Zeynep Nazlı Kayı

Zeynep Nazlı Kayı

Son dakika Zeynep Nazlı Kayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zeynep Nazlı Kayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zeynep Nazlı Kayı haber sayfamızda...

Zeynep Nazlı Kayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 47 zeynep nazlı kayı haberi bulunmuştur.
Hacı Sabancı düğün öncesi forma girmek için tempoyu artırdı!
Hacı Sabancı düğün öncesi forma girmek için tempoyu artırdı! 2021'in ekim ayında nikah masasına oturan Hacı Sabancı ve Zeynep Nazlı Kayı çifti bu sene haziranda düğün yapacak. Ünlü çift düğün yaklaştıkça spora koşuyor. Hacı Sabancı'nın değişimi ise dikkat çekti.
30.04.2022 Cadde
Hacı Sabancı'dan Zeynep Nazlı Kayı'ya: İyi ki doğdun
Hacı Sabancı'dan Zeynep Nazlı Kayı'ya: İyi ki doğdun İş insanı Hacı Sabancı, nişanlısı ile birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınlayarak, Zeynep Nazlı Kayı'nın yeni yaşını kutladı.
31.12.2020 Cadde
Arzu Sabancı: Nazlıcığım tüm dileklerin gerçek olsun
Arzu Sabancı: Nazlıcığım tüm dileklerin gerçek olsun Arzu Sabancı, müstakbel gelini Zeynep Nazlı Kayı'nın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Sabancı, gönderisini, "Nazlıcığım tüm dileklerinin gerçek olduğu, sağlıklı, mutlu, çok güzel yılların olsun. Biz de hep yanında olalım inşallah. İyi ki doğdun" notuyla paylaştı.
30.12.2020 Cadde
Zeynep Nazlı Kayı'nın ayakları çok konuşuldu
Zeynep Nazlı Kayı'nın ayakları çok konuşuldu Hafta sonunu sevgilisi Hacı Sabancı'yla Bodrum'da geçiren Zeynep Nazlı Kayı, tekneden paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. Takipçileri, sosyetik güzelin ayaklarına takıldı.
14.09.2020 Cadde
Nazlı Kayı formunu nasıl koruduğunu anlattı
Nazlı Kayı formunu nasıl koruduğunu anlattı Güzelliği ve fit haliyle dikkat çeken Zeynep Nazlı Kayı, formunun sırrını açıkladı.
22.06.2020 Cadde
Zeynep Nazlı Kayı formunu buna borçlu
Zeynep Nazlı Kayı formunu buna borçlu Hacı Sabancı ile 3 yıldır aşk yaşayan Zeynep Nazlı Kayı, Instagram canlı yayınında nasıl form tuttuğunu anlattı.
22.04.2020 Cadde
Hacı Sabancı- Nazlı Kayı çifti yılbaşında Tayland’da
Hacı Sabancı- Nazlı Kayı çifti yılbaşında Tayland’da Hacı Sabancı, uzun süredir aşk yaşadığı Nazlı Kayı ile birlikte Bangkok'a yılbaşı tatiline gitti. Çift, Instagram hesaplarından tatil paylaşımı yapmayı ihmal etmedi.
29.12.2019 Cadde
Markalar Nazlı Kayı'nın peşinde
Markalar Nazlı Kayı'nın peşinde Hacı Sabancı'nın sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı, 3 yıldır yaşadığı aşk sayesinde sosyetenin en popüler isimleri arasına girmeyi başardı.
21.11.2019 Cadde
İşte Arzu Sabancı'nın gelin adayıyla ilk fotoğrafı
İşte Arzu Sabancı'nın gelin adayıyla ilk fotoğrafı Densa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı, Eylül 2017’de aşk yaşamaya başladığı Zeynep Nazlı Kayı’yı, Ocak 2018’de kayak yaptıkları Fransa Courchevel’de annesi Arzu Sabancı ile tanıştırmıştı.
9.09.2019 Cadde
Sportif Sabancı
Sportif Sabancı Hacı Sabancı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı'yla Bebek sahilde yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.
24.02.2019 Cadde
‘Her şey yolunda’
