Zafer Biryol

Zafer Biryol

Türk eski futbolcu.   Kulüp kariyeri   Beşiktaş altyapısında futbola başlayan Zafer Biryol, Beşiktaş'ta profesyonel oldu. Daha sonra Mersin İdman Yurdu, Edirnespor, Yeni Salihlispor ve Şekerspor'da forma giydi. Şekerspor'da oynarken 2000-2001 sezonunda attığı 20 golle dikkatleri üzerine çeken Zafer Biryol, Süper Lig'de Göztepe'ye oradan da Konyaspor'a transfer oldu. Konyaspor forması ile 2003-2004 sezonunda 33 maçta 25 dolle gol kralı olan Biryol, bu performansı ile 2005-2006 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu. Burada fazla forma şansı bulamayan Biryol, 2006 yılında Fenerbahçe'den Bursaspor'a transfer oldu. Çaykur Rizespor forması da giydi. TFF 2.Lig ekiplerinden Konya Şekerspor, 2009-2010 sezonunda Altay Spor Kulübü'nde forma giyen Zafer Biryol ile anlaştı. 2010 yılından itibaren Konya Şekerspor forması giymeye başladı. Kısa bir süre sonra futbolculuk kariyerini Konya Şekerspor'da noktaladı. Futbolu bıraktıktan sonra Kanada'ya yerleşen Biryol, Toronto'da kendisine ait futbol okulu kurdu.

