Zeki Yiğit

Zeki Yiğit

Son dakika Zeki Yiğit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zeki Yiğit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zeki Yiğit haber sayfamızda...

Zeki Yiğit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 730 zeki yiğit haberi bulunmuştur.
Yüksek yargıda seçim maratonu
Yüksek yargıda seçim maratonu Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolacak olması nedeniyle yeni başkan bugün seçilecek.
21.03.2024 Gündem
AYM Başkanı Arslan: 153'ncü maddeye göre kesin olup gerçek ve tüzel kişileri bağlar
AYM Başkanı Arslan: 153'ncü maddeye göre kesin olup gerçek ve tüzel kişileri bağlar Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, "Elbette AYM'nin kararlarını ve Anayasa hükümlerini beğenmeyebilir, bunlara katılmayabilirsiniz; ancak bir hukuk devletinde katılsak da katılmasak da bu kararlara uyulması anayasal bir sorumluluktur. AYM kararları kesin olup; yasama, yürütme ve yargı organları, irade makamlarını, gerçek ve tüzel kişileri bağlar" dedi.
8.02.2024 Gündem
Ş ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ş ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak erkek bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. Ş harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ş ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Bakan Tunç'tan yeni anayasa vurgusu: Bu konuda herkes hemfikir
Bakan Tunç'tan yeni anayasa vurgusu: Bu konuda herkes hemfikir AYM-Yargıtay tartışmaları devam ederken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yeni anayasa vurgusu yaparak, bu konuda herkesin hemfikir olduğunu söyledi.
14.11.2023 Gündem
Kimsenin kulak tıkama lüksü yok
Kimsenin kulak tıkama lüksü yok Sivil anayasa talebinin milletimize anasının ak sütü gibi helal olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu talebe siyaset kurumu başta olmak üzere sorumluluk makamında olan hiç kimsenin kulak tıkama lüksü yoktur” dedi.
4.10.2023 Gündem
Devletin zirvesi Anıtkabir’de buluştu
Devletin zirvesi Anıtkabir’de buluştu Başkent Ankara’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamaları, Anıtkabir ziyaretiyle başladı.
31.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkânı Anıtkabir'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkânı Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki heyet ile 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.
30.08.2023 Gündem
‘Emperyalist bir teşebbüs’
‘Emperyalist bir teşebbüs’ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında TBMM’de anma töreni düzenlendi.
16.07.2023 Gündem
Erdoğan’dan seçim sonuçlarına yorum: Eski sisteme son nokta konulmuştur
Erdoğan’dan seçim sonuçlarına yorum: Eski sisteme son nokta konulmuştur Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin milletten yeniden güvenoyu aldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Beş yıllık tecrübelerin ve uygulamaların ışığında sistemin işleyişini daha da iyileştirecek adımları elbette atacağız” dedi.
1.06.2023 Gündem
‘Özgürlükçü bir anayasa lazım’
‘Özgürlükçü bir anayasa lazım’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın kuruluş yıl dönümü törenindeki konuşmasında “yeni ve sivil anayasa” mesajı verdi.
11.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez'den Karadeniz gazı müjdesi! 'Devreye alma işlemleri yapılıyor'
Bakan Dönmez'den Karadeniz gazı müjdesi! 'Devreye alma işlemleri yapılıyor' Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Zonguldak açıklarında keşfedilen doğalgaz rezervinin karaya taşınmasına ilişkin, "Bugün itibariyle deniz tarafındaki iletim hatlarının tamamının inşaatı bitmiş durumda. Test işlemleri ve devreye alma işlemleri yapılıyor" dedi.
18.11.2022 Ekonomi
Devlet erkânı Ata’nın huzurunda
Devlet erkânı Ata’nın huzurunda Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet erkânı ile birlikte Ata’nın huzuruna çıktı. Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Akşener’in de katıldığı törende Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Erdoğan, Togg ve ‘Türkiye Yüzyılı’ vurgusu yaptı...
30.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikleri kabul etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'deki törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti.
29.10.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ: İstinaf davaların görülme süresini azalttı
