
Bakan Bak 'Spor Söyleşisi' programında gençlerle bir araya geldi Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği ‘Spor söyleşisi’ programında gençlerle bir araya geldi. Söyleşide renkli ve samimi anlar yaşanırken, etkinliğe eski milli futbolcular Semih Şentürk ile Ümit Karan da katıldı.
6.03.2024 Gündem
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel 37 projesinin detaylarını anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel 37 projesinin detaylarını anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel basın toplantısında projelerini tek tek anlattı.
6.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yüzme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.