Zafer Biryol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 508 zafer biryol haberi bulunmuştur.
Eski futbolcuların yeniden görülen FETÖ davasında karar
Eski futbolcuların yeniden görülen FETÖ davasında karar FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin eski milli futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral ve Ömer Çatkıç hakkında yeniden görülen davada yeni gelişme yaşandı.
6.03.2023 Gündem
FETÖ üyesi eski futbolcu Beylikdüzü’nde yakalandı
FETÖ üyesi eski futbolcu Beylikdüzü’nde yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski futbolcu Ersin Güreler Beylikdüzü’nde yakalandı.
22.10.2022 Gündem
Eski futbolcu Biryol FETÖ’den tutuklandı
Eski futbolcu Biryol FETÖ’den tutuklandı FETÖ’ye üye olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski futbolcu Zafer Biryol, Büyükçekmece’de saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı.
21.10.2022 Siyaset
FETÖ'nün futbol yapılanmasına operasyon: Zafer Biryol yakalandı
FETÖ'nün futbol yapılanmasına operasyon: Zafer Biryol yakalandı İstanbul'da FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan eski futbolcu Zafer Biryol yakalandı.
20.10.2022 Haberler
FETÖ'nün futbol yapılanmasına operasyon: Zafer Biryol yakalandı
FETÖ'nün futbol yapılanmasına operasyon: Zafer Biryol yakalandı İstanbul'da FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan eski futbolcu Zafer Biryol yakalandı.
20.10.2022 Gündem
FETÖ'nün ünlü isimleri de hesap verdi!
FETÖ'nün ünlü isimleri de hesap verdi! Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) yargısal darbeye teşebbüs girişimi olarak kabul edilen 17-25 Aralık süreci ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmalarla mahkemelerde yapılan yargılamalarda birçok ünlü isim de sanık veya şüpheli olarak yer aldı.
13.07.2020 Gündem
Eski futbolculara FETÖ'den verilen hapis cezasının gerekçesi  açıklandı
Eski futbolculara FETÖ'den verilen hapis cezasının gerekçesi açıklandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) futbol yapılanmasına ilişkin davada, 3'ü etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan 6 eski futbolcuya "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan verilen hapis cezası hükmünün gerekçesi açıklandı.
1.07.2020 Futbol
Son dakika... FETÖ’nün futbol yapılanması davasında karar açıklandı
Son dakika... FETÖ’nün futbol yapılanması davasında karar açıklandı Son dakika gelen bilgilere göre; FETÖ’nün futbol yapılanması davasında mahkeme kararını açıkladı. Eski futbolcular Bekir İrtegün, Ömer Çatkıç ve Uğur Boral, “örgüt üyesi olmak” suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Eski antrenör İsmail Şengül, Ersin Güreler ve Zafer Biryol “örgüt üyesi olmak” suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
20.01.2020 Gündem
Eski futbolcular hakkında savcıdan indirimli mütalaa
Eski futbolcular hakkında savcıdan indirimli mütalaa FETÖ’nün futbol yapılanması davasında savcı esas hakkında görüşünü açıkladı...
11.12.2019 Gündem
FETÖ’nün futbol yapılanmasında savcı hapis istedi
FETÖ’nün futbol yapılanmasında savcı hapis istedi Eski milli futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yargılandığı FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin davada, savcı mütalaasını açıkladı.
10.12.2019 Gündem
FETÖ'nün futbol yapılanması davası!
FETÖ'nün futbol yapılanması davası! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) futbol yapılanmasına ilişkin, eski futbolcular Bekir İrtegün, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç, Uğur Boral, Ersin Güreler ve antrenör İsmail Şengül'ün, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan onbeşer yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, dosyanın mütalaa hazırlanması için cumhuriyet savcılığına gönderilmesine karar verildi.
3.07.2019 Gündem
Eski futbolcuya tahliye kararı!
Eski futbolcuya tahliye kararı! FETÖ’nün futbol yapılanması davası kapsamında tutuklu yargılanan eski futbolcu Zafer Biryol, 18 ay sonra tahliye edildi, hakkında yurt dışına çıkış yasağı konuldu.
24.05.2019 Gündem
FETÖ'den yargılanan Zafer Biryol tahliye edildi
FETÖ'den yargılanan Zafer Biryol tahliye edildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) futbol  yapılanmasına ilişkin, eski futbolcular Bekir İrtegün, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç,  Uğur Boral, Ersin Güreler ve antrenör İsmail Şengül'ün, "silahlı terör örgütüne  üye olmak" suçundan 15'er yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, tutuklu  sanık Zafer Biryol'un tahliyesine karar verildi.
23.05.2019 Gündem
Güneş, 5 bin 512 gün sonra aynı heyecanı yaşayacak
Güneş, 5 bin 512 gün sonra aynı heyecanı yaşayacak A Milli Futbol Takımı'nda 2. kez göreve gelen Şenol Güneş, 22 Mart’ta oynanacak Arnavutluk maçıyla tam 5 bin 512 gün sonra tekrar ay-yıldızlı takımın başında sahaya çıkma heyecanı yaşayacak.
1.07.2020 Milli Takım
Engin Benli kimdir?
Engin Benli kimdir? Engin Benli kimdir? Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan Engin Benli eğitimini Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarında 1995 yılında tamamladı. İşte Engin Benli ile ilgili merak edilenler.
24.01.2019 Gündem
Emre Belözoğlu’na FETÖ soruşturması
Emre Belözoğlu’na FETÖ soruşturması FETÖ’nün futbol yapılanmasına ilişkin 6 eski futbolcu hakkında açılan davada mahkemenin sorusuna yanıt gönderen savcılık, Başakşehir Futbol Kulübü’nün futbolcusu Emre Belözoğlu hakkında FETÖ soruşturması yürütüldüğünü bildirdi
11.01.2019 Gündem
Ünlü futbolcular hakkında FETÖ iddialarıyla ilgili flaş açıklama
Ünlü futbolcular hakkında FETÖ iddialarıyla ilgili flaş açıklama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından FETÖ futbol yapılanması davasına yönelik açıklama geldi.
1.07.2020 Futbol
Flaş karar! İtirafçı Bekir İrtegün'ün ifadeleri sonrası...
Flaş karar! İtirafçı Bekir İrtegün'ün ifadeleri sonrası... Futbolda FETÖ soruşturmasında itirafçı olan Bekir İrtegün'ün ifadeleri sonrası birçok ünlü futbolcu ve teknik adamın ifadesinin alınmasına karar verildiği öğrenildi.
1.07.2020 Futbol
Son dakika: Arda Turan'a FETÖ soruşturması!
Son dakika: Arda Turan'a FETÖ soruşturması! FETÖ’nün futboldaki yapılanmasına son dakika gelişmesi! Futbolcular Emre Belözoğlu, Arda Turan, Okan Buruk, Antalyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz hakkında İstanbul Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı.
18.10.2018 Gündem
Eski futbolcu Çatkıç’a tahliye
Eski futbolcu Çatkıç’a tahliye FETÖ’nün futbol yapılanmasına ilişkin eski futbolcular Bekir İrtegün, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç, Uğur Boral, Ersin Güreler ve antrenör İsmail Şengül’ün, ‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan 15’er yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın görülmesine başlandı.
16.10.2018 Gündem
FETÖ'den yargılanan Ömer Çatkıç’ın tahliyesine karar verildi
FETÖ'den yargılanan Ömer Çatkıç’ın tahliyesine karar verildi Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) futbol yapılanmasına ilişkin, eski futbolcular Bekir İrtegün, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç ve Uğur Boral'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanıklardan Ömer Çatkıç'ın tahliyesine hükmedildi.
1.07.2020 Futbol
Son dakika... Eski futbolcular hakkında FETÖ'den 15'er yıl hapis talebi!
Son dakika... Eski futbolcular hakkında FETÖ'den 15'er yıl hapis talebi! FETÖ’nün futbol yapılanmasına ilişkin soruşturma tamamlanarak eski futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral,  Zafer Biryol, Ersin Güreler, eski milli kaleci Ömer Çatkıç, İsmail Şengül hakkında ‘silahlı terör örgütü üyeliği’ suçundan 15 yıla kadar hapisle dava açıldı. Bekir İrtegün ve Uğur Boral itirafçı olarak verdikleri ifadelerinde; Fenerbahçe’de oynadıkları süre içerisinde Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Orhan Şam, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Tuncay Şanlı, Serdar Kulbilge, Kerim Zengin’in Ali Şenel isimli kişinin yapmış olduğu sohbetlere katıldıklarını anlattılar.
13.06.2018 Gündem
Fenerbahçe şampiyon oldu ama Taçsız Kral...
Fenerbahçe şampiyon oldu ama Taçsız Kral... Galatasaray ve Türk futbolunun Taçsız Kral'ı Metin Oktay'ı saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz...
30.06.2020 Galatasaray
3 büyüklerdeki FETÖ'cü futbolcular için soruşturma!
3 büyüklerdeki FETÖ'cü futbolcular için soruşturma! Gözaltına alındıktan sonra itirafçı olan eski futbolcu Uğur Boral'ın ifadesinde, kendi döneminde katıldığı çok sayıda sohbette yer alan futbolcuların adını savcılığa tek tek verdiği öğrenildi. Boral'ın itiraflarında önemli futbolcuların adının geçtiği öne sürülürken bu futbolculardan bazılarının hala Süper Lig'deki üç büyüklerde top koşturduğu belirlendi.
1.07.2020 Futbol
FETÖ listesinde 3 ünlü futbolcu
FETÖ listesinde 3 ünlü futbolcu FETÖ’den gözaltına alındıktan sonra etkin pişmanlıktan faydalanan eski futbolcu Bekir İrtegün, 20 kişilik FETÖ’cü futbolcuların listesini verdi. Listede, halen Süper Lig’de top koşturan 3 ünlü isim de bulunuyor
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Zafer Biryol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.