Zam Oranları

Zam Oranları

Son dakika zam oranları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zam oranları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zam oranları haber sayfamızda...

Zam Oranları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.176 zam oranları haberi bulunmuştur.
Enflasyon rakamları açıklandı: Emekli ve memurların zam oranı netleşiyor
Enflasyon rakamları açıklandı: Emekli ve memurların zam oranı netleşiyor Milyonlarca emekli ve memurun gözü kulağı enflasyon rakamlarına çevrilmişti. Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı. Emeklilerin zammı için geriye 3 veri kaldı. Peki açıklanan enflasyon rakamı ile birlikte emekliler ne kadarlık zammı garantilemiş oldu? İşte detaylar...
3.04.2024 Haberler
Enflasyon rakamları açıklandı: Emekli ve memurların zam oranı netleşiyor
Enflasyon rakamları açıklandı: Emekli ve memurların zam oranı netleşiyor Milyonlarca emekli ve memurun gözü kulağı enflasyon rakamlarına çevrilmişti. Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı. Emeklilerin zammı için geriye 3 veri kaldı. Peki açıklanan enflasyon rakamı ile birlikte emekliler ne kadarlık zammı garantilemiş oldu? İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
Zamlı maaşların ardından emeklilerin gözü ikramiyelere çevrildi: İki formül masada!
Zamlı maaşların ardından emeklilerin gözü ikramiyelere çevrildi: İki formül masada! 2024 yılı zamlı maaşların belli olmasının ardından gözler ikramiye ödemelerine çevrildi. Son olarak ikramiyeler 1100 TL’den 2000 TL’ye çıkarılmıştı. Yeni dönemde ikramiyelere bir artış yapılması bekleniyor. İki farklı formül gündeme geldi. İşte detaylar...
5.02.2024 Ekonomi
Emekliye ek zam Resmi Gazete’de
Emekliye ek zam Resmi Gazete’de En düşük emekli maaşını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya yükselten ve Bağ-Kur ve SGK emeklilerin zam oranını 49,25 olarak güncelleyen İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.
3.02.2024 Ekonomi
Milyonlarca emeklinin gözü zam farklarında! Ödemeler ne zaman yapılacak?
Milyonlarca emeklinin gözü zam farklarında! Ödemeler ne zaman yapılacak? 13.5 milyon emekli ek zam ödemelerini merakla bekliyor. SSK ve Bağkur emeklilerinin alacağı yüzde 11.68’lik zam farkı var. İlgili düzenleme Meclis’ten geçmişti. Peki ödemeler ne zaman yapılacak?
1.02.2024 Haberler
Milyonlarca emeklinin gözü zam farklarında! Ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar...
Milyonlarca emeklinin gözü zam farklarında! Ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar... 13.5 milyon emekli ek zam ödemelerini merakla bekliyor. SSK ve Bağkur emeklilerinin alacağı yüzde 11.68’lik zam farkı var. İlgili düzenleme Meclis’ten geçmişti. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar...
1.02.2024 Ekonomi
Son dakika: SSK ve Bağkur emeklilerinin ek ödemeleri ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan'dan kritik açıklama
Son dakika: SSK ve Bağkur emeklilerinin ek ödemeleri ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan'dan kritik açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan SSK ve Bağkur emeklilerinin fark ödemeleri için önemli açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Ekonomi
Kalem kalem emekli aylıkları! En düşük emekli aylığına ne kadar zam yansıyacak? İşte tüm detaylar...
Kalem kalem emekli aylıkları! En düşük emekli aylığına ne kadar zam yansıyacak? İşte tüm detaylar... Düşük aylıkların yükseltilmesi, kök aylıkların değiştirilmesiyle değil, Hazine tarafından tamamlama yöntemiyle yapılacak. İşte emekli aylıklarıyla ilgili merak edilen tüm soruların cevapları...
25.01.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan 'güzel haberi paylaşmak istiyorum' diyerek duyurdu: SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 49,25'lik zam
Bakan Işıkhan 'güzel haberi paylaşmak istiyorum' diyerek duyurdu: SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 49,25'lik zam Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, "SSK ve Bağ-Kur emeklilerimizin emekli aylıklarındaki artışı %49,25’e yükseltiyoruz" dedi. Bakan Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak ek zamdan kaynaklı farkların, Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra 1 hafta içerisinde ödeneceğini açıkladı.
