Zeliha

Zeliha

Son dakika Zeliha haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zeliha gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zeliha haber sayfamızda...

Zeliha

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.369 zeliha haberi bulunmuştur.
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar...
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar... Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin davada verilen cezalar açıklandı.
25.04.2024 Gündem
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi? Deliha filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yerli sinema filmlerimiz arasında yerini alan Deliha filmi bu akşam TV ekranında izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün yer aldığı Deliha filmi 2014 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Deliha filminin başrollerinde Barış Arduç ve Gupse Özay yer alıyor. Peki, Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Sakarya'da korkunç kaza! Anne ve ikiz oğullarından biri hayatını kaybetti
Sakarya'da korkunç kaza! Anne ve ikiz oğullarından biri hayatını kaybetti Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin ağaca çarptığı kazada 74 yaşındaki kadın ve oğlu hayatını kaybetti, bir oğlu yaralandı. Ailenin iftara yetişmeye çalıştıkları öğrenildi.
30.03.2024 Gündem
Bir aileyi yok eden kaza! TIR şöförü tutuklandı
Bir aileyi yok eden kaza! TIR şöförü tutuklandı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde karşı şeride geçip çarptığı otomobildeki aynı aileden 2’si çocuk 6 kişinin ölümüne neden olan TIR'ın şoförü Şükrü K. tutuklandı.
28.03.2024 Gündem
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü Hatay’ın Dörtyol ilçesinde TIR'la, otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 6 kişilik aile kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ailenin yan yana defnedilmesi ve 1 buçuk yaşındaki Ecrin’in annesiyle aynı defnedilmesi gömülmesi yürekleri burktu.
27.03.2024 Haberler
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü Hatay’ın Dörtyol ilçesinde TIR'la, otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 6 kişilik aile kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ailenin yan yana defnedilmesi ve 1 buçuk yaşındaki Ecrin’in annesiyle aynı defnedilmesi gömülmesi yürekleri burktu.
27.03.2024 Gündem
Hatay'da otomobil TIR ile çarpıştı! 6 ölü, 1 yaralı
Hatay'da otomobil TIR ile çarpıştı! 6 ölü, 1 yaralı Hatay'da meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybederken 1 kişinin de yaralandığı bildirildi.
26.03.2024 Gündem
Yeni yönetim
Yeni yönetim 1989 yılında kurulan Popüler Müzik Sanatı Vakfı’nın (POPSAV) 18. Genel Kurulu yapıldı.
14.03.2024 Cadde
‘Taş Kağıt Makas’ın Rüya’sı Yüsra oldu
‘Taş Kağıt Makas’ın Rüya’sı Yüsra oldu ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle yıldızı parlayan Yüsra Geyik, Kanal D’nin ses getiren projesi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’na dahil oldu.
12.03.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'a Rüya geldi! Büyük oyuna Yüsra Geyik de katıldı
'Taş Kağıt Makas'a Rüya geldi! Büyük oyuna Yüsra Geyik de katıldı Kanal D’nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil olacak.
12.03.2024 Cadde
Kadınların yüzyılı
Kadınların yüzyılı İzmir siyaset, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerin önde gelen kadın yöneticileri, fırsat eşitliği için güçbirliği ilan etti. İşte İzmirli kadınların, Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları.
9.03.2024 Ege
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun Asu Miray'ı Zeliha Çal şimdi ne yapıyor? 'Öyle bir insan değilim'
