Eski Bakan Zeki Ergezen son yolculuğuna uğurlandı
Eski Bakan Zeki Ergezen son yolculuğuna uğurlandı Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Zeki Ergezen (71) memleketi Bitlis’in Ahlat ilçesinde toprağa verildi.
4.10.2020 Gündem
Eski bakan Ergezen son yolculuğuna uğurlandı
Eski bakan Ergezen son yolculuğuna uğurlandı Adalet ve Kalkınma Partisi kurucularından ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, son yolculuğuna uğurlandı. Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kanser hastalığına bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle 71 yaşında hayatını kaybeden Ergezen için TBMM’de Devlet Töreni gerçekleştirildi.
3.10.2020 Haberler
Eski Bakan Zeki Ergezen için TBMM’de Devlet Töreni düzenlendi
Eski Bakan Zeki Ergezen için TBMM’de Devlet Töreni düzenlendi Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Zeki Ergezeniçin TBMM'de tören düzenlendi.
3.10.2020 Siyaset
Eski Bakan Ergezen için TBMM'de tören
Eski Bakan Ergezen için TBMM'de tören Adalet ve Kalkınma Partisi kurucularından ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, son yolculuğuna uğurlandı. Ankara’da tedavi gördüğü hastanede kanser hastalığına bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle 71 yaşında hayatını kaybeden Ergezen için TBMM’de Devlet Töreni gerçekleştirildi.
3.10.2020 Siyaset
Eski bakan Zeki Ergezen vefat etti
Eski bakan Zeki Ergezen vefat etti AK Parti'nin kurucularından eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 71 yaşında vefat etti.
2.10.2020 Siyaset
AKP'li Zeki Ergezen'in şok sözleri!
AKP'li Zeki Ergezen'in şok sözleri! 'O' dünün bakanı bugünün iktidar partisinin milletvekili... İşte videodaki şok sözler Video
17.09.2008 Siyaset