Zeybek

Zeybek

Son dakika zeybek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zeybek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zeybek haber sayfamızda...

Zeybek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.862 zeybek haberi bulunmuştur.
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin CHP Genel Başkanı Özel, il ve ilçe başkanlarına, birinci ve ikinci derecede yakınları için belediyeler-den iş ya da benzeri bir talepte bulunmamalarını söyledi. Özel, her düzeyde partiye katılmak iste-yenler olduğunu ancak bunu zamana yayacaklarını ifade etti.
22.04.2024 Gündem
'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı' sona erdi
'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı' sona erdi Cumhuriyet Halk Partisi'nde iki gün süren 'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı', bugün basına kapalı gerçekleşen toplantı ile sona erdi.
21.04.2024 Gündem
Alaçatı Ot Festivali özüne dönüyor
Alaçatı Ot Festivali özüne dönüyor Alaçatı Ot Festivali’nin tanıtım toplantısına katılan Başkan Lal Denizli “Daha canlı ve özünü koruyan bir atmosfere sahip olacak” dedi.
8.04.2024 Ege
Altın Mimir: Futbolcularımız bizi gururlandırdı!
Altın Mimir: Futbolcularımız bizi gururlandırdı! Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Altın Mimir, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni 4-2 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
Eski dosttan düşman olmaz
Eski dosttan düşman olmaz Seçim kampanyası süresince asla muhalefete muhalefet etmediğini vurgulayan Özel, herkesin oyuna talip olduklarını belirterek “Birleşe birleşe kazanacağız. Herkesi sandıklarda buluşmaya davet ediyoruz” dedi.
30.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "1 Nisan'dan sonra da hep birlikte olacağız. Emekli ömrünü karınca gibi çalışmakla geçirdi. Şimdi sıra rahat etmeye geldi ama sizi unutan, görmezden gelen bir iktidar var. Ama çalıştığınız dönem gibi birlikte olun. Karıncalar isterse, taşımayacakları yük yoktur" dedi.
28.03.2024 Gündem
İmamoğlu Sarıyer'de konuştu: Oyunuzu bölmeyin
İmamoğlu Sarıyer'de konuştu: Oyunuzu bölmeyin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer'de düzenlenen halk buluşmasında konuştu. İmamoğlu, "Bu yolda geride bırakılacak tek bir yurttaş, tek bir oy dahi yoktur. Bölünmek ve ayrışmak sadece bir kişinin işine gelir. Biliyorsunuz değil mi o bir kişiyi. Onun için buradan size, sizin nezdinizdeki bütün Sarıyerli hemşerilerime sesleniyorum, oyunuzu bölmeyin" dedi.
19.03.2024 Gündem
Aziz Akkaya: O kupayı buraya getireceğiz!
Aziz Akkaya: O kupayı buraya getireceğiz! Beşiktaş BOA Başantrenörü Aziz Akkaya, EuroCup Women'da şampiyonluk hedeflediklerini açıkladı.
15.03.2024 Basketbol
Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi!
Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi! 2014 yılında oyuncu Pelin Karahan ile dünyaevine giren Bedri Güntay, önceki gün Etiler'deydi. Güntay, 2023 model Porsche marka spor arabası ile de ilk kez görüntülenmiş oldu.
12.03.2024 Cadde
25 yıl sonra ‘Meddah’a dönüş
25 yıl sonra ‘Meddah’a dönüş İBB Şehir Tiyatroları, geleneksel Türk tiyatrosunun örneklerini İstanbul seyircisiyle buluşturuyor.
11.03.2024 Kültür Sanat
Kartaliçeler ilk 11’de
Kartaliçeler ilk 11’de Beşiktaş JK, kadın taraftarları için ‘hergunumsun.org’ platformunu kurdu.
10.03.2024 Cadde
Ada’da gün boyu renkli program
Ada’da gün boyu renkli program Kuşadası’nda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
9.03.2024 Ege
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje!
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje! Beşiktaş Kulübü; kadınların sporla ilgili düşüncelerini geleceğe taşımak amacıyla anlamlı bir projeye imza attı.
