Zararlı

Zararlı

Son dakika zararlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zararlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zararlı haber sayfamızda...

Zararlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.402 zararlı haberi bulunmuştur.
Fazlası gibi azı da zarar veriyor! Tuz tüketmeyi durdurunca bunlar oluyor
Fazlası gibi azı da zarar veriyor! Tuz tüketmeyi durdurunca bunlar oluyor Sağlıklı beslenmeye karar verdiğimizde tuz genellikle diyetimizden tamamen çıkarmak istediğimiz ilk şeylerden biridir. Çok fazla tuz yemenin sağlığınıza zararlı olduğu doğru olsa da günlük olarak yeterli miktarda sodyum almamak da genel sağlığınızı etkileyebilir.
24.04.2024 Genel Sağlık
Amsterdam’da yeni otel açılmasına neden izin verilmeyecek?
Amsterdam’da yeni otel açılmasına neden izin verilmeyecek? Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da artık yeni otel açılmasına izin verilmeyecek. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm kenti oteller için “yasak bölge” ilan etti.
21.04.2024 Dünya
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı'
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı' Geçtiğimiz salı günü Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde yaşanan sel felaketinin ardından ortaya çıkan görüntüler tüm dünyayı şoke etti. Normal koşullarda 1,5 ila 2 yılda yağması gereken yağmurun yaklaşık 24 saat içinde yağmış olması, Dubai’de hayatı tam anlamıyla felç etti. Peki, hayatı durma noktasına getiren yağışların, gökyüzünde beliren şimşeklerin ardındaki neden tam olarak ne?
20.04.2024 Yaşam
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Konferans Ligi çeyrek final rövanşında oynayacakları Olympiakos maçı öncesi konuştu.
17.04.2024 Fenerbahçe
Elazığ’da 'Çağaboğan' çekirgesi görüntülendi
Elazığ’da 'Çağaboğan' çekirgesi görüntülendi Boyu zaman zaman 20-25 santim olan Saga Ephippigera diğer adıyla "Çağaboğan" olarak bilinen çekirge Elazığ’da görüntülendi.
17.04.2024 Gündem
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir'
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir' İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek oranda bor tespit edildiğini açıklayarak, tüketilmemesini önerdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satıştan çektiği ve geri çağırma işlemlerini başlattığı bildirildi.
17.04.2024 Gündem
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi İsviçre'de Beypazarı maden suyu, yüksek miktarda bor tespit edildiği gerekçesiyle yasaklandı. Konuyla ilgili şirketten önemli bir açıklama yapıldı.
16.04.2024 Ekonomi
Çaydanlık kireci nasıl temizlenir? Çaydanlıkta kireç derdine son veren tüyo! Suya ekleyerek kaynatın
Çaydanlık kireci nasıl temizlenir? Çaydanlıkta kireç derdine son veren tüyo! Suya ekleyerek kaynatın Çaydanlık evlerimizde en çok kullanılan mutfak eşyalarından birisidir. Ancak sürekli çay demlendiği için zamanla kireç problemi ortaya çıkıyor. Bu tüyo ile çaydanlıktaki kireç kalıntılarında kurtulabilirsiniz.
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Sarımsak-limondan daha güçlüsü yok! 25 gün çalkalayın, her derde deva oluyor
Sarımsak-limondan daha güçlüsü yok! 25 gün çalkalayın, her derde deva oluyor Limon ve sarımsak bilindiği üzere sağlığa iyi gelen en faydalı besinler arasında yer alıyor. Özellikle zararlı alışkanlıklara sahip olan bireylerin vücudunu iyileştirmek ve arınmak adına kullanabileceği bu kür, birçok derde deva olabilir.
16.04.2024 Genel Sağlık
Nez'in yeni hayatı! 'Aylardır aynı kostümü giyiyorum'
Nez'in yeni hayatı! 'Aylardır aynı kostümü giyiyorum' Müzik dünyasında bir döneme damga vuran Nez, Cihangir'de görüntülendi. Ülkede tüketim çılgınlığı yaşandığını söyleyen ünlü şarkıcı, marka tutkusuna tepki gösterdi. Günde bir kez yemek yediğini belirten Nez, "12 ay ramazan gibi yaşıyorum" dedi.
16.04.2024 Cadde
Üzerine biraz sıkın, yaprak bitleri anında kaçışıyor! Böyle kurtulun, köpüğü bile yeter
Üzerine biraz sıkın, yaprak bitleri anında kaçışıyor! Böyle kurtulun, köpüğü bile yeter Bitkilerin yapraklarına zarar veren ve büyümelerini önleyen yaprak bitleri, gözle görülmesi zor olan küçük böceklerdir. Bitkiler için zararlı olan bu türden kurtulmak için bu önlemleri alabilirsiniz.
15.04.2024 Püf Noktası
Bebek gibi cildin sırrı meğer sadelikteymiş! Onlarca ürünü çöpe attıracak tavsiye
Bebek gibi cildin sırrı meğer sadelikteymiş! Onlarca ürünü çöpe attıracak tavsiye Dermatolog Dr. Helen M. Torok'a göre, cildimiz gece oluşan hasarlardan kurtulurken aynı zamanda yenilenir. Geceleri kan akışı artar, kolajen üretimi yükselir ve zararlı serbest radikaller etkisiz hale getirilir. Bu nedenle gece cilt bakımı, cildin doğal onarım mekanizmalarını desteklemek için kritik bir öneme sahiptir. Peki doğru bir cilt bakımı nasıl yapılmalı?
