Isparta’daki çifte cinayet davasında flaş karar!
Isparta’daki çifte cinayet davasında flaş karar! Isparta’da yaklaşık 3,5 yıldır kayıp olan Zehra Çaycı (24) ve Korhan Taştekin'i (34) öldürdüğü iddiasıyla 2 kez ömür boyu hapsi istenen Ali Aydıner (39), tutuklu yargılandığı davada delil yetersizliğinden beraat etti. Duruşma sonrası tarafların yakınları arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüşmeden önlendi.
7.01.2021 Gündem
Çifte cinayet duruşmasında sürpriz 2 tanık!
Çifte cinayet duruşmasında sürpriz 2 tanık! Isparta’da 3 yıldır kayıp olan Zehra Çaycı (23) ve Korhan Taştekin'i (33) öldürdüğü iddiasıyla 2 kez ömür boyu hapsi istenen Ali Aydıner'in tutuklu yargılandığı davanın bugünkü duruşmasında, sürpriz bir gelişme yaşandı. Ali Aydıner'in ablası İlkay Kırmızıgül, mahkemeye verdiği dilekçede Zehra Çaycı'nın yaşadığını gören 2 kişi olduğunu öne sürdü. Mahkeme heyeti, sürpriz görgü tanıklarının dinlenmesi için duruşmayı erteledi.
5.11.2020 Gündem
Çifte cinayet sanığının yakınlarından, 'Zehra ve Korhan yaşıyor' iddiası
Çifte cinayet sanığının yakınlarından, 'Zehra ve Korhan yaşıyor' iddiası Isparta'da 3 yıldır kayıp olan Zehra Çaycı ve Korhan Taştekin'i öldürdüğü iddiasıyla 2 kez ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Ali Aydıner hakkında 5 Kasım günü görülecek duruşmada karar verilmesi beklenirken, anne Alime Aydıner ile abla İlkay Kırmızıgül, kayıp ikilinin yaşadığını öne sürdü.
29.10.2020 Gündem
Anne Keziban Çaycı, kaybolan kızının bulunmasını istedi
Anne Keziban Çaycı, kaybolan kızının bulunmasını istedi Isparta’da 2017’de kaybolan Zehra Çaycı'nın annesi Kaziban Çaycı, kızının ölü ya da diri bulunmasını istedi.
25.11.2019 Haberler
Kayıp Zehra ve Korhan ile ilgili korkunç iddia! Kıyma makineleri uzun süre...
Kayıp Zehra ve Korhan ile ilgili korkunç iddia! Kıyma makineleri uzun süre... Isparta'da 10 Ağustos 2017 tarihinden beri kayıp olan Zehra Çaycı’nın annesi Keziban Çaycı ölü ya da diri çocuğuna kavuşmak ve yerini bilmek istediğini söylerken, bir yakını ise Zehra Çaycı ve arkadaşı Korhan’ın öldürüldükten sonra kıyma makinesiyle ortadan kaldırıldığını iddia etti.
25.11.2019 Gündem