Zambak

Zambak

Son dakika Zambak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zambak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zambak haber sayfamızda...

Zambak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 555 zambak haberi bulunmuştur.
Emekli polis memurunun sır ölümü! Ziyarete gittiği evde cesedi bulundu
Emekli polis memurunun sır ölümü! Ziyarete gittiği evde cesedi bulundu Muğla’nın Menteşe ilçesinde emekli polis memuru, ziyarete geldiği evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
15.04.2024 Gündem
Kolonyalara yoğun talep
Kolonyalara yoğun talep Gaziantep’te bayram öncesi doğal kokulardan oluşan kolonyalara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
9.04.2024 Ekonomi
Bu çiçekler sağlığınızla oynuyor! Asla evinize sokmamanınız gereken saksı çiçekleri
Bu çiçekler sağlığınızla oynuyor! Asla evinize sokmamanınız gereken saksı çiçekleri Evlerimizde bulunan bitkilerin pek çoğu aslında havayı temizleyen, oksijen üreten ve stresi azaltan özelliklere sahiptir. Ancak, bazı ev bitkileri sağlık açısından potansiyel riskler de taşıyabilir. Bu sebeple evlerimizde bulunan bazı saksı çiçekleri sağlınızdan etmemesi için dikkat etmek gerekir.
9.02.2024 Püf Noktası
Tam 30 kilo verdi! Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı
Tam 30 kilo verdi! Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer, hakkında çıkan 'bağırsaklarını yıkattı', 'mide ameliyatı oldu' iddialarına yanıt verdi. 51 yaşındaki komedyen, daha önce kilo almasına sebep olan sağlık problemini ve formda bir görüntüye sahip olmasının sırrını açıkladı.
2.02.2024 Cadde
Z ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Z Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Z ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Z Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının en çok kafasını kurcalayan konulardan birisi de isim seçme. Yeni doğacak bebeklerinin isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Bunun için ebeveynler derin bir araştırma içerisine girerler. Bazı aileler geleneksel isimleri vermek isterken bazıları da popüler, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan ve değişik isimler vermeyi tercih etmektedir. Anne ve baba adayları bunun dışında çocuklarının hayat boyu taşıyacağı isimlerin anlamlarına dikkat eder. Z harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Z ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: L Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: L Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duygularından birisi de hiç şüphesiz evlat sahibi olmak. Ancak bebek bekleyen çiftlerin sorumluluk duygusu da artıyor. Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kız bebekleri için kulağa hoş gelen, anlamları güzel olan ve modern isimleri tercih ediyorlar. Kız bebek isimleri ve anlamları konusunda detaylı bir incelemeye giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan ve keşfedilmemiş isimleri vermek istiyorlar. L harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
25 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
25 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanlar yeryüzüne geldiklerinden beri gezegenlere, takım yıldızlarına, yıldızlara, her türlü gök cismine kısaca gökyüzüne merak duymuşlardır. Bu sayede astroloji insanlar arasında yaygın bir şekilde merak haline gelmiştir. Gökyüzünde bulunan takım yıldızları burçları meydana getirmektedir. Peki, 25 Ağustos hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? İşte detaylar.
4.01.2024 Astroloji
2024 Ağustos Ayı Hangi Burç? Ağustos Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?
2024 Ağustos Ayı Hangi Burç? Ağustos Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur? 2024 yılının gelmesiyle beraber burçlarla ilgili sorular yine gündemde. Ağustos ayı hangi burçtur? Ağustos ayında doğan kişilerin özellikleri nelerdir? Ağustos ayının burç özellikleri nelerdir? İşte, Ağustos ayı burçları ile ilgili detayları sizler için derledik.
