Zamanlar

Zamanlar

Son dakika zamanlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zamanlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zamanlar haber sayfamızda...

Zamanlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.629 zamanlar haberi bulunmuştur.
VEDA SONRASI KAVGA! SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Merve, Aleyna, Berna ve Damla: Elenen isim hangisi oldu?
VEDA SONRASI KAVGA! SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Merve, Aleyna, Berna ve Damla: Elenen isim hangisi oldu? Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca belirlenen 4 eleme adayı düelloda müthiş bir mücadele içerisine girdiler. Adadan gitmek istemeyen yarışmacılardan hangisinin kazandığı ise merak konusu. Kritik bir eleme düellosu olan bu gecede rakipler birbirinden güçlü adaylardan oluşuyor. Kadın elemesinin gerçekleştiği bu hafta adaya kim veda etti? Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Merve, Aleyna, Berna ve Damla: Elenen isim hangisi oldu?" sorularının yanıtını arıyor. İşte bu hafta adaya veda eden isim ve eleme düellosunun özeti...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Ünlü çantacıya 18 ay hapis
Ünlü çantacıya 18 ay hapis Ünlülerin çantacısı olarak tanınan Kolombiyalı lüks çanta tasarımcısı Nancy Gonzalez Kolombiya’dan ABD’ye koruma altındaki vahşi yaşamın derileriyle yapılmış ürünleri yasadışı yollardan ithal etmekten 18 ay hapis cezasına Çarptırıldı.
24.04.2024 Ekonomi
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz'
İstifa edip bu işe girdi, topraksız yetiştiriyor! 'Yüzde 500 kâr edebiliyoruz' Özel sektördeki işinden istifa ederek topraksız tarım yapmaya başlayan Ziraat Yüksek Mühendisi Mesut Can, bu işin oldukça kazançlı olduğunu söylüyor. İşin ve pazarın iyi bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Can, "20 bin marulu çöpe atanların da olduğunu da biliyorum" diyerek topraksız tarımdan yüzde 500 nasıl kar ettiğini anlattı.
24.04.2024 Yaşam
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı 30'larında iki kadın aniden ortadan kaybolmuştu. Aileleri ne yaparsa yapsın bir türlü haber alamadı, ta ki biri gözlerden uzak çiftlikte şüpheli bir yağ varili bulana kadar. Kendini 'koyun sürüsündeki kurt' ve 'vicdan sahibi psikopat' olarak tanımlayan caninin itirafı ise tüm dünyanın kanını dondurdu.
24.04.2024 Yaşam
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı!
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı! Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Sadettin Saran suskunluğunu bozdu. Saran, Antonio Conte ile anlaştığına yönelik iddialara cevap verdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık'
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık' Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin suskunluğunu bozdu. Nuri Şahin, Antalyaspor günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
23.04.2024 Antalyaspor
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık Milliyet’in bu hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel konukları Kanal D'nin ilgiyle izlenen Yargı dizisinin minik oyuncuları oldu. Canlandırdıkları Mercan ve Elif karakteriyle seyircilerin hayranlıkla izlediği Eylül Uğuz ve Gece Işık Demirel hem oyunculuğa nasıl başladıklarını anlattı hem de Yargı dizisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.
23.04.2024 Gündem
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
Bir Zamanlar Geliyor vatman...
Bir Zamanlar Geliyor vatman... Dan dan dan çekilin yoldan, geliyor vatman...
23.04.2024 Gündem
Büyük beden modeli Ashley Graham pozuyla sosyal medyayı salladı!
Büyük beden modeli Ashley Graham pozuyla sosyal medyayı salladı! Yönetmen Justin Ervin ile evliliğinden üç yaşında bir oğlu ve 1.5 yaşında ikizleri olan, moda dünyasında kıvrımlı model akımının öncülerinden Ashley Graham, sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiriyor. Ünlü isim, son olarak yayınladığı gönderileriyle dikkatleri üzerine çekti.
22.04.2024 Cadde