8.03.2024 Beşiktaş
'Bu işin Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Boşnak'ı olmaz; biz bir milletiz'
'Bu işin Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Boşnak'ı olmaz; biz bir milletiz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bana, kimin oyuna talipsin diyorlar. Ben bütün siyasi partilerin oyuna talibim. Bu işin doğulusu, batılısı, Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Boşnak'ı olmaz. Biz bir milletiz' dedi.
8.03.2024 Gündem
İmamoğlu'na ulaşım şikayeti: Bize verilen hiçbir söz tutulmadı
İmamoğlu'na ulaşım şikayeti: Bize verilen hiçbir söz tutulmadı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Etüpsultan'da katıldığı törenin ardından yanına gelen bir vatandaş ulaşımdan dert yandı.
29.02.2024 Haberler
İmamoğlu'na ulaşım şikayeti: Bize verilen hiçbir söz tutulmadı
İmamoğlu'na ulaşım şikayeti: Bize verilen hiçbir söz tutulmadı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Etüpsultan'da katıldığı törenin ardından yanına gelen bir vatandaş ulaşımdan dert yandı.
29.02.2024 Gündem
CHP'de kılıçlar çekildi! 'Birkaç hazımsızı 1 Nisan’da göreceğiz'
CHP'de kılıçlar çekildi! 'Birkaç hazımsızı 1 Nisan’da göreceğiz' CHP lideri Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonel toplantısına katılmak üzere Madrid’e gitti. Özel dün, Madrid’de Türkiye’nin Madrid Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek Büyükelçi Nükhet Küçükel Ezberci ile görüştü.
24.02.2024 Gündem
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'  CHP'de krize dönüşen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. CHP lideri Özel ile yaptığı son görüşmeyi anlatan Lütfü Savaş, kararın verildiği diyaloğu açıkladı.
23.02.2024 Gündem
Beşiktaş, Konyaspor'u ikinci yarıda yıktı!
Beşiktaş, Konyaspor'u ikinci yarıda yıktı! Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 26'ncı haftasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti.
20.02.2024 Beşiktaş
Bakan Göktaş: AK Parti’de hizmet, bir bayrak yarışıdır
Bakan Göktaş: AK Parti’de hizmet, bir bayrak yarışıdır Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "AK Parti siyasetinde demokrasi yerelde başlar ilkesi vazgeçilmez unsurlardan birisidir. AK Parti belediyeciliği artık bugün bir markadır. Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir" dedi.
15.02.2024 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Kimsenin elini bırakmayacağız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: Kimsenin elini bırakmayacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Batman’da partisinin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, "Kimsenin elini bırakmayacağız. Gözünün içi gülmeden kimsenin elini bırakmayacağız. Ve öyle bir şey olacak ki 31 Mart’ta burada AK Parti hizmetkar bayrağını Batman Belediyesi'ne çektiğimizde, o hafta içerisinde gelip Batman Belediyesi'nin önünde zeybek oynayacağım” dedi.
10.02.2024 Gündem
Özel: Bütün muhalefete barış ilan ettim
Özel: Bütün muhalefete barış ilan ettim CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Eskişehir’deki aday tanıtım toplantısına katıldı.
27.01.2024 Gündem
CHP ve İYİ Parti’den Bilecik kavgası
CHP ve İYİ Parti’den Bilecik kavgası Bilecik Belediyesi’ne yönelik rüşvet iddiaları üzerine görevinden istifa eden Başkan Semih Şahin’in yerine yapılan seçimlerde AK Parti ve MHP’li üyelerin desteği ile İYİ Parti’den istifa ederek seçime bağımsız giren Mustafa Sadık Kaya’nın seçilmesi, eski Millet İttifakı ortağı CHP ve İYİ Parti arasında yeni bir gerilim hattı oluşturdu.
16.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zeybek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.