4.01.2024 Astroloji
2024 Temmuz Ayı Hangi Burç? Temmuz Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur?
2024 Temmuz Ayı Hangi Burç? Temmuz Ayında Doğanların Burcu Nedir ve Özellikleri Nasıl Olur? 2024 Temmuz ayı hangi burcu temsil etmektedir? Sorusu bu sene de en çok araştırılan konulardan birisidir. Temmuz ayı burçları ile ilgiyi bilgiyi internet sağlayıcılarından rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Peki, Temmuz ayı hangi burcu temsil eder? İşte, Temmuz ayında doğanların özellikleri hakkında detaylar...
4.01.2024 Astroloji
İngilizce İsimler 2024... En Güzel, Anlamlı Yabancı Erkek-Kız Bebek İsimleri ve Türkçe Karşılığı
İngilizce İsimler 2024... En Güzel, Anlamlı Yabancı Erkek-Kız Bebek İsimleri ve Türkçe Karşılığı Dünya üzerinden en çok konuşulan dil hiç şüphesiz İngilizce’dir. Küresel dil olan İngilizce başta Amerika olmak üzere İngiltere, Yeni Zelanda ve İskoçya gibi ülkelerin de resmi dilidir. İngilizce öğrenme aşamasında olan kişilerin ders veya metin yazımı için kendilerine İngilizce takma ad seçmeleri gerekebilir. Anne veya baba adayları kız veya erkek bebeklerine İngilizce isim vermek isteyebilir. İngilizce’de erkek ve kadınlar için birbirinden güzel isimler bulunur. Bazılarının Türkçe karşılığı benzerken bazılarının anlamı farklıdır. En güzel yabancı erkek-kadın isimleri ve Türkçe karşılığı için “İngilizce İsimler ve Anlamları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Kız arkadaşına çarpanı uyardı! Kafasından bıçaklandı
Kız arkadaşına çarpanı uyardı! Kafasından bıçaklandı Avcılar’da birlikte yürüdüğü kız arkadaşına çarpan kişiyi uyaran genç başından bıçaklandı. Saldırgan ise kaçtı.
20.12.2023 Haberler
Kız arkadaşına çarpanı uyardı! Kafasından bıçaklandı
Kız arkadaşına çarpanı uyardı! Kafasından bıçaklandı Avcılar’da birlikte yürüdüğü kız arkadaşına çarpan kişiyi uyaran genç başından bıçaklandı. Saldırgan ise kaçtı.
20.12.2023 Gündem
Ödemi söküp atıyor, şişkinlikten eser bırakmıyor! Lahanayla tüketilince bakın ne oluyor
Ödemi söküp atıyor, şişkinlikten eser bırakmıyor! Lahanayla tüketilince bakın ne oluyor Yüksek besin değerine sahip olan ve zambak familyasından olan kuşkonmaz içeriğinde bulunan vitamin ve minerallerle insan vücudunu adeta makine gibi çalıştırıyor. İyi bir ödem söktürücü olan kuşkonmazın faydaları ise saymakla bitmiyor!
12.10.2023 Genel Sağlık
İYİ Parti'de Burdur ve Yalova şoku! Peş peşe istifa kararları
İYİ Parti'de Burdur ve Yalova şoku! Peş peşe istifa kararları Burdur’da İYİ Partili yöneticiler ve üyelerden oluşan 15 kişi partilerinden istifa etti. Öte yandan İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Çınarcık İlçe Başkanı Mehmet Ali Acar'ın görevden alınmasının ardından 50 üye birden istifa etti.
6.10.2023 Gündem
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler Kullanıcı adları özellikle Instagram, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok gibi sosyal medya platformları, oyun ve forumlarda sıklıkla kullanılır. Kişinin profilini yansıtan bu kullanıcı adları bir bakıma internet kimlidir. Bu yüzden kullanıcı adı belirlerken bazı unsurlara dikkat edilmelidir. İşletmeler için açılan hesaplarda ise kitlenizi belirlemede yardımcı bir unsurdur. En güzel, cool, komik, İngilizce ve Türkçe kullanıcı adı önerileri için “Kullanıcı Adları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Lilya İsminin Anlamı Nedir? Lilya Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Lilya İsminin Anlamı Nedir? Lilya Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? En güzel okunuşa sahip isimler içerisinde Lilya geliyor. Özellikle minik yavruları için isim arayan pek çok ebeveynin karşısına çıkan bu isim, son dönemlerde oldukça popüler hale geldi. Peki Lilya isminin anlamı nedir? Lilya ne demek, hangi anlama gelir? İşte bu güzel isim için merak edilen bilgiler.
