Zendaya

Zendaya

Son dakika Zendaya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zendaya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zendaya haber sayfamızda...

Zendaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 113 zendaya haberi bulunmuştur.
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor!
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor! Mayıs ayının ilk Pazartesi günü gerçekleşecek olan, tüm magazin dünyasının gözünü çevireceği Met Gala'nın bu yılki konuk listesi şekillenmeye başladı.
16.04.2024 Cadde
Euphoria'nın başrolü Zendaya kombiniyle şaşırttı! Ayakkabıları dikkat çekti
Euphoria'nın başrolü Zendaya kombiniyle şaşırttı! Ayakkabıları dikkat çekti Euphoria'nın yıldız ismi Zendaya, son zamanlarda bir aşk üçgeninin konu edinildiği 'Challengers' filmiyle adından söz ettiriyor. Fragmanın ardından gündeme gelen Zendaya, filmin basın toplantısındaki tarzı ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ismin ilginç ayakkabıları herkesi şaşırttı.
9.04.2024 Cadde
Çöl canlı bir organizmaya dönüşüyor
Çöl canlı bir organizmaya dönüşüyor Üç saate yakın süresinde hiç vites düşürmeyen temposuyla ‘Dune 2’, ilk filmin kurduğu dünyayı iyice büyütüyor ve çölü, seyirciyle hemhal olan canlı bir organizmaya çeviriyor. Çölün ışığını, kumunu, solucan dalgasını canlı kanlı yaşatıyor.
1.03.2024 Kültür Sanat
Oscar’da yıldızlar geçidi
Oscar’da yıldızlar geçidi 96. Oscar Ödül Töreni’nde sahneye çıkıp ödül takdim edecek yıldızlardan bazıları açıklandı.
29.02.2024 Kültür Sanat
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para'
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para' İngiliz aktör Tom Hollander (56), 'Spider Man' (Örümcek Adam) yıldızı Tom Holland (27) ile sık sık karıştırıldığını ve bir keresinde 29 yaşındaki meslektaşının yüklü miktardaki maaş bordrosunun yanlışlıkla kendisine gönderildiğini açıkladı. Hollander'ın "Muazzam bir paraydı" sözleri dikkat çekti.
25.01.2024 Cadde
Örümcek Adam Eve Dönüş filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam TV'de!
Örümcek Adam Eve Dönüş filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam TV'de! Örümcek Adam Eve Dönüş filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Sevilen filmler arasında yerini alan Örümcek Adam serisinden olan macera ve aksiyon dolu bu film bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak.
21.01.2024 Bilgi Rehberi
Yeni yıl, yeni filmler
Yeni yıl, yeni filmler Umutlarla girdiğimiz yeni yılda sinemaseverlerin umudu da iyi filmler izlemek hiç kuşkusuz. Bizi hayal kırıklığına uğratmayacağını umduğumuz filmleri derledik.
31.12.2023 Kültür Sanat
Genç oyuncu aşırı doz alarak hayatını kaybetmişti! Annesi, oğlunun cansız bedenini bulduğu anı anlattı
Genç oyuncu aşırı doz alarak hayatını kaybetmişti! Annesi, oğlunun cansız bedenini bulduğu anı anlattı Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle tanınan Angus Cloud (25), 31 Temmuz'da evinde ölü bulunmuştu. Ünlü ismin annesi Lisa Cloud, oğlunun cansız bedenini bulduğu anı anlattı.
26.09.2023 Cadde
'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı!
'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı! Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle tanınan Angus Cloud (25), 31 Temmuz'da evinde ölü bulunmuştu. Babasının vefatıyla başa çıkma mücadelesi sonucu intihar etmiş olabileceği düşünülen genç oyuncunun ölüm nedeni belli oldu.
23.09.2023 Cadde
Tom Holland'dan sevgilisi Zendaya'ya doğum günü kutlaması
Tom Holland'dan sevgilisi Zendaya'ya doğum günü kutlaması 'Örümcek Adam'ın yıldızı Tom Holland ile Zendaya, 'Spider-Man: Homecoming' (2017) setinde tanışıp kısa süre sonra aşk yaşamaya başlamış, ilişkilerini arabanın içinde öpüşürken yakalandıkları 2021’e kadar saklamayı tercih etmişlerdi. İngiliz aktör, sevgilisinin doğum gününü kutladı.
2.09.2023 Cadde
Zendaya'dan Angus Cloud'a veda! 'Sonsuz güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez'
Zendaya'dan Angus Cloud'a veda! 'Sonsuz güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez' 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle tanınan, geçtiğimiz hafta babasını kaybeden oyuncu Angus Cloud (25), önceki gün evinde ölü bulundu. Zendaya, rol arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı duygu yüklü paylaşımla veda etti.
3.08.2023 Cadde
Kim Kardashian hakkında ağır yorumlar! 'Dokunduğu her erkeğin hayatını mahvediyor'
Kim Kardashian hakkında ağır yorumlar! 'Dokunduğu her erkeğin hayatını mahvediyor' Geçtiğimiz sene ünlü model Gisele Bündchen ile 13 yıllık evliliğini sonladıran emekli NFL yıldızı Tom Brady'nin, rapçi Kanye West'ten boşanan Kim Kardashian ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Barstool Sports'un CEO'su Dave Portnoy, bu söylentilerin üzerine sosyal medya hesabından bir video paylaşarak; Kardashian hakkında ağır yorumlar yaptı.
8.07.2023 Cadde
Türk oyuncu ünlü isimlerle aynı açılışta
Türk oyuncu ünlü isimlerle aynı açılışta Ünlü oyuncu Alina Boz, İtalya’nın başkenti Roma’da lüks otel açılışına katıldı.
14.06.2023 Cadde
'Zendaya, kıyafeti nedeniyle Roma'daki lüks bir restorana alınmadı' iddiasına yanıt
'Zendaya, kıyafeti nedeniyle Roma'daki lüks bir restorana alınmadı' iddiasına yanıt 'Euphoria' dizisiyle Emmy ödülü kazanan Zendaya, hem başarılı oyunculuğu hem özel hayatı hem de tarzıyla dikkat çeken bir isim. Son olarak Roma'da görüntülenen Zendaya, rezervasyonu olmasına rağmen gösterişli bir restorana girmesine izin verilmediği için utanç verici bir an yaşadığı iddia edildi. Zendaya'nın temsilcisi bu iddialara yanıt verdi.
13.06.2023 Cadde
Ünlü oyuncu nafaka mücadelesinde zafer kazandı!
Ünlü oyuncu nafaka mücadelesinde zafer kazandı! 'Gothika', 'James Bond: Başka Gün Öl' ve 'John Wick: Parabellum' gibi yapımlara yer alan dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry, uzun süredir yüksek miktarlarda nafaka ödediği eski sevgilisi ve Nahla Ariela adını verdiği kızının babası olan Gabriel Aubry'ye karşı mahkemede zafer kazandı.
29.05.2023 Cadde
Genç neslin hızla yükselen yıldızı
Genç neslin hızla yükselen yıldızı ABD’li oyuncu Zendaya, başrolünde Tom Holland’ın yer aldığı “Örümcek Adam: Eve Dönüş” film serisindeki rolüyle çıktığı şöhretin zirvesinde adından söz ettiriyor.
30.04.2023 Dünya
80. Altın Küre Ödülleri'nde hangi film ve diziler ön plana çıktı?
80. Altın Küre Ödülleri'nde hangi film ve diziler ön plana çıktı? Sinemada Oscar'ın, ekranda ise Emmy'nin gölgesinde kalsa da Altın Küre heyecan yaratmaya devam ediyor. Sonunda sahiplerini bulan Altın Küre'de bu yıl kimler sükse yaptı? İşte 80. Altın Küre Ödülleri'nde ön plana çıkan film ve diziler...
11.01.2023 Ekran
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu!
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! 'Irkçılık' suçlaması ve 'etik ihlaller' nedeniyle Hollywood tarafından boykot edilen ve yayına bir yıl ara veren Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 80'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
12.01.2023 Cadde
Halle Berry'den Van Hunt'la aşk pozu: Hepsi benim, paylaşmam!
Halle Berry'den Van Hunt'la aşk pozu: Hepsi benim, paylaşmam! 2002 yılında Oscar kazanan ilk siyahi kadın olarak tarihe geçen Halle Berry (54), özel hayatıyla da çok konuşuluyor. Üç kez evlenip boşanan Hollywood yıldızı, 2020'den bu yana şarkıcı ve söz yazarı Van Hunt'la (52) birlikte. Halle Berry, sosyal medya üzerinden aşkını bir kez daha gözler önüne serdi.
7.01.2023 Cadde
Altın oran Jodie Comer’ı güzel seçti
Altın oran Jodie Comer’ı güzel seçti İngiltere’de ünlü yüz kozmetik cerrahı Dr Julian De Silva, en son bilgisayarlı haritalama teknikleri kullanarak oluşturduğu altın oranla dünyanın en güzel ünlü kadınını buldu.
12.10.2022 Dünya
Christian Bale: Çok az para kazandığım için makyözler bana güldü!
Christian Bale: Çok az para kazandığım için makyözler bana güldü! Son olarak 'Thor: Love and Thunder' filminde rol alan Christian Bale, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Leonardo DiCaprio hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu. GQ'ya röportaj veren ünlü aktör, son olarak 'American Psycho' (Amerikan Sapığı) filmindeki Patrick Bateman rolüyle minimum miktarda para kazandığını ve filmde çalışan makyaj sanatçılarının kendisiyle dalga geçtiğini anlattı.
12.10.2022 Cadde
Christian Bale: Kariyerimi Leonardo DiCaprio'nun rolleri reddetmesine borçluyum!
Christian Bale: Kariyerimi Leonardo DiCaprio'nun rolleri reddetmesine borçluyum! Son olarak 'Thor: Love and Thunder' filminde rol alan Christian Bale, GQ'ya konuşarak meslektaşı Leonardo DiCaprio hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Hollywood'da her büyük rolün DiCaprio'ya teklif edildiğini iddia eden 48 yaşındaki ünlü isim, kariyerini DiCaprio'nun rolleri reddetmesine borçlu olduğunu söyleyerek; "Leo yaptığı her şeyi kendisi seçiyor" ifadelerini kullandı.
7.10.2022 Cadde
Kenan Thompson'dan Zendaya'ya 'Leonardo DiCaprio' şakası!
Kenan Thompson'dan Zendaya'ya 'Leonardo DiCaprio' şakası! Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio ile beş yıldır aşk yaşadığı Camila Morrone'nin, geçtiğimiz hafta ilişkilerini noktalama kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine aktörün 25 yaşından büyük kadınlarla aşk yaşamadığı söylentileri yayılırken; önceki gün sahiplerini bulan Emmy Ödülleri'nde sunuculuk yapan Kenan Thompson, DiCaprio'yu hedef alan şakasıyla gündem oldu. Öte yandan ayrılığın ardından adı Gigi Hadid'le anılan Hollywood yıldızı, ilk kez süper modelle birlikte görüntülendi.
15.09.2022 Cadde
74'üncü Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kırmızı halının en şık isimleri
74'üncü Emmy Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kırmızı halının en şık isimleri Bu yıl 74'üncü kez düzenlenen Emmy Ödülleri, geçtiğimiz gece sahiplerini buldu. Televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
13.09.2022 Cadde
74'üncü Emmy Ödülleri'nde neden 'Severance' adeta yok sayıldı?
74'üncü Emmy Ödülleri'nde neden 'Severance' adeta yok sayıldı? Yabancı dizi hayranlarının merakla beklediği ve 'Televizyon dünyasının Oscar'ları' olarak bilinen Emmy Ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 'Succession' ve 'Ted Lasso' gibi yapımların ödüllerde ön plana çıktığı bu yılki törenin en büyük şoku ise eleştirmenlerin takdirini kazanan 'Severance'ın büyük kategorilerde sıfır çekmesiydi...
13.09.2022 Ekran

Benzer Haber Etiketleri

Zendaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.