Zeynep Çamcı

Zeynep Çamcı

Son dakika Zeynep Çamcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zeynep Çamcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zeynep Çamcı haber sayfamızda...

Zeynep Çamcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 276 zeynep çamcı haberi bulunmuştur.
‘Arap Kadri’ vizyonda!
‘Arap Kadri’ vizyonda! Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı’nın başrollerinde yer aldığı ‘Arap Kadri’ filminin galası, önceki akşam Tekin Aral’ın kızı Ayça Aral’ın ev sahipliğinde Etiler Alkent ING Cinecity’de gerçekleşti.
19.04.2024 Cadde
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi? Deliha filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yerli sinema filmlerimiz arasında yerini alan Deliha filmi bu akşam TV ekranında izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün yer aldığı Deliha filmi 2014 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Deliha filminin başrollerinde Barış Arduç ve Gupse Özay yer alıyor. Peki, Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Geri sayım başladı!
Geri sayım başladı! Tekin Aral’ın yazdığı, Latif Demirci’nin çizgileriyle hayat verdiği ‘Arap Kadri’ filminin yeni fragmanı yayınlandı.
2.04.2024 Cadde
Türkan Şoray'a yıllar sonra 'Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin' sürprizi!
Türkan Şoray'a yıllar sonra 'Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin' sürprizi! 1978 yapımı 'Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin'in galasına katılamayan Türkan Şoray’a özel bir sürpriz hazırlandı. Film için Moskova’da yapılacak galaya usta sanatçı da katılacak.
10.02.2024 Cadde
Zeynep Çamcı'nın Türkan Şoray anısı! 'Bana el verdi'
Zeynep Çamcı'nın Türkan Şoray anısı! 'Bana el verdi' Son olarak 'Arap Kadri ve Tarzan' filminde kamera karşısına geçen Zeynep Çamcı, oyuncu olmadan önce kamera arkasında çalıştığını açıklarken, o dönemde Yeşilçam efsanesi Türkan Şoray'la olan hikayesini paylaştı.
9.01.2024 Cadde
Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a romantik kutlama! 'Hiç kıskanmadık'
Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a romantik kutlama! 'Hiç kıskanmadık' Dizi setinde aşk yaşamaya başlayan Burak Dakak ile Leyla Tanlar, geçtiğimiz aylarda nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Oyuncu çiftten Dakak, sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla müstakbel eşinin doğum gününü kutladı. Ünlü ismin paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
15.12.2023 Cadde
Köy inşa edildi
Köy inşa edildi Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı, Yalçın Hafızoğlu ve Melis İşiten’in başrolünü paylaştığı ‘Arap Kadri ve Tarzan’, 15 Aralık’ta vizyona girecek.
1.12.2023 Cadde
Gün sayıyor
Gün sayıyor Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı’nın başrollerini paylaştığı, Altın Portakal Ödüllü Emre Kavuk’un yönettiği ‘Arap Kadri ve Tarzan’ filminin vizyon tarihi belli oldu.
8.11.2023 Cadde
'Arap Kadri ve Tarzan' filmi sete çıktı
'Arap Kadri ve Tarzan' filmi sete çıktı 70 ve 80’li yıllarda Fırt dergisinde yayınlanan, Tekin Aral ve Latif Demirci'nin unutulmaz karikatürleri 'Arap Kadri' ve 'Tarzan' sinema filmi oluyor.
4.10.2023 Cadde
Leyla Tanlar ile Burak Dakak nişanlandı!
Leyla Tanlar ile Burak Dakak nişanlandı! Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaşmışt ve sevgilisinin ricasıyla fotoğrafını silmişti.Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Leyla Tanlar ile Burak Dakak dün akşam evlilik yolunda ilk adımı attı.
17.09.2023 Cadde
Sevgilisi kıskandı, Leyla Tanlar bikinili fotoğrafını sildi!
Sevgilisi kıskandı, Leyla Tanlar bikinili fotoğrafını sildi! Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaşmıştı. Ünlü isim, sevgilisinin "Silsene" dediği fotoğrafı Instagram sayfasından kaldırmasıyla gündeme geldi.
18.08.2023 Cadde
Bikinili pozuna sevgilisinden yorum gecikmedi: Çok güzelsin aşkım, silsene!
Bikinili pozuna sevgilisinden yorum gecikmedi: Çok güzelsin aşkım, silsene! Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaştı. Dakak'ın sevgilisine yaptığı yorum, en az fotoğrafın kendisi kadar konuşuldu.
17.08.2023 Cadde
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşk yaşıyor
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşk yaşıyor 'Güzel Günler' adlı dizide aşk yaşayan bir çifti canlandıran oyuncu Leyla Tanlar ile Burak Dakak'ın arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. İkili, birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından yayınlayarak, aşklarını ilan etti. Çiftin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.
3.01.2023 Cadde
Bambaşka bir Zeynep
Bambaşka bir Zeynep ‘Güzel Günler’ dizisinin başrolünde yer alan Zeynep Çamcı, ilk set gününden fotoğraflar paylaştı.
16.09.2022 Cadde
Deliha filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Deliha filmi kaç yılında çekildi?