25.09.2023 Eğitim
Dükkanın önünde korkunç son! 3 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi
Dükkanın önünde korkunç son! 3 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde dükkanlarının önünde oynayan 3 yaşındaki Muhammed Ali Gülsün, otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.
18.09.2023 Gündem
Masterchef All Star’dan sürpriz bir şekilde elendi! Büşra'nın gönlünden geçen şampiyon
Masterchef All Star’dan sürpriz bir şekilde elendi! Büşra'nın gönlünden geçen şampiyon Masterchef All Star’ın favori yarışmacılarındandı… Tabağında unuttuğu kasnak yüzünden sürpriz bir şekilde elendi. Büşra Zambak hem bu mesleğe başlangıç hikayesini hem de yarışmada yaşadıklarını anlattı.
24.10.2023 Gündem
Çocukluğumuzun unutulan oyunları: Eskileri hatırlamaya ne dersiniz?
Çocukluğumuzun unutulan oyunları: Eskileri hatırlamaya ne dersiniz? Eski dönemlerde çocukluğumuzun oyunları olarak bilinen bir sürü grup ve takım oyunlarımız vardı. Mahalle aralarında sabah çıkar akşam ezanı okunmadan hepimiz evlere dağılırdık. Yüzümüzde gülümseme hafızamızda ve yüreğimizdeki hayallerimiz ve umutlarımız hiç sönmüyordu. Çocukluğumuzun unutulan oyunları sizler için ayrıntıları ile derledik.
21.08.2023 Oyun
Masterchef Alican Sabunsoy'un sevgilisi ortaya çıktı!
Masterchef Alican Sabunsoy'un sevgilisi ortaya çıktı! İlk olarak 2019 yılında Masterchef'e katılan Alican Sabunsoy, ikinci olarak yarışmaya veda etmişti. Masterchef All-Star'a dahil olmasıyla birlikte çok konuşulan Alican'ın gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisi sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.
10.08.2023 Cadde
Demet Akalın 'aşırı iticisin' dedi! MasterChef Tahsin'den cevap gecikmedi
Demet Akalın 'aşırı iticisin' dedi! MasterChef Tahsin'den cevap gecikmedi 'MasterChef Türkiye All Star'da heyecan devam ediyor. TV8'in çok izlenen programının sıkı bir takipçisi olan Demet Akalın, iddialı yarışmacıya tepki gösterdi. Tahsin Küçük ise ünlü şarkıcıya çok konuşulacak bir cevap verdi.
9.08.2023 Cadde
MasterChef Büşra kimdir? Büşra Zambak kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?
MasterChef Büşra kimdir? Büşra Zambak kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim? Büşra Zambak, 2022 MasterChef yarışmasına katılarak adını duyurmuştu. 2023 All Star sezonunda da mücadele eden isimler arasında bulundu. Yarışmanın iddialı isimlerden olan MasterChef Büşra Zambak, başına gelne talihsizlik nedeniyle All Star'a erken veda etti. Peki, MasterChef Büşra kaç yaşında, sevgilisi kimdir?
30.07.2023 Bilgi Rehberi
Masterchef'te elenen isim belli oldu! Büşra'nın yaptığı hata geceye damga vurdu
Masterchef'te elenen isim belli oldu! Büşra'nın yaptığı hata geceye damga vurdu Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Bir kişinin veda ettiği Masterchef'te yarışmacılar duygusal anlar yaşadı. Büşra'nın yaptığı hata geceye damga vurdu.
31.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Zambak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.