Zevk

Zevk

Son dakika zevk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zevk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zevk haber sayfamızda...

Zevk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.760 zevk haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı!
Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı fotoğrafına gelen yoruma sessiz kalamadı! "Gamsız" ve "Ben Sensiz Ne Yaparım?" gibi hit olmuş şarkılarla tanınan şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı, sosyal medya hesabından yayınladığı aşk pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim takipçisinden gelen bir yoruma da verdiği cevapla şaşırttı.
18.04.2024 Cadde
Ramazan ve bayram sevinci
Ramazan ve bayram sevinci Kültürümüzde derin ve müstesna bir yeri olan ramazan ve bayram coşkusu edebiyatımıza da yansımış. Bayramları ele alıp yücelten eserlere edebiyatımızda “iydiyye” ya da “bayramiyye” denilirdi. Ramazanla ilgili şiir ve kasidelere de ramazaniyye...
12.04.2024 Gündem
Serhat Güller: Kalan altı haftamız var!
Serhat Güller: Kalan altı haftamız var! Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Erzurumspor FK'ya 2-1 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
4.04.2024 1.Lig
Hümeze Suresi Oku: Hümeze Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali
Hümeze Suresi Oku: Hümeze Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali Hümeze Suresi, Kur’an-ı Kerim’deki yerine göre 104. Sırada, indiriliş bakımından da 32. Sırada yer almaktadır. Surenin adında geçen “hümeze” kavramı ilk ayette yer almakta ve insana ait kötü bir huyu temsil etmektedir.
4.04.2024 Sureler
Mutaffifin Suresi Oku: Mutaffifin Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Mutaffifin Suresi Oku: Mutaffifin Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Kur’an-ı Kerim’in 83. suresi olan Mutaffifin; Ankebut Suresi’nden sonra, Bakara Suresi’nden de önce Mekke’de indirilmiştir. Cebrail tarafından Hz. Muhammed’e tebliğ edilen bu surenin adı “el- mutaffifin” teriminden gelmektedir. Buna göre Mutaffifin, “ölçüde ya da tartıda hata ve hile yapan kişi” manası taşımaktadır. Bu sure, Mekke’de tebliğ edilen son sure; Medine’de tebliğ edilen ilk sure olma özelliğine sahiptir. Yani, Mutaffifin Suresi’nin ayetlerinin bir kısmı Mekke döneminde bir kısmı da Medine döneminde indirilmiştir.
4.04.2024 Sureler
Dışı Tofaş, içi BMW! Özel tasarladığı aracını 450 bin liraya satmadı
Dışı Tofaş, içi BMW! Özel tasarladığı aracını 450 bin liraya satmadı Kahramanmaraş’ta baba yadigarı Tofaş marka otomobilini kendine özgü biçimde içi BMW marka otomobilden oluşan parçalarla tasarlayan otomobil tutkunu vatandaş, aracına bir yandan gözü ile bakarken bir yandan da piyasanın üzerinde kendisine yapılan teklifleri reddediyor.
25.03.2024 Haberler
Dışı Tofaş, içi BMW! Özel tasarladığı aracını 450 bin liraya satmadı
Dışı Tofaş, içi BMW! Özel tasarladığı aracını 450 bin liraya satmadı Kahramanmaraş’ta baba yadigarı Tofaş marka otomobilini kendine özgü biçimde içi BMW marka otomobilden oluşan parçalarla tasarlayan otomobil tutkunu vatandaş, aracına bir yandan gözü ile bakarken bir yandan da piyasanın üzerinde kendisine yapılan teklifleri reddediyor.
25.03.2024 Ekonomi
‘Mükemmellik’ hâlinin içindeki devasa zavallılık
‘Mükemmellik’ hâlinin içindeki devasa zavallılık “Override”da insanların hayallerindeki kendilerine ulaşmayı istedikleri ve bunu teknoloji ile becermeye çalıştıkları bir gelecek işleniyor.
24.03.2024 Kültür Sanat
Anadolu kaplanını da öldürmüş
Anadolu kaplanını da öldürmüş İstanbul’da polis ekipleri, CITES sözleşmesi gereği avlanılması yasak olan yabani hayvanların tahnit ve postlarıyla açılmış kaçak hayvan müzesi ortaya çıkardı.
20.03.2024 Gündem
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı İstanbul’da kaçakçılık polisi, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Ali Haydar Üstay'ın kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi.
19.03.2024 Haberler
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı
İstanbul'da şoke eden müze! 85 yaşındaki avcı çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldı İstanbul’da kaçakçılık polisi, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Ali Haydar Üstay'ın kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi.
19.03.2024 Gündem