Stefano Lavarini: Son topa kadar asla savaşmaktan vazgeçmedik!
Stefano Lavarini: Son topa kadar asla savaşmaktan vazgeçmedik! Fenerbahçe Opet'in şampiyonluğu sonrası başantrenör Stefano Lavarini ile yardımcı antrenör Salih Tavacı açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Voleybol
Balıkesir'de hastane tuvaletinde skandal! Gizli kamerayla yıllarca görüntü kaydetti
Balıkesir'de hastane tuvaletinde skandal! Gizli kamerayla yıllarca görüntü kaydetti Balıkesir’de, bir şahsın, çanta içine yerleştirdiği gizli kamera düzeneğiyle, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tuvaletinde yıllarca görüntü kaydettiği ortaya çıktı.
21.04.2024 Gündem
Savaşa vizörden bakmak
Savaşa vizörden bakmak Alex Garland’ın yazıp yönettiği “Civil War/İç Savaş”, ABD’yi yüzyıllar sonra bölündüğü bir savaşa sokarken temelde gazeteciliğin ne olduğunu sorguluyor
21.04.2024 Kültür Sanat
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
Eski model yıllardır sokaklarda yaşıyor! Çöpte bulduğu kıyafetleri giydi
Eski model yıllardır sokaklarda yaşıyor! Çöpte bulduğu kıyafetleri giydi Jeremy Jackson'ın eski eşi ve bir dönemin fitness modellerinden Loni Willison, Jackson'dan şiddet görmesinin ve bu nedenle boşanmalarının ardından sokaklarda yaşamaya başlamıştı. Sokağa atılan yiyeceklerle ve bir market arabasına yüklediği eşyalarıyla yaşamına devam eden Willison, Los Angeles'ta çöpten bulduğu kıyafetleri denerken görüntülendi.
20.04.2024 Cadde
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!'
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!' Son olarak final yapan Kanal D dizisi 'Dilek Taşı'nda 'Figen' karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Atakan Başsavcı ile ilişkisi hakkında konuşurken, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.
19.04.2024 Cadde
Tüm teklifleri reddediyor, evine giren şaşkına dönüyor
Tüm teklifleri reddediyor, evine giren şaşkına dönüyor Zeytinburnu’nda yaşayan 48 yaşındaki Engin Uysal, Orhan Gencebay’a duyduğu hayranlıkla 42 yıldır biriktirdiği yüzlerce eseri, müzeye çevirdiği evinin salonunda sergiliyor.
19.04.2024 Haberler
Tüm teklifleri reddediyor, evine giren şaşkına dönüyor
Tüm teklifleri reddediyor, evine giren şaşkına dönüyor Zeytinburnu’nda yaşayan 48 yaşındaki Engin Uysal, Orhan Gencebay’a duyduğu hayranlıkla 42 yıldır biriktirdiği yüzlerce eseri, müzeye çevirdiği evinin salonunda sergiliyor.
19.04.2024 Gündem
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.'
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.' Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aydın, estetik operasyon sonrası gündem olan Cenk Eren hakkında açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Cadde
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Haberler
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Mehmet Topal şampiyonluk maçını açıkladı! Fenerbahçe iddiası: Yapabilecek gücü var
Mehmet Topal şampiyonluk maçını açıkladı! Fenerbahçe iddiası: Yapabilecek gücü var Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Mehmet Topal, UEFA Konferans Ligi'ndeki Olympiakos maçı öncesi konuştu. Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren eski futbolcu dikkat çeken ifadeler kullandı.
17.04.2024 Fenerbahçe
3 basit adımda kendi yulaf sütünüzü yapın! Kaynatmak yok, beklemek yok
3 basit adımda kendi yulaf sütünüzü yapın! Kaynatmak yok, beklemek yok Bir zamanlar marketlerde oldukça nadir bulunan yulaf sütü son zamanlarda oldukça kolay bulunabiliyor. Sağlığa yararı ile bilinen yulaf sütünü satın almak yerine evinizde kendiniz de yapabilirsiniz. Nasıl mı?
17.04.2024 Püf Noktası
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul'da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor.
17.04.2024 Haberler
Blake Griffin basketbolu bıraktığını açıkladı!
Blake Griffin basketbolu bıraktığını açıkladı! NBA'in unutulmaz isimlerinden Blake Griffin basketbolu bıraktığını açıkladı.
16.04.2024 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Zamanlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.