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun Asu Miray'ı Zeliha Çal şimdi ne yapıyor? 'Öyle bir insan değilim' 'Kurtlar Vadisi Pusu', 'Emret Komutanım', 'Arka Sokaklar' ve ' Kalbimdeki Deniz' dizilerinde kamera karşısına geçen Zeliha Çal, oyunculuk kariyerine nokta koyma nedenini açıkladı.
5.03.2024 Cadde
CHP heyeti İliç’te
CHP heyeti İliç’te CHP heyeti, 9 işçinin toprak altında kaldığı Erzincan İliç Çöpler Altın Madeni bölgesinde incelemelerde bulundu.
3.03.2024 Gündem
BURSA BÜLBÜLÜ OYUNCULARI KİMLER? Bursa Bülbülü filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
BURSA BÜLBÜLÜ OYUNCULARI KİMLER? Bursa Bülbülü filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Bursa Bülbülü filmi bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Komedi türündeki filmin yönetmen koltuğunda ise Hakan Algül oturdu. Filmin oyuncu kadrosu ve konusu araştırılıyor. Peki Bursa Bülbülü oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
2.03.2024 Bilgi Rehberi
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler Türkiye’de 24 saatte yaşları 32 ile 49 arasında değişen 8 kadın, şubat ayında da en az 25 kadın eşleri ya da eski eşleri tarafından öldürüldü. Öldürülme nedenleri ise kendi hayatlarına dair yeni karar almak istemeleri...
29.02.2024 Gündem
3 kişiyi öldürdü, uzaylıları suçladı: Peşine neden düşülmüyor!
3 kişiyi öldürdü, uzaylıları suçladı: Peşine neden düşülmüyor! Ümraniye'de dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney'i tabancayla vurarak öldüren Suat Güney'in ifadesi ortaya çıktı.
27.02.2024 Gündem
Eşi ve kızlarını öldürmüştü... Tutuklandı
Eşi ve kızlarını öldürmüştü... Tutuklandı Ümraniye’de, dini nikahla birlikte yaşadığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney’i tabancayla vurarak öldüren Suat Güney tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.02.2024 Gündem
3 tabanca 6 şarjör ile katliam yaptı: Uzaylılar öldürdü
3 tabanca 6 şarjör ile katliam yaptı: Uzaylılar öldürdü Ümraniye'de dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney’i tabancayla vurarak öldüren Suat Güney’in saklanmak için gittiği kickboks salonunda gözaltına alındığı ortaya çıktı. Üzerinden 3 tabanca çok sayıda mermi ve bir bıçak ile yüklü miktarda döviz ele geçirildiği öğrenildi. Öte yandan şüpheli adliyeye gönderilirken “Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" dedi.
24.02.2024 Gündem
Ümraniye'de 3 kişiyi öldürdü! Yakalanan katil zanlısının ilk sözleri...
Ümraniye'de 3 kişiyi öldürdü! Yakalanan katil zanlısının ilk sözleri... Ümraniye'de Suat Güney isimli kişi, dini nikahlı eşi kadın ve 2 kızını silahla vurarak öldürdü. Cinayetlerin ardından kaçan Güney'in yakalandığı bildirilirken olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
3 kadını katledip kayıplara karıştı
3 kadını katledip kayıplara karıştı Ümraniye’de Suat Güney, ‘imam nikahı’ ile birlikte yaşadığı Yasemin Ünlü ile 31 ve 30 yaşlarındaki iki kızını silahla vurarak katletti. Polis kayıplara karışan zanlının peşinde...
24.02.2024 Gündem
Ümraniye'de dehşet! Dini nikahlı eşi ve 2 kızını öldürdü
Ümraniye'de dehşet! Dini nikahlı eşi ve 2 kızını öldürdü Ümraniye'de Suat Güney isimli kişi, dini nikahlı eşi kadın ve 2 kızını silahla vurarak öldürdü.
23.02.2024 Haberler
Ümraniye'de dehşet! Dini nikahlı eşi ve 2 kızını öldürdü
Ümraniye'de dehşet! Dini nikahlı eşi ve 2 kızını öldürdü Ümraniye'de Suat Güney isimli kişi, dini nikahlı eşi kadın ve 2 kızını silahla vurarak öldürdü.
23.02.2024 Gündem
Mustafa Kaya son yolculuğuna uğurlandı! 'Öldüğü birkaç gün sonra fark edildi'
Mustafa Kaya son yolculuğuna uğurlandı! 'Öldüğü birkaç gün sonra fark edildi' Merhum sanatçı Ahmet Kaya’nın ağabeyi, ressam ve müzisyen Mustafa Kaya hayatını kaybetti. 70 yaşındaki Mustafa Kaya, Yeni Şeyhli Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.
17.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Zeliha ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.