23.01.2024 Ekonomi
İlkokul 700 bin TL’ye,  lise 1 milyon TL’ye ulaştı
İlkokul 700 bin TL’ye, lise 1 milyon TL’ye ulaştı Özel okulların açıkladığı öğrenim ücretlerine velilerin tepkisi büyük.
19.01.2024 Eğitim
Ocak farkları şubat maaşıyla ödenecek
Ocak farkları şubat maaşıyla ödenecek TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda dün AK Parti’nin devletin işverene asgari ücret desteğini 700 liraya çıkaran, kısa çalışma ödeneğini de 31 Aralık 2025’e uzatan kanun teklifi görüşüldü.
19.01.2024 Ekonomi
Emekliye ek zam Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi
Emekliye ek zam Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi Emekliye ek zam düzenlemesinin de dahil edileceği işsizlik sigortası kanun teklifinin görüşmeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.
18.01.2024 Ekonomi
Emekliye 5 puan ek zam ve alt sınır artışı
Emekliye 5 puan ek zam ve alt sınır artışı Cumhurbaşkanı Erdoğan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak 2024’ten itibaren 6 aylık artış oranının 5 puan yükseltilerek yüzde 42.6’ya çıkarıldığını açıkladı. Emekli maaşı alt sınırı da 7 bin 500 liradan 10 bin liraya yükseltildi.
17.01.2024 Ekonomi
Son dakika: Yılın ilk Kabinesi sona erdi! Emekliye ek zam için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da
Son dakika: Yılın ilk Kabinesi sona erdi! Emekliye ek zam için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Yeni yılın ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor.
16.01.2024 Gündem
Son dakika! Emekliye ek zam için gözler Kabine’de! Erdoğan açıklayacak...
Son dakika! Emekliye ek zam için gözler Kabine’de! Erdoğan açıklayacak... Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisini ilgilendiren “emekliye ek zam” düzenlemesinde artık gözler Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısına çevrilmişti. Kabine toplantısı saat 14.30 itibarıyla başladı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bugün gerçekleştirilecek kabine toplantısının ardından ek zam oranını bizzat açıklaması bekleniyor.
16.01.2024 Ekonomi
Emekliye ek zamda heyecanlı bekleyiş! İlave zam ocak maaşlarına yetişecek mi? İşte detaylar...
Emekliye ek zamda heyecanlı bekleyiş! İlave zam ocak maaşlarına yetişecek mi? İşte detaylar... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam düzenlemesi için çalışmalar tamamlandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın koordinasyonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşlarında iyileştirmeye yönelik çalışma önümüzdeki hafta Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. İlave zam ocak maaşlarına yetişecek mi? İşte cevabı...
13.01.2024 Ekonomi
AK Parti'den emeklilere ek zam açıklaması
AK Parti'den emeklilere ek zam açıklaması AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler milyonları ilgilendiren emekli maaşlarına ilişkin olarak son dakika açıklamasında bulundu. İşte detaylar...
11.01.2024 Ekonomi
EMEKLİYE ZAM HABERLERİ: EMEKLİ MAAŞINA EK ZAM GELECEK Mİ? Kök maaş düzenlemesinde son durum ne? 2024 En düşük emekli maaşı haberleri
EMEKLİYE ZAM HABERLERİ: EMEKLİ MAAŞINA EK ZAM GELECEK Mİ? Kök maaş düzenlemesinde son durum ne? 2024 En düşük emekli maaşı haberleri Emekli maaşı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 2024 yılı ile birlikte son 6 ayın enflasyon farkının açıklanmasının ardından memur ve emekli zam oranları netleşti. SSK ve Bağkur emeklileri yüzde 37.57 zam alırken; memur ve memur emeklileri 49.25 zam aldı. SSK ve Bağkur emeklileri için ek zam olacak mı? En düşük emekli maaşında değişiklik olur mu? Kök maaş düzenlemesi ile ilgili gelişmeler araştırılmaya devam ediyor.
10.01.2024 Bilgi Rehberi
En düşük emekli maaşında zam hesabı değişti: İşte masadaki rakam!
En düşük emekli maaşında zam hesabı değişti: İşte masadaki rakam! Son 6 ayın enflasyon farkına göre SSK ve Bağkur emeklileri yüzde 37.57 oranında zam alırken, memur ve memur emeklileri toplu sözleşme ile birlikte yüzde 49.25 oranında zammı hak etti. Memur, memur emeklisi ile SSK ve Bağkur emeklilerinin zam oranında 11-12 puanlık bir fark bulunuyor. Bu kapsamda SSK ve Bağkur emeklileri için bir ek zam beklentisi oluştu. Peki emekli maaşı düşük olanların kök maaşlarında bir değişiklik olacak mı? İşte detaylar..
10.01.2024 Ekonomi
Sitelerde aidat krizi! 120 bin TL'ye ulaştı...
Sitelerde aidat krizi! 120 bin TL'ye ulaştı... Asgari ücret artışının ardından sitelerde yönetim kurulları toplanmaya başladı. Yüzde 40 ila yüzde 150 arasında aidat zammı yapılıyor. Kiralarla yarışan aidat nedeniyle bazı konut sahipleri ve kiracılar sitelerden uzaklaşıyor.
10.01.2024 Ekonomi
61/1-A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N Trafik Ceza Kodları Nedir? Cezaları Ne Kadardır? (2024)
61/1-A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N Trafik Ceza Kodları Nedir? Cezaları Ne Kadardır? (2024) Trafik kurallarına uymayıp hem hayati risk oluşturan hem de trafiğin akışını geciktiren sürücülere bazı idari cezalar verilmektedir. Bu cezaların maddi boyutu ise yapılan hataya bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Peki, 61/1-a-b-c-d-e-f-g-h-ı-j-k-l-m-n trafik ceza kodları nedir ve bu cezalar 2024 yılında ne kadar olmuştur? İşte ilgili trafik cezasına dair tüm detaylı bilgiler.
9.01.2024 Trafik Cezaları
Emekli, memur ve asgari ücret artışı sonrası gözler özel sektörde! İşte yeni zam tahmini
Emekli, memur ve asgari ücret artışı sonrası gözler özel sektörde! İşte yeni zam tahmini Yeni yılın gelmesi ile birlikte çalışan, emekli, memur pek çok kesimin zam oranları belli oldu. Asgari ücrete yüzde 49.11, memur ve memur emeklisine yüzde 49.25 oranında zamlar yapıldı. Geride bir tek özel sektör çalışanlarının yeni maaşları kaldı. Peki özel sektöre ne kadar zam olacak? Asgari ücretin üzerinde maaş alanlar ne kadar zam alacak? İşte detaylar...
9.01.2024 Ekonomi
Gözler emekli zammında! ‘Refah payı’ mı ‘kök’lü çözüm mü?
Gözler emekli zammında! ‘Refah payı’ mı ‘kök’lü çözüm mü? Memur emeklilerinin yeni yıl zammı yüzde 49 olurken, Bağ-Kur ve SSK emeklilerinin zammı yüzde 37’de kaldı. Şimdi gözler Meclis’te. Kök aylıklarda kademeli artış ve refah payı masada...
5.01.2024 Ekonomi
EMEKLİNİN GÖZÜ EK ZAMMA ÇEVRİLDİ! 💥 SSK, BAĞKUR emeklisine ek zam yapılacak mı? En düşük emekli maaşı kaç liraya yükselecek?
EMEKLİNİN GÖZÜ EK ZAMMA ÇEVRİLDİ! 💥 SSK, BAĞKUR emeklisine ek zam yapılacak mı? En düşük emekli maaşı kaç liraya yükselecek? Emekli maaş zam oranları açıklandı. Aralık ayı enflasyon verisininin açıklanması ile birlikte SSK, Bağkur emeklilerinin alacağı zam oranı 37,57 olarak açıklandı. Milyonlarca emeklinin gözü kulağı yapılacak olan ek zamma çevrildi. Asgari ücrete % 49, memur ve memur emeklisine 49,25'lik zammın ardından emekliler yapılacak seyyanen zam veya refah payı artışına çevirdi. Peki Emekliye ek zam yapılacak mı?
4.01.2024 Bilgi Rehberi
2024 MEMUR MAAŞLARI TABLOSU SON DAKİKA: En düşük memur maaşı ne kadar, kaç TL oldu? Hangi memur ne kadar maaş alacak? (MEMUR ZAMMI 2024)
2024 MEMUR MAAŞLARI TABLOSU SON DAKİKA: En düşük memur maaşı ne kadar, kaç TL oldu? Hangi memur ne kadar maaş alacak? (MEMUR ZAMMI 2024) Memur zammı belli oldu. 2024 Ocak ayından itibaren uygulanmaya başlayacak zam oranları netleşti. Asgari ücrete gelen yüzde 49'luk zammın ardından gözler memur maaşındaydı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur ve emeklilere yapılacak zam oranı da belirlendi. Uzman doktor, öğretmen, akademisyen, polis memuru maaşı ne kadar oldu? İşte 2024 zamlı memur maaşları tablosu.
4.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Zam Oranları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.