Kalem kadar doğan Zehra bebekten  211 gün sonra haber geldi!
Kalem kadar doğan Zehra bebekten 211 gün sonra haber geldi! İstanbul’da 24 haftalıkken 650 gram doğan Zehra Demir'in boyu bir kalem kadardı. Anne karnından alınır alınmaz entübe edilip ısı ve nemi korumak için naylon torbaya sarılı bir şekilde yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Ekipler minik Zehra'yı yaşatabilmek için mücadele verdi ve 211 gün sonra mutlu son geldi.
6.08.2023 Gündem
Zehra’nın ölümüyle sonuçlanan ’intihara yönlendirme’ davasına beraat!
Zehra’nın ölümüyle sonuçlanan ’intihara yönlendirme’ davasına beraat! Antalya’da yeniden birlikte olmaya zorladığı eski sevgilisinin evine bıçakla dayandığı gerekçesiyle intihar eden 19 yaşındaki Zehra Demir’in davasında yeni gelişme yaşandı. Duruşmada mütalaasını açıklayan iddia makamı sanık hakkında beraat istedi, mahkeme heyeti ise suçun unsuru oluşmadığı için sanığın beraatine karar verdi. Mahkeme salonundan çıkarken ’Aynı acıyı onlarda çeksin’ diyerek karara tepki gösteren Zehra’nın babası, "Bu işi sonuna kadar takip edeceğim. Tabi Zehra geri gelmez. Ama bu örnek olsun. Baba olarak üzerime düşen tüm görevi, yasal olarak yapacağım" dedi.
25.02.2020 Gündem
Zehra'nın ölümüyle ilgili çarpıcı açıklama
Zehra'nın ölümüyle ilgili çarpıcı açıklama Antalya'da, birlikte olmaya zorladığı eski sevgilisi Zehra Demir'in (19), ailesiyle yaşadığı evin kapısına bıçakla dayanarak, intihar etmesine neden olduğu iddiasıyla ömür boyu hapsi istenen Süleyman T.'nin (18) tutuklanma talebi 7'nci kez reddedildi.
1.11.2019 Gündem