Bakan Bozdağ: İstinaf davaların görülme süresini azalttı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "'İstinaf mahkemelerinin devreye girmesi, yargılama sürelerini uzattı' eleştirileri çok büyük bir haksızlıktır. Davaların görülme sürelerine baktığımız zaman istinaf mahkemelerinin devreye girmesinden sonra büyük bir azalmanın ortaya çıktığını görüyoruz. Eğer istinaf faaliyete geçmemiş olsaydı bugün itibarıyla Yargıtay'ımızın önündeki dosya sayısı 5 milyon civarında olacaktı" dedi.
20.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir rezilliğe asla izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir rezilliğe asla izin vermeyeceğiz 2022-2023 Adli Yıl Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri, ülkemizin adalet sistemini, suç çetelerinin kirli oyunlarına kurban etmek için uğraşıyor. Böyle bir rezilliğe asla izin vermeyeceğiz" dedi. Erdoğan'ın gündeminde AİHM kararları da vardı.
1.09.2022 Siyaset
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde tebrikleri kabul etti
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde tebrikleri kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde tebrikleri kabul etti. Zaferin 100'üncü yılı kutlamaları çerçevesinde Anıtkabir'deki törene katılan ve Devlet Mezarlığını ziyaret eden Erdoğan, buradan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti.
30.08.2022 Siyaset
Atina geri itiyor Batı seyrediyor
Atina geri itiyor Batı seyrediyor KDK’nın ‘Ege Denizi’ndeki Geri İtmeler ve Boğulan İnsan Hakları Raporu”, TBMM’de açıklandı. TBMM Başkanı Şentop, “Geri itmeleri yapanlar başta Yunanistan olmak üzere tüm dünyaya ifşa edilmeli” diye konuştu. İçişleri Bakanı Soylu ise “2020-2022 yılları arasında Yunanistan 45 bin insanı geri itti. Çözümü insanları öldürerek bulmuşlar. Batı neden susuyor? Eğer oradan geçerlerse Batı’ya gelme imkanları olabilir diye” dedi
17.06.2022 Siyaset
Bakan Gül: Binaya 'hukuk fakültesi' tabelası asılması onu hukuk fakültesi yapmaz
Bakan Gül: Binaya 'hukuk fakültesi' tabelası asılması onu hukuk fakültesi yapmaz  Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, hukuk eğitiminin önemine vurgu yaparak "Güncel hukuk vizyonunun ve eser üretme çabasının kapısından içeri girmediği, akademik kadrosu yetersiz bir binaya 'hukuk fakültesi' tabelası asılması onu hukuk fakültesi yapmaz. Sadece tabelayla olan bir değer değildir" dedi.
13.01.2022 Siyaset
‘2023’te bütün dünya görecek’
‘2023’te bütün dünya görecek’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milli Muharip Uçağımızı inşallah 2023 yılında hangardan çıkarıp, bütün dünyaya göstereceğiz. Uçağımız Hava Kuvvetlerimizin vurucu gücü olarak 2029'da göklerdeki yerini alacaktır" dedi
7.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yasama, yürütme ve yargı temsilcileriyle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yasama, yürütme ve yargı temsilcileriyle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yasama, yürütme ve yargı organlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
6.01.2022 Siyaset
‘2023 hedefleri için çalışıyoruz’
‘2023 hedefleri için çalışıyoruz’ Devlet erkânı Ata’nın huzurunda buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri’ne, “Aziz Atatürk, Cumhuriyetimizi dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz” diye yazdı.
30.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti.
29.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti.
29.10.2021 Siyaset
Bakan Gül: Teröre karşı iş birliğinde birçok ülke sınıfta kaldı
Bakan Gül: Teröre karşı iş birliğinde birçok ülke sınıfta kaldı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Üzülerek belirtmek isterim ki özellikle 15 Temmuz sonrasında bazı ülkeler adli iş birliği konusunda üç maymunu oynamışlardır. Suçluların iadesine yönelik ülkemizin taleplerine karşı yine ikiyüzlülük hakim olmuştur. Sınırlı sayıda bazı ülkelerin dostane ve yapıcı yaklaşımlarını tenzih ederek söylüyorum; teröre karşı bu iş birliğinde maalesef birçok ülke sınıfta kalmıştır" dedi.
14.10.2021 Siyaset
Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın oğlu Abdullah Enes dünya evine girdi
Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın oğlu Abdullah Enes dünya evine girdi Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın oğlu Abdullah Enes, çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreniyle Elif Burcu Kaya ile evlendi.
4.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zeki Yiğit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.