15.04.2024 Cilt Bakımı
Karbonatı bu eşyalar için sakın kullanmayın! Temizlemiyor, zarar veriyor
Karbonatı bu eşyalar için sakın kullanmayın! Temizlemiyor, zarar veriyor Ev temizliğini daha kolay hale getiren popüler ürün karbonat, bazı alanlarda kullanıldığı zaman zararlı olabilir. Temizlik uzmanı Petya Holevich bazı ürünler veya eşyalar söz konusu olduğunda karbonat kullanımından kaçınılması gerektiğini belirtiyor.
14.04.2024 Püf Noktası
Geç yaşlanmak için akşam yemeğini düşmanına bırak
Geç yaşlanmak için akşam yemeğini düşmanına bırak Her yıl Nisan ayının ikinci haftası tüm dünyada Kalp Sağlığı Haftası olarak anılıyor. Geçtiğimiz hafta antiaging’in yaşlanmayı önleme etkilerinden bahsetmiştik. Bu hafta ise antiaging’in 5 temel tedavi alanını inceleyeceğiz…
13.04.2024 Pazar
Yaşanabilir bir dünya için: “Eko Öyküler”
Yaşanabilir bir dünya için: “Eko Öyküler” AİHM geçtiğimiz hafta iklim eylemsizliği nedeniyle insan haklarının ihlal edildiğini açıklayarak oldukça önemli bir karar verdi. Biz de bu önemli kararla birlikte 19 Nisan Global İklim Grevi öncesi “Eko Öyküler” kitabının sayfalarını karıştırdık ve Greta’dan Hayrettin Karaca’ya dünyanın her yerinden iklim aktivistlerine baktık.
13.04.2024 Pazar
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, siber olaylara müdahale mücadelesinde Türkiye'nin çok iyi bir konumda olduğunu belirterek, “Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM)'nin kurulduğu 2014 yılından bu yana toplamda 330 binin üzerinde Zararlı Yazılım ve Siber Saldırı bağlantısı tespit etti ve bu bağlantılara erişimi engelledi.” dedi.
13.04.2024 Ekonomi
Dijital dünyada çocuklara tam koruma
Dijital dünyada çocuklara tam koruma Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, son yıllarda dijitalleşme ile çocukların büyük bir risk altında olduğuna dikkati çekti.
13.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş açıkladı! Çocuk gelişimine zararlı 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi
Bakan Göktaş açıkladı! Çocuk gelişimine zararlı 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Çocukların sağlıklı gelişimini olumsuz etkileyebileceği değerlendirilen toplam 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi. Buna ek olarak riske maruz kaldığı tespit edilen çocuklara gerekli psikososyal desteği sağlıyoruz" şeklinde konuştu.
12.04.2024 Gündem
Bayramdan sonra uygulayın! Yediklerinizin zararından arındıran detoks tarifi
Bayramdan sonra uygulayın! Yediklerinizin zararından arındıran detoks tarifi Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle sofralarda tatlılar ve börekler yerini aldı. Bu güzel yemeklerden yemek kilo almaya sebep olsa da dikkatli yediğinizde zararlı etkilerini en aza indirebilirsiniz. Bayramda yediklerinizi tolere edeceğiniz detoks tarifi haberimizde!
10.04.2024 Diyetler
Bu alışkanlığı gözden geçireceksiniz! Sağa tarafa yatmadan önce tekrar düşünün
Bu alışkanlığı gözden geçireceksiniz! Sağa tarafa yatmadan önce tekrar düşünün Uzun bir günün sonunda nihayet yatağa girdiğinizde, muhtemelen battaniyenin altına kıvrılır ve fazla düşünmeden en sevdiğiniz uyku pozisyonuna geçersiniz. Ancak bazı pozisyonların diğerlerinden daha iyi olabileceği ortaya çıktı ve eğer sağ tarafınıza doğru uyumaya alışkınsanız, alışkanlıklarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.
8.04.2024 Genel Sağlık
Çikolatacılarda bayram yoğunluğu: Az alın ama kaliteli alın
 Çikolatacılarda bayram yoğunluğu: Az alın ama kaliteli alın Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala çarşıdaki yoğunluk da devam ediyor. Bayram için vatandaşların en çok tercih ettiği çikolata yüksek fiyatıyla cep yakarken, piyasada ucuza satılan ürünler ise içerdiği margarin yağı, glikoz nedeniyle ileride sağlık sorunlarına sebep olabiliyor.
7.04.2024 Ekonomi
Sahilde tedirgin eden görüntü! Yüzlerce denizanası kıyıya vurdu
Sahilde tedirgin eden görüntü! Yüzlerce denizanası kıyıya vurdu Antalya’da denizde görülen ve paniğe neden olan yüzlerce denizanasından bir kısmı sahile vurdu.
6.04.2024 Gündem
Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar'
Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar' Özellikle son dönemde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanan söz düellosu sarı-kırmızılı futbolcuların motivasyonunu adeta ikiye katladı. Oyuncular Florya’da büyük bir kenetlenme yaşarken hem yönetimin hem de teknik heyetin bu durumdan çok memnun olduğu öğrenildi.
6.04.2024 Galatasaray
İnsan olmadan olmuyor!
İnsan olmadan olmuyor! İş dünyasında, şirketlerin başarısı için insan bağlantısı vazgeçilmez bir rol oynuyor; güçlü ve anlamlı iş ilişkileri kurmadan başarılı olunamıyor...
5.04.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Zararlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.