İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe...
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
21.03.2024 Gündem
100. yılda 100 kadın aday
100. yılda 100 kadın aday 31 Mart’ta 30’u büyükşehir 80 il, 748 ilçe ve 150 beldede seçime katılacak İYİ Parti, Yüksek Seçim Kurulu’nun ilan ettiği kesinleşen aday listelerine göre, Cumhuriyetin 100. yılında 100 kadın aday ile seçmenden oy isteyecek. 
10.03.2024 Gündem
18 bebek hayata ‘Merhaba’ dedi
18 bebek hayata ‘Merhaba’ dedi Ülke genelinde yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen 18 bebek ailelerine büyük mutluluk yaşattı.
2.01.2024 Gündem
9 gün sürecek Sur Kültür Yolu Festivali başlıyor
9 gün sürecek Sur Kültür Yolu Festivali başlıyor Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca organize edilen Sur Kültür Yolu Festivali, yarından itibaren Diyarbakır'da başlayacak. Festival 9 gün boyunca devam edecek.
13.10.2023 Kültür Sanat
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, düzenlenen Kültür Yolu Festivali ile ilgili CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Şehirlerin tüm dünyada olduğu gibi değerinin artırmasını da hedeflediklerini belirten Bakan Ersoy, festivalin bir dünya markası olmasını istediklerini söyledi.
19.08.2023 Haberler
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, düzenlenen Kültür Yolu Festivali ile ilgili CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Şehirlerin tüm dünyada olduğu gibi değerinin artırmasını da hedeflediklerini belirten Bakan Ersoy, festivalin bir dünya markası olmasını istediklerini söyledi.
19.08.2023 Gündem
Kültür Yolu Festivalleri'in ikinci durağı: Trabzon ve Erzurum
Kültür Yolu Festivalleri'in ikinci durağı: Trabzon ve Erzurum Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin, Trabzon ve Erzurum'da 19-27 Ağustos'ta düzenlenecek Sümela ve Palandöken Festivalleri ile devam edeceğini duyurdu.
16.08.2023 Kültür Sanat
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
Cansiperane çalışma sonunda güzel haber
Cansiperane çalışma sonunda güzel haber Diyarbakır’da enkaz altındakilere ulaşma çalışmaları aralıksız sürerken, yakınları da umutla bekliyor. 120 vatandaşın yaşamını yitirdiği kentte depremden saatler sonra müjdeli haberler de geliyor.
8.02.2023 Gündem
Güzel haberler peş peşe geldi! 30 saat sonra sağ salim çıkarıldılar
Güzel haberler peş peşe geldi! 30 saat sonra sağ salim çıkarıldılar Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından enkaz kaldırma çalışmaları devam eden Diyarbakır’dan, Kahramanmaraş’tan, Gaziantep’ten, Adıyaman’dan 30 saat sonra bile güzel haberler geldi. Hatay'da yıkılan binanın enkazından 30 yaşındaki Hülya Yılmaz ve 6 aylık bebeği Ayşe Vera Yılmaz ise 29 saat sonra sağ çıkarıldı.
7.02.2023 Haberler
İlk isteği bu oldu! Ayaz ile ablası Ece Su enkazdan çıkarıldı
İlk isteği bu oldu! Ayaz ile ablası Ece Su enkazdan çıkarıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından enkaz kaldırma çalışmaları devam eden Diyarbakır’dan, Kahramanmaraş’tan, Gaziantep’ten, Adıyaman’dan 30 saat sonra enkaz altından mucizeler haberler geldi. Hatay’da depremde yıkılan binanın enkazında kalan Ayaz ile ablası Ece Su, gece saatlerinde ekipler tarafından kurtarıldı.
7.02.2023 Gündem
Ulusal Mimarlık Ödülleri 2022
Ulusal Mimarlık Ödülleri 2022 Mimarlar Odası tarafından 1988 yılından bu yana iki yılda bir organize edilen Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri Programı’nın 2022 yılı sonuçları açıklandı. Yapı ve Koruma dallarında ödül alan 6 yapıyı sizler için derledik.
30.05.2022 Vitrin
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daima sanatçılarımızın yanında yer aldık
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daima sanatçılarımızın yanında yer aldık Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla iftar programında bir araya geldi.  Erdoğan, "İlhamını bu topraklardan, bu milletten, bu medeniyetten alan hiçbir sanat eserinin başarısız olmayacağına inanıyorum" dedi. Emine Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Sanat camiamızın değerli isimleri ile iftar programımızda bir araya gelerek hoş sohbetli bir akşamı geride bıraktık." ifadelerini kullandı.
16.04.2022 Siyaset
Bingöl şehitlerine veda
Bingöl şehitlerine veda Bingöl'de mühimmat sevkiyatı sırasında yaşanan patlamada şehit olan Özel Harekat Polisi Birol İli ve Necati Aygün son yolculuğuna uğurlandı. Birol İli için Erzurum'da düzenlenen törene eşinin özel harekatçı kıyafetleriyle katılan Merve İli, "Biliyor musunuz dün bizim evlilik yıl dönümümüzdü. Kendisi bana armağan olarak şehadetini verdi" diyerek ağladı. Polis memuru Necati Aygün için ise memleketi Aydın'ın Çine ilçesinde, tören düzenlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı cenaze töreninde, Gülçimen Aygün, "Beni bırakıp nereye gidiyorsun?" diyerek eşinin ardından gözyaşı döktü.
23.03.2022 Gündem
Üç Kız Kardeş Sadık kimdir, gerçek adı nedir? Sadık'ı oynayan Reha Özcan kaç yaşında, eşi kim?
Üç Kız Kardeş Sadık kimdir, gerçek adı nedir? Sadık'ı oynayan Reha Özcan kaç yaşında, eşi kim? Başarılı oyuncu Reha Özcan, Üç Kız Kardeş adlı dizide Sadık rolü ile sevenleri karşısına çıkıyor. Dizide kendisine İclal Aydın eşlik ediyor. Sadık'ı oynayan Reha Özcan'ın hayatına dair detaylar araştırılmaya başladı. Oyuncu, Bingöl'de doğdu ve eğitimini de Mimar Sinan'da tamamladı. İşte, Reha Özcan dizileri ve hayatı...
22.02.2022 Cadde
İlayda Alişan kaç yaşında kimdir? İlayda Alişan aslen nereli?
İlayda Alişan kaç yaşında kimdir? İlayda Alişan aslen nereli? İlayda Alişan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan İlayda Alişan, Bir Çocuk Sevdim, Çukur, Şampiyon gibi dizilerde rol aldı. 1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu babasının arkadaşı tarafından ajansına haber verilmeden kayıt edilmesi ile küçük yaşlardan itibaren sektöre adım atmıştır. İşte İlayda Alişan hakkında merak edilenler...
1.01.2022 Cadde
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, gerçek adı nedir? Kırmızı Oda oyuncusu İlayda Alişan kimdir?
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, gerçek adı nedir? Kırmızı Oda oyuncusu İlayda Alişan kimdir? Kırmızı Oda dizisi her hafta cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor. Kırmızı Oda'nın 2.sezon oyuncularından biri ise İlayda Alişan oldu. Kırmızı Oda dizisinde Süveyda karakterine İlayda Alişan hayat veriyor. Peki Kırmızı Oda İlayda Alişan kimdir?
22.10.2021 Cadde
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, gerçek adı nedir? İlayda Alişan kimdir?
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, gerçek adı nedir? İlayda Alişan kimdir? Kırmızı Oda dizisine İlayda Alişan'ın hayat verdiği Süveyda karakteri damga vuruyor. 19 yaşında olan Süveyda karakteri ilk kez 6 yaşında evden kaçmıştır. İlayda Alişan'ın yaşamı merak ediliyor. Peki Kırmızı Oda Süveyda karakterini canlandıran İlayda Alişan kimdir?
8.10.2021 Cadde
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, hikayesi ve gerçek adı nedir? Kırmızı Oda İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında?
Kırmızı Oda Süveyda kimdir, hikayesi ve gerçek adı nedir? Kırmızı Oda İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda Süveyda hikayesi ile izleyicilerin dikkatini çekti. Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde Süveyda karakterini oyuncu İlayda Alişan hayat veriyor. Peki Kırmızı Oda Kırmızı Oda Süveyda kimdir ve hikayesi nedir? İlayda Alişan kimdir?
24.09.2021 Cadde
İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? İlayda Alişan dizileri
İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? İlayda Alişan dizileri İlayda Alişan kaç yaşında? Son olarak Masumiyet dizisinde Ela karakterini canlandıran İlayda Alişan rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile el ele görüntülenmesinin ardından merak edilmeye başlandı. Peki, İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? İşte İlayda Alişan'ın hayatı...
4.06.2021 Cadde
İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Serkay Tütüncü ile aşk mı yaşıyor?
İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Serkay Tütüncü ile aşk mı yaşıyor? İlayda Alişan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Fox TV ekranında yayınlanan Masumiyet dizisinde Ela karakterine hayat veren İlayda Alişan'ın dizide rol arkadaşı olan Serkay Tütüncü ile aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddiaların ardından İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında soruları gündeme geldi. İşte İlayda Alişan hakkında merak edilenler...
25.05.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri