Hakan Günday'ın yeni romanı Zamir okurla buluşuyor
Hakan Günday'ın yeni romanı Zamir okurla buluşuyor Hakan Günday’ın yıllardır beklenen yeni romanı çok yakında okuyucularıyla buluşuyor. Günday’ın Zamir ismini verdiği romanın merakla beklenen kapak çalışması da tamamlandı.
27.08.2021 Kültür Sanat
Dönüşlülük Zamiri Nedir? Cümle Örnekleri İle Dönüşlülük Zamirleri Konu Anlatımı
Dönüşlülük Zamiri Nedir? Cümle Örnekleri İle Dönüşlülük Zamirleri Konu Anlatımı Zamirler cümle içerisinde günlük hayatta sürekli kullanılan kelimelerdir. Pek çok kişi zamirleri cümle içerisinde yazılı veya sözlü olarak kullansa da anlamını bilememektedir. Zamir çeşitlerinden birisi de dönüşlülük zamiridir. Fakat zamirler dilimiz için çok önemlidir. Mutlaka bilinmesi gereken konulardan birisidir. Peki dönüşlülük zamiri nedir? Cümle örnekleri ile dönüşlülük zamirleri konu anlatımını sizlere detaylıca derledik.
27.07.2020 Eğitim
Belgisiz Zamir Nedir? Örnek Cümleler İle Belgisiz Zamir Konu Anlatımı
Belgisiz Zamir Nedir? Örnek Cümleler İle Belgisiz Zamir Konu Anlatımı Zamirler Dil Bilgisinin önemli yapı taşlarından birisidir. Dilimiz için önemli bir yere Sahip zamirler kişiler tarafından araştırılan konulardan birisidir. Zamir çeşitlerden birisi de belgisiz zamirlerdir. Peki belgisiz zamir nedir? Örnek cümleler ile belgisiz zamir konu anlatımını sizlere detaylıca derledik.  
27.07.2020 Eğitim
Zamirler - Zamir Nedir, Çeşitleri (Türleri) Nelerdir? Örnekler İle Konu Anlatımı
Zamirler - Zamir Nedir, Çeşitleri (Türleri) Nelerdir? Örnekler İle Konu Anlatımı Cümle içerisinde kullanılan zamirler cümle için oldukça önemli bir konudur. Diğer ismi adıl olan zamirlerin ne olduğu ve çeşitleri oldukça merak edilen bir konudur. Peki Zamir nedir, çeşitleri (türleri) nelerdir? Örnekler ile konu anlatımını sizlere detaylıca açıkladık.
13.09.2020 Eğitim