‘Her şey yolunda’ Hacı Sabancı ve sevgilisi Nazlı Kayı, önceki gece Nişantaşı'nda bulunan bir gece kulübünden çıkarken görüntülendi.
13.01.2019 Cadde
Offroad tutkunları buluştu
Offroad tutkunları buluştu Bu yıl ilk kez düzenlenen Turkcell Platinum Offroad Challenge, birçok ünlü simayı buluşturdu...
20.11.2018 Cadde
Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı ‘Cadılar Bayramı’ partisinde
Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı ‘Cadılar Bayramı’ partisinde Geçtiğimiz yıl birlikte olmaya başlayan Hacı Sabancı ve Zeynep Nazlı Kayı, 'Cadılar Bayramı' partisine katıldı.
28.10.2018 Cadde
Hacı Sabancı'ya çiçek yağmuru
Hacı Sabancı'ya çiçek yağmuru Kardeşi Hakan Sabancı'yla birlikte Bebek Lucca'da eğlenen Hacı Sabancı, geceden erken ayrıldı.
6.10.2018 Cadde
Hacı Sabancı'ya çiçek yağmuru
Hacı Sabancı'ya çiçek yağmuru Kardeşi Hakan Sabancı'yla birlikte Bebek Lucca'da eğlenen Hacı Sabancı, geceden erken ayrıldı.
6.10.2018 Cadde
Hacı Sabancı sevgilisiyle sergide
Hacı Sabancı sevgilisiyle sergide İş adamı Hacı Sabancı, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı ile birlikte önceki gün Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen bir etkinliğe katıldı.
28.09.2018 Cadde
Hacı'dan VIP servis
Hacı'dan VIP servis İşadamı Hacı Sabancı, sevgilisi Zeypep Nazlı Kayı ile bayram öncesi İbiza’da tatil yaptı.
24.06.2018 Cadde
Hacı Sabancı-Zeynep Nazlı Kayı'nın hasreti bitti
Hacı Sabancı-Zeynep Nazlı Kayı'nın hasreti bitti İş adamı Hacı Sabancı, 1 Mayıs'ta kardeşi Kerim'in mezuniyet töreni için Amerika'ya gitmişti. Kız arkadaşı Zeynep Nazlı Kayı ise Bursa'da ailesinin yanındaydı. İkili, nihayet birbirlerine kavuştu.
19.05.2018 Cadde
Sosyetik iftar
Sosyetik iftar Sosyetik işadamı Hacı Sabancı ile aşkı Zeynep Nazlı Kayı, önceki akşam Ramazan'ın ilk iftarını Boğaz'daki Four Seasons İstanbul Hotel'de yaptı.
18.05.2018 Cadde
Coachella’da Türk Ünlüler
Coachella’da Türk Ünlüler Her sene California’nın “sonsuz gün ışığı” olarak bilinen Riverside’da bulunan Coachella Vadisi’nde yapılan ve en prestijli açık hava festivallerinden biri olan Coachella 2018 nihayet başladı. Festivale Türkiye’den de birçok sanatçı ve ünlü isim katıldı. İşte festivale tarzlarıyla damga vuran ünlü isimler!
19.04.2018 Gündem
Hacı Sabancı - Zeynep Nazlı Kayı aşkında şok iddia!
Hacı Sabancı - Zeynep Nazlı Kayı aşkında şok iddia! Hacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Kayı aşkı için şok iddia... Sosyetik güzelin, Hacı Sabancı’dan önce kuzeni Fethi Kamışlı ile birlikte olduğu konuşuldu. Bu aşk üçgeni Sabancı Ailesi’ni de rahatsız etti.
12.04.2018 Cadde
Kahvaltı sonrası toplantı
Kahvaltı sonrası toplantı Verdiği fazla kilolar sonrası yemesine içmesine de önem vermeye başlayan Hacı Sabancı, önceki gün sabahın erken saatlerinde Arnavutköy'de görüntülendi.
19.03.2018 Cadde
Aşıklar el ele
Aşıklar el ele Hacı Sabancı, sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı’yla İstinye Park Zuma’da yemek yedi.
5.02.2018 Cadde
Aşıklar el ele
Aşıklar el ele Hacı Sabancı, sevgilisi Zeynep Nazlı Kayı’yla İstinye Park Zuma’da yemek yedi.
5.02.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Nazlı Kayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.