Zengin Mutfağı

Zengin Mutfağı

Son dakika Zengin Mutfağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zengin Mutfağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zengin Mutfağı haber sayfamızda...

Zengin Mutfağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 923 zengin mutfağı haberi bulunmuştur.
İstanbul’dan kaçan kaçana! Akın akın göç alıyor… Emeklilerin tercihi bu 3 il oldu
İstanbul’dan kaçan kaçana! Akın akın göç alıyor… Emeklilerin tercihi bu 3 il oldu İstanbul’un yoğunluğu ve stresinden kaçmak isteyen emeklilerin en çok tercih ettiği 3 il belli oldu. Pılısını pırtısını toplayan Türkiye’nin bu illerini tercih ediyor. Akın akın göç alan iller…
11.04.2024 Yaşam
Bilet fiyatlarında uçurum
Bilet fiyatlarında uçurum Sanatın büyülü dünyası tiyatro, her zaman cezbedici. Peki ya bilet fiyatları arasındaki uçurum astronomik rakamlara ulaştığında? Büyük ve küçük sahneler arasındaki ayrıma baktık.
14.03.2024 Kültür Sanat
Karadenizliler haklı çıktı, en kötüsü değilmiş! Listedeki lahana hangisi?
Karadenizliler haklı çıktı, en kötüsü değilmiş! Listedeki lahana hangisi? Listedeki yanlışlık, tarif kontrol edildiğinde anlaşıldı ve TasteAtlas’ın 'Dünyanın En Kötü 100 Yemeği' listesindeki yemeğin aslında karalahana çorbası olmadığı ortaya çıktı! Karadenizlilerin severek tükettiği yöresel lezzetin ve yapılan hatanın ardındaki bilinmeyen gerçeği, Karadenizli şeflere sorduk.
2.01.2024 Yaşam
Atatürk’ün Cumhuriyeti, halkın güvencesi
Atatürk’ün Cumhuriyeti, halkın güvencesi Cumhuriyet ilan edilmeden önceki günü anlatan “Son Akşam Yemeği” bu tarihi olaya mutfaktaki halk tarafından bakarken, Ulu Önder Atatürk’ün genç nesilleri ne kadar önemsediğinin altını çiziyor.
27.10.2023 Kültür Sanat
'Kalbimizin sahibi Şener Şen setimizi ziyaret etti'
'Kalbimizin sahibi Şener Şen setimizi ziyaret etti' 'Lütfü Usta' karakterine hayat verdiği 'Zengin Mutfağı' adlı tiyatro oyunuyla izleyiciyle buluşan 81 yaşındaki sanatçı Şener Şen, yakın dostu Uğur Yücel'in yeni dizisi 'Bir İhtimal Daha Var'ın setini ziyaret etti.
13.10.2023 Cadde
81 yaşındaki Şener Şen turnede
81 yaşındaki Şener Şen turnede Şener Şen, “Zengin Mutfağı” oyunuyla Türkiye turnesine çıkıyor.
26.07.2023 Kültür Sanat
Şener Şen: Uzun yıllardır bekliyorum
Şener Şen: Uzun yıllardır bekliyorum De­mirkent Ödülleri, bu yıl 4’üncü kez sahiplerini buldu. Levent İş Sanat’ta önceki akşam gerçekleştirilen ödül törenine usta sanatçı Şener Şen ve oyuncu Evrim Alasya da katıldı.
25.05.2023 Cadde
Şener Şen mutfak alışverişinde
Şener Şen mutfak alışverişinde Yeşilçam'ın usta isimlerinden Şener Şen, önceki gün evi için alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Kendisini fark eden sevenleriyle alışveriş esnasında sohbet etmeyi ihmal etmeyen 81 yaşındaki sanatçı, samimi tavırlarıyla dikkat çekti. 'Zengin Mutfağı' tiyatro oyunuyla izleyici karşısına çıkan Şener Şen, maskesini bir an olsun çıkarmadı.
5.04.2023 Cadde
Maskesini çıkarmadı
Maskesini çıkarmadı Şener Şen, Metropol İstanbul’da görüntülendi.
5.04.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Evinde yangın çıktı Cansu Dere’nin evinde önceki akşam yangın çıktı...
27.01.2023 Cadde
Çok konuşulacak sözler: Yapma be Josef! Öfkeni biraz soğutsaydın
Çok konuşulacak sözler: Yapma be Josef! Öfkeni biraz soğutsaydın Josef de Souza, Ankaragücü-Beşiktaş maçının bitiminde sahaya giren ve Salih Uçan'a tekme atan taraftarı uzaklaştırmak istemiş, kırmızı kart görmüştü. PFDK, Brezilyalı futbolcuya 1 maç ceza vermişti. Bu karara tepki gösteren deneyimli futbolcunun açıklamaları çok konuşulmuştu. Josef de Souza'ya basın toplantısındaki beyanatından dolayı eleştiri geldi.
14.09.2022 Beşiktaş
THY'nin 340'ıncı uçuş rotası Karadağ'ın sahil kenti Tivat oldu
THY'nin 340'ıncı uçuş rotası Karadağ'ın sahil kenti Tivat oldu Türk Hava Yolları (THY), Karadağ'da başkent Podgorica'dan sonra sefer yaptığı ikinci nokta olarak Tivat'a uçmaya başladı. Tivat'a bugün gerçekleşen ilk uçuş ile birlikte THY'nin uçtuğu nokta sayısı da 340 oldu.
11.06.2022 Ekonomi
Yazın adresi...
Yazın adresi... Sumaland; denizi, plajı, zengin mutfağı ve eğlence anlayışıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.
28.05.2022 Cadde
Yeniden perde!
Yeniden perde! Usta oyuncu Şener Şen’in ‘Zengin Mutfağı’ oyunu, yoğun istek üzerine 9 Nisan’da yeniden sahnelenecek.
6.04.2022 Cadde
Türkiye’nin dev projesi start alıyor
Türkiye’nin dev projesi start alıyor Başkent Ankara ile Ege’nin incisi İzmir’i kesintisiz ve konforlu bir şekilde birbirine bağlayacak olan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı Projesi'nde (AİYHT) çalışmalar süratle başladı. Uluslararası bankaların imza attığı 2.3 milyar dolarlık yatırımın çözüm ortağı olabilmek için dünya devleri yarışıyor.
19.03.2022 Vitrin
Festival başladı!
Festival başladı! Bu yıl ilki düzenlenecek Uluslararası Beşiktaş Tiyatro Festivali, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kapsamında ay boyunca oyunları sahnelere taşıyacak.
14.03.2022 Cadde
Tansel Öngel kimdir kaç yaşında? Maske Kimsin Sen sunucusu Tansel Öngel hayatı ve kariyeri...
Tansel Öngel kimdir kaç yaşında? Maske Kimsin Sen sunucusu Tansel Öngel hayatı ve kariyeri... Tansel Öngel kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Naci karakteri ile son dönemde adından söz ettiren Tansel Öngel son olarak Maske Kimsin Sen programının sunuculuğunu yapmaktadır. İşte Tansel Öngel hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
8.01.2022 Cadde
Şener Şen: Gençler bizim geleceğimiz
Şener Şen: Gençler bizim geleceğimiz Türk sinemasının efsane isimlerinden Şener Şen (79), geçtiğimiz günlerde Metropol İstanbul’da görüntülendi.
9.11.2021 Cadde
VHS döneminden birlikte delirmeye
VHS döneminden birlikte delirmeye En çılgın çocukluk hayaliniz neydi? Onlarınki Metin Akpınar ile birlikte delirmek! “Deli Bayramı”yla çocukluk hayallerini sahneye taşıyan Mert Fırat ve Didem Balçın’la konuştuk
10.10.2021 Kültür Sanat
Yeni sezon sürprizleri
Yeni sezon sürprizleri DasDas yeni sezon sürprizlerini açıkladı. Usta sanatçı Metin Akpınar süpervizörlüğündeki yeni oyun ‘Deli Bayramı’ ve DasDas’ın ilk Shakespeare oyunu ‘Romeo ve Juliet’ ekim ayında prömiyerlerini yapacak.
11.09.2021 Kültür Sanat
DasDas yeni oyunlarıyla sahnesini açıyor
DasDas yeni oyunlarıyla sahnesini açıyor DasDas, tiyatroseverlerle yeniden kendi sahnesinde buluşmaya hazırlanıyor. Yepyeni prodüksiyonları, tiyatro sezonunda kapalı gişe oynanan oyunları ve muhteşem konserleriyle DasDas, özlenen kültür sanat ve eğlence hayatını tekrar ziyaretçileriyle buluşturacak. Aynı zamanda büyük bir sürprizle yeni sezona merhaba diyecek DasDas, usta sanatçı Metin Akpınar süpervizörlüğündeki yeni oyunu ‘Deli Bayramı’ ve DasDas’ta oynanacak ilk Shakespeare oyunu ‘Romeo ve Juliet’ için de gün sayıyor.
10.09.2021 Kültür Sanat
Tiyatro tutkunları...
Tiyatro tutkunları... Büyük usta Şener Şen’in 40 yıl sonra yeniden sahneye taşıdığı ‘Zengin Mutfağı’, Maximum Uniq Açıkhava’da ikinci kez seyirciyle buluştu.
10.09.2021 Cadde
Turkcell Vadi Açıkhava'da popüler tiyatro oyunları sahneleniyor
Turkcell Vadi Açıkhava'da popüler tiyatro oyunları sahneleniyor Turkcell Vadi Açıkhava, yazı müthiş bir dizi tiyatro oyunu ile karşıladı. Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Atlantis Yapım işbirliği ile birbirinden değerli eserlerin sahneleneceği Turkcell Vadi Tiyatro Günleri, büyük usta Şener Şen’i 14 yıl sonra tiyatro seyircisi ile tekrar buluşturan ‘Zengin Mutfağı’ oyunu ile başladı.
26.08.2021 Kültür Sanat
Açık havada ‘Zengin Mutfağı’
Açık havada ‘Zengin Mutfağı’ Şener Şen’i 14 yıl sonra tiyatro seyircisiyle buluşturan ‘Zengin Mutfağı’, Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Atlantis Yapım iş birliği ile Turkcell Vadi Tiyatro Günleri’nde sahnelendi.
26.08.2021 Cadde
Sahneyi Hamlet açıyor
Sahneyi Hamlet açıyor Turkcell Vadi’de gerçekleşecek olan Tiyatro Günleri 20 Ağustos’ta başlıyor.
8.08.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Zengin Mutfağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.