Oruçluyken rüyalanmak orucun bozulmasına neden olur mu? İhtilam olmak (rüyalanmak) orucu bozar mı, kaza gerekir mi?
Oruçluyken rüyalanmak orucun bozulmasına neden olur mu? İhtilam olmak (rüyalanmak) orucu bozar mı, kaza gerekir mi? Ramazan ayının başlaması ile birlikte orucu bozan şeylerde sıkça araştırma konusu olmaya devam ediyor. Merak edilen sorular arasında Rüyalanmak (ihtilam) olmak orucu bozar mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Rüyalanmak (ihtilam) olmak orucu bozar mı?
11.03.2024 Ramazan Haberleri
Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm işini halletmeliyiz
Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm işini halletmeliyiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ümraniye’de Dudullu Osmangazi Millet Bahçesi, Hekimbaşı ve Esenkent atık aktarma merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.
9.03.2024 Gündem
'Zeynep gece yarısı uyanıp, kafayla bana dalıyor!'
'Zeynep gece yarısı uyanıp, kafayla bana dalıyor!' Meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile Haziran 2021'de nikâh masasına oturan, Mart 2022'de kızı Zeynep'i kucağına alan Taner Ölmez, ikinci kez baba olmak için gün sayıyor. Ünlü oyuncu, babalık duygusunu ve aile hayatını anlattı.
26.02.2024 Cadde
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi Tasarımı günümüzün ihtiyaçlarına göre yeniden yorumlayan Roca, In-Wash® In-Tank® akıllı klozet ile son teknolojiyi banyolara taşıyor.
26.02.2024 Mimarlık
Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaray'ın yıldızına övgü! 'Tüm takımı resmen yönetiyor'
Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaray'ın yıldızına övgü! 'Tüm takımı resmen yönetiyor' Süper Lig'in 26'ncı haftasında Galatasaray'ın Ankaragücü'nü deplasmanda 3-0 mağlup ettiği mücadeleyi spor yorumcuları değerlendirrdi.
19.02.2024 Galatasaray
Biri ablasını bıçakladı, diğeri tabancayla kendini vurdu! Çocuklarımıza neler oluyor?
Biri ablasını bıçakladı, diğeri tabancayla kendini vurdu! Çocuklarımıza neler oluyor? Bıçaklama, tenekeleri dişleriyle parçalama, annesinin kolunu ısırarak etini koparma ve kendini tabancayla vurma. Bu saydığımız eylemlerin bazılarını geçtiğimiz günlerde bazılarını ise son yıllarda 3 ya da 4 yaşlarındaki çocuklar gerçekleştirdi. Peki, çocuklarda giderek yükselen bu öfke ve şiddetin arkasında yatan sebep ne? Aileler bu işin neresinde? İki uzman tüm detaylarıyla açıkladı.
17.02.2024 Genel Sağlık
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattı.
8.02.2024 Haberler
“Psikolojik destek almayı zayıflık olarak görmesinler”
“Psikolojik destek almayı zayıflık olarak görmesinler” Bir yıldır sahada çalışan Türk Psikologlar Derneği Deprem Koordinasyon Kurulu Başkanı psikolog Caner Çakır, “Verebileceğim en önemli tavsiye psikolojik destek almayı bir zayıflık olarak görmemeleri,” diyor.
3.02.2024 Pazar
ÖZEL | Salih Dursun, Fenerbahçeli yıldıza hayran: Çok özel bir kalite | Serdar Dursun'la akraba mı?
ÖZEL | Salih Dursun, Fenerbahçeli yıldıza hayran: Çok özel bir kalite | Serdar Dursun'la akraba mı? Bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor'da da forma giyen Fatih Karagümrük'ün tecrübeli oyuncusu Salih Dursun, Skorer TV'ye konuk oldu. 32 yaşındaki oyuncu, futbol gündemi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.02.2024 Karagümrükspor
Fenerbahçe'de Dominik Livakovic'e Mehmet Özdilek'ten tepki! 'Yapmaması gerekiyordu'
Fenerbahçe'de Dominik Livakovic'e Mehmet Özdilek'ten tepki! 'Yapmaması gerekiyordu' Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı spor yorumcuları değerlendirdi. Mehmet Özdilek'in Livakovic'e eleştirisi dikkat çekti.
29.01.2024 Fenerbahçe
Sektörden: Sven Mutfak, Banyo ve Kapı Koleksiyonu
Sektörden: Sven Mutfak, Banyo ve Kapı Koleksiyonu Tüm yaşam alanları için her zevk ve ihtiyaca yönelik tasarım koleksiyonuna sahip olan Themore Concept, Sven Mutfak, Banyo ve Kapı Koleksiyonu ile evin tüm ihtiyaçları için konforlu ve estetik çözümler sunuyor.
28.01.2024 Mimarlık
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a ziyaret
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a ziyaret Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerini ziyaret etti.
17.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Zevk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.