Deliha filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Deliha filmi kaç yılında çekildi? Deliha filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün yer aldığı Deliha filmi 2014 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Deliha filminin başrollerinde Barış Arduç ve Gupse Özay yer alıyor. Peki Deliha filmi kaç yılında çekildi?
30.07.2022 Bilgi Rehberi
Deliha filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Deliha filmi oyuncu kadrosu...
Deliha filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Deliha filmi oyuncu kadrosu... Deliha filmi, Gupse Özay'ın başrolde yer aldığı yerli komedi filmidir. Bir tipleme filmi olan Deliha, devam filmi ile sevenleri karşısına çıktı. Sinema salonları sonrası televizyon ekranlarında da izleyenleri güldürüyor. Deliha 2014 yılında vizyona girmişti. Deliha oyuncuları kim?
4.04.2022 Cadde
Biran Damla Yılmaz, Aslı Bekiroğlu'nu duyunca vazgeçti!
Biran Damla Yılmaz, Aslı Bekiroğlu'nu duyunca vazgeçti! '8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde üniversite öğrencisi genç kadınların hayallerini gerçekleştirme yolunda destek olmak üzere iş ve spor dünyasından Türkiye’nin başarılı 24 kadını podyuma çıktı. Defilede podyuma çıkması beklenen Biran Damla Yılmaz, Aslı Bekiroğlu’nun orada olduğunu öğrenince son saniye geceye katılmaktan vazgeçti. Aslı Bekiroğlu'ndan ayrılan Çağrı Telkıvıran'ın, kısa süre sonra Biran Damla Yılmaz'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı.
10.03.2022 Cadde
Recep İvedik 3 oyuncuları kim, konusu nedir? Recep İvedik 3 filmi nerede çekildi?
Recep İvedik 3 oyuncuları kim, konusu nedir? Recep İvedik 3 filmi nerede çekildi? Recep İvedik 3 filmi 2010 yıllında vizyona girdi ve serinin üçüncü yapımıdır. Başrollerinde Şahan Gökbakar ve Zeynep Çamcı yer alıyor. Film komedi türünde hazırlandı. İşte, Recep İvedik 3 filmi oyuncu kadrosu...
1.02.2022 Cadde
Recep İvedik 2 oyuncuları kimler? Recep İvedik 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Recep İvedik 2 oyuncuları kimler? Recep İvedik 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir? Recep İvedik 2 filmi bugün televizyon ekranlarında yayınlanacak. Recep İvedik 2'in başrolünde Şahan Gökbakar yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar gerçekleştirdi. Peki Recep İvedik 2 oyuncuları kimler?
25.01.2022 Cadde
Seyirciyle buluşacak
Seyirciyle buluşacak Burak Serdar Şanal, ‘Adım Başı Kafe’ dizisiyle dijital platformda sevenleriyle buluşacak.
6.04.2021 Cadde
Feride filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Feride filmi nerede çekildi?
Feride filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Feride filmi nerede çekildi? Feride, bir tipleme filmidir. TV'de ilk kez ekrana gelecek yapım, sinema salonlarında da ilgiyle izlenmişti. 2019 yapımı ve 2020 yılında vizyona giren Feride nerede çekildi? İşte, Feride filmi oyuncu kadrosu...
3.02.2021 Cadde
Kırmızı Oda Boncuk kim, kimle konuşuyor? Kırmızı Oda Boncuk'un gerçek hikayesi nedir?
Kırmızı Oda Boncuk kim, kimle konuşuyor? Kırmızı Oda Boncuk'un gerçek hikayesi nedir? TV8 kanalının büyük ilgiyle takip edilen dizisi Kırmızı Oda'da büyük merak yaşanmaya devam ediyor. Zaman zaman farklı yaşamları ekrana taşıyan Kırmızı Oda'nın son dikkat çeken isimlerinden biri de Boncuk oldu. İzleyiciler Kırmızı Oda Boncuk kim, kimle konuşuyor? Kırmızı Oda Boncuk'un gerçek hikayesi nedir? sorularını araştırıyor. İşte Kırmızı Oda'nın Boncuk'u hakkında bilinmesi gerekenler...
11.12.2020 Cadde
Zeynep Çamcı'nın Rihanna paylaşımı kırdı geçirdi!
Zeynep Çamcı'nın Rihanna paylaşımı kırdı geçirdi! Oyuncu Zeynep Çamcı'nın, Rihanna'lı Instagram paylaşımı çok konuşuldu. Önlüklü çocukluk fotoğrafını Rihanna'nın photoshoplu karesiyle paylaşan Çamcı, herkesi güldürdü.
14.10.2020 Cadde
Deliha filmi oyuncuları kimlerdir? Deliha filmi konusu ve oyuncu kadrosu
Deliha filmi oyuncuları kimlerdir? Deliha filmi konusu ve oyuncu kadrosu Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ve başrolde Yalan Dünya dizisi ile parlayan Gupse Özay'ın yer aldığı komedi türündeki filmin yapımcılığını da bu türde kendisini ispatlamış olan Hakan Algül üstleniyor.
20.09.2020 Cadde
Çağatay Ulusoy'un yeni imajı şaşırttı! Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşında?
Çağatay Ulusoy'un yeni imajı şaşırttı! Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşında? Yeni film projesi için imaj değiştiren yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un son halini gören takipçileri neye uğradığını şaşırdı. Yeni filmi projesi için kilo alan ve sakalllarını uzatan Çağatay Ulusoy bambaşka bir kimliği büründü. Peki Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşında? İşte yeni imajı...
2.